Saç Kesim Şekilleri Fotoğraflarla Kıvırcık Saçlarımız :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar hepinizin saçları çok guzel
sebnexo canım seninkide harika duruyo tatlım sende benim gibi kıvırcık sacla rahat edemiyosun galiba bende sacım duzken çok iyi hissediyorum kendimi aslında doğal halini çok beğeniyolar ama ben rahat edemıyorum canıma sinmiyo

benim saçlarımda lüle lüle çok seviyorum kıvırcık saçları yahu:9

işte bunlar da benimkiler... saçlarımın röflesini koyu kestaneden kendim açtım. kuaförümün dudakları uçukladı:) arada gel dükkanda çalış falan dedi:)

Eklentiler

• $hjgg.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 114

Teşekkkür ederiim. kaydirigubbakcemile5

:sm_confused: :)

inanmıyorum akannehir
ne kadar güzel saçlar
en beğendiğim ve bende olmasını istediğim saç tipi
gerçekten bayıldım
:asigim:

Çok teşekkür ederiiimmm :1hug:

akannehirakannehir bayildim saclarina cok guzeller mahsallah..benimkilerde böyle kivircik ama cok seyrek..normalde omuzlarimi geciyo ama kuruyunca omuzlarimda kaliyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Çok teşekküler.. Uzatmak kolay değil tabiiki.. Kıvırcık olduğu için yukarı doğru çekiyor anlıyorum senii.. Aynı dertten muzdaribiz. kaydirigubbakcemile5

uf benim de seyrek.biraz kendine gelsin diye gecenlerde kırıklarını aldırdım bakalım nolcak

ßu Saçlarımın Doğal Hali ; :gitme:

Buda düzleştirilMiş hali :) zemuszemus

kıvırcıkken sçlarım toplanıoo çok zyıf görnüoo ztn küt kestrcem :)

kızlar benimde saçm kıvırcık ama kullanayodum ya( kısa kestirdim şimdi düzleştiriyorum.sizin saçlarınızın dalagas çok güzelmiş. beni banyodan çıktıktan sonra dalgası güzel ama mutlaka bişe ile sabitlemem gerekiyor. jöleden nefret ediyorum siz neler kullanıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…