bende aynen öyle yapıyorum. elimle yukarıya sıkarak şekillendiriyorum, hatta ek olarak kafamı öne eğiyorum o zaman daha da bi güzel oluyorlar yerimsenibendenise85' in tavsiyeleri çok yerinde...bende uzun süre fönden, düzleştiriciden uzak dur derim. ek olarak yapıyor musun bilmem ama saçlarını şekillendirirken uçlarını elinle yukarıya doğru sıkarak şekillendirebilirsin..umarım anlatabilmişimdir-tatlicadiarzu-
sen demekki ucları daha onceden gercekten çok yıpratmışsın, yakmışsın anladığım kadarıylaCADIARZU. onları uzatıp ancak kestirdikten sonra eski haline gelir sanrım. Ama daha önceden de dediğim gibi saçların çok cici gözüküyor bence. Farklı bi havası varsositososito. Yeni bi sac modeli yaratmış oldun böylece yerimsenibenahhh canlarımm ahhh dediklerinizin hepsini belki daha fazlasını yapıyorumm :lepi: bakımlar kremler fönden düzleştriciden ne kadar sevsemde oraki uzak dıurmalar öle papaz gbi gezmeler -tatlicadiarzu- köpük sürüyorum elimle yukarı sıkıyorum uçlarıda dalgalansın die ama elime yapışıolar geri geliolar çokta yapınca tüleriyorlar kaydirigubbakcemile3 ama uçları hep böle -tatlicadiarzu- bide etrafımdakiler aa neden kestirdin saçını ne güzeldi dediklerinde değişiklik istedim sıkıldım diye gülüyorum içim kan ağlıo :icecream: delikafadulden
shiftcan : saçların çok hoş canım. uzunluğu tam benim istediğim gibi ama ne yapıp etiysem uzatamadım daha bu kadar. Tavsiyelerin varmı acaba
Cok net degil ama =)
SAÇLARINIZ ÇOK GÜZEL YA ÇOK KISKANDIM :ecrin_bebek: (MAŞALLAH) TÜTÜTÜ :))) BENDE KIVIRCIK İSTİYOM BENİMKİLER DÜMDÜZZ :gitme: PERMA YAPTIRSAM NASIL OLUR:roflol:zemuszemus
canım bence kıyma saçlarına benimkiler dalgalı anneminkilerde seninki gibi dümdüz biz ona oklu kirpi diyoruz:dance: o hep dalgalı olsun ister bende hep düz ama şöyle düşün 1. si insan hep kendinde olmayanı istiyor ama allah bize bunu verdiğine göre bi bildiği var 2. si mesela bi telefon aldın dışarı çıkman gerek hemen duşunu alıp saçını gelişigüzel en dağınık şekilde taramadan kurutsan bile dümdüz oluyorlar zaten kuruyunca hiç saç yapma gibi bi derdin yok zaten derli toplu... 3. sü perma gibi işlemler gerçekten saçın kalitesini çoook düşürüyor tiftik gibi oluyor saç ... ne biliyim bunun dışında dalgalı istiyorsan bir maşa alıp arada sırada kullan ve onu bile kullanırken kıvırcık saçın varsa once fon çekmek zorundasın ama senın o derdinde yok geneeeeee zaten düzler hemen kıvırma işlemine geçebilirsin yinede sen bilirsin sevgilerrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?