Saç Kesim Şekilleri Fotoğraflarla Kıvırcık Saçlarımız :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

şimdi braz daha koyu saçlarım. ama genelde böyle kullanıyorum düzleştirme yapmıyorum üşendiğimden gördüğünüz gibi biraz uzun ve çoklar.

bende aynen öyle yapıyorum. elimle yukarıya sıkarak şekillendiriyorum, hatta ek olarak kafamı öne eğiyorum o zaman daha da bi güzel oluyorlar yerimseniben
sen demekki ucları daha onceden gercekten çok yıpratmışsın, yakmışsın anladığım kadarıylaCADIARZU. onları uzatıp ancak kestirdikten sonra eski haline gelir sanrım. Ama daha önceden de dediğim gibi saçların çok cici gözüküyor bence. Farklı bi havası varsositososito. Yeni bi sac modeli yaratmış oldun böylece yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
shiftcan : saçların çok hoş canım. uzunluğu tam benim istediğim gibi ama ne yapıp etiysem uzatamadım daha bu kadar. Tavsiyelerin varmı acaba

shiftcan : saçların çok hoş canım. uzunluğu tam benim istediğim gibi ama ne yapıp etiysem uzatamadım daha bu kadar. Tavsiyelerin varmı acaba

canım teşekkür ederim ama hiç özel tavsiyem yok. inan bana ne bakım yaparım ne öyle özel şampuanlar kullanırım, hatta her alışverişte gider farklı şampuan alırım. bu saçları açmaya çalıştım 1 haftada 8 kere 9luk oksidanla açık renge filan boyadım. hatta kendim kesiyorum. düşün yani o kadar önemsiz saçlar. sanırım genetik saç uzaması biraz. benim inanılmaz hızlı uzar. 3 sene önce kulağımın biraz altında kestirmiştim ondan beridir toplasan 4 kere kuaförde kestirdim, gerisini hep ben uçlardan jiletle inceltip kat veriyorum. sakınan göze çöp batıyo heralde önemsemiyorum diye böyle uzuyolar:)

ewwt uçları baya kötü yandı bgn bi düzleştiriyim uzun zamandır uzamışlarmı bi bakıyım dedim azıcık uzamışlar ama hala kısalar büww hemde önleri yapışıverdi ayy düzleştirmeye paydoss korktum bgn

resmim bu pc de yuku olmadıgı için koyamadım ama ekrandaki resimle idare edin yenisini en kısa zamanda ekleyim bende çok seviyorum saçlarımı ama bayadır kısa kullanıyorum ve çok yakıştırdım kendime ama sıkıldım uzatıyorum artık :)

işte buda benim lülüşlerim kızlar burda sarı şimdi röflede yaptırdım pek güzel oldu kısa yapamıyorum toplanıveriyorlar ...
uzun
kıvırcık
sarı
katlı kesim
ve çok dikkat çekicisengözlerimebaksanab

Eklentiler

• $gugu.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 101
saclarımı nadir olarak bole kullanıyorum, cunki kıvırcıkken cok mutsuzum...keske saclarımla barışık olsam... mirmirmirmir

SAÇLARINIZ ÇOK GÜZEL YA ÇOK KISKANDIM :ecrin_bebek: (MAŞALLAH) TÜTÜTÜ :))) BENDE KIVIRCIK İSTİYOM BENİMKİLER DÜMDÜZZ :gitme: PERMA YAPTIRSAM NASIL OLUR:roflol:zemuszemus

Çok güzel hepinizin saçları opuyorumnanaktan

Benim saçlarım da dalgalı gibi, dalgalı... a.s

Hatta kıvırcıktı :asigim:

Mahvettim :a015:

Şimdi düzelmesi için dua ediyorum

Son düzenleme:
SAÇLARINIZ ÇOK GÜZEL YA ÇOK KISKANDIM :ecrin_bebek: (MAŞALLAH) TÜTÜTÜ :))) BENDE KIVIRCIK İSTİYOM BENİMKİLER DÜMDÜZZ :gitme: PERMA YAPTIRSAM NASIL OLUR:roflol:zemuszemus

canım bence kıyma saçlarına benimkiler dalgalı anneminkilerde seninki gibi dümdüz biz ona oklu kirpi diyoruz:dance: o hep dalgalı olsun ister bende hep düz ama şöyle düşün 1. si insan hep kendinde olmayanı istiyor ama allah bize bunu verdiğine göre bi bildiği var 2. si mesela bi telefon aldın dışarı çıkman gerek hemen duşunu alıp saçını gelişigüzel en dağınık şekilde taramadan kurutsan bile dümdüz oluyorlar zaten kuruyunca hiç saç yapma gibi bi derdin yok zaten derli toplu... 3. sü perma gibi işlemler gerçekten saçın kalitesini çoook düşürüyor tiftik gibi oluyor saç ... ne biliyim bunun dışında dalgalı istiyorsan bir maşa alıp arada sırada kullan ve onu bile kullanırken kıvırcık saçın varsa once fon çekmek zorundasın ama senın o derdinde yok geneeeeee zaten düzler hemen kıvırma işlemine geçebilirsin yinede sen bilirsin sevgilerrropuyorumnanaktan

Bi ara gerçekten çok düşünüyodum perma yaptırmak benimde saçım kıvırcık olsun istiyodum böle bonus gibi :) arkadaslarım falan kızıyodu onlarında kıvırcık hep özenmişimdir o yüzden.. geçenlerde anneme söledim perma yaptırayımmı diye çok güldü:) sonra saçmalama mafedersin saçlarını dedi (kendisi yaptırdıgı için) bende vazgeçtim
Şİmdi maşa kullanıyorum :)
Aslında bir yönden söylediğin gibi çok iyi bi yönden de biraz dalgalı olsa söyle havalı dursa fena mı olur diyorum:) önceden hafif dalgalıydı ama şimdi o dalgalardan eser yok ilgin için teşekkür canıma.s.

aradaslar sızce hafıf dalgalı sacı kıvırcık yapmak ıcın en ıyı kopuk jole vs.... ne
benım saclarıma herkes permamı dıe sorardı ama o kadar cok ıslem gordukı sımdı nerdeyse duze yakın oldu
sızce hangı sekıllendırıcıyı kullansam baya bı dalgalı olur
shıftcan sen ne kullanıosun mesela

Bu da benim saçlarımın doğal halii. :))

sen allahın sevgili kulusun biliyor musun:bbo:
kimseye yorum yapmadım ama dumur oldum saçlarını görünce,
birkaç milyarı gözden çıkarırım öyle dalgalara sahip olmak için,
ama onu yapacak kuaför nerde:gitme:
çok güzel,maaşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…