Fotoğraflı Dobişlikten Fitliğe (kısa sürede) günlüğüm

Hoşgeldin tekrar:)
Atanmış mıydın o kısmı kaçırmışım? Gidip gitmemek konusunda tereddütlüydün. Ama sonucu unutmuşum :KK22:
Severek takip edeceğim seni...
Temmuz’da gitmemiş , aynı şans tekrar verilince şubatta gitmeye karar vermiştim.
Nisan-temmuz arası uzak doğudaydım :KK53: (Kars)

Temmuz’da gitmemiş , aynı şans tekrar verilince şubatta gitmeye karar vermiştim.
Nisan-temmuz arası uzak doğudaydım :KK53: (Kars)
peyniri diyorlar muthişş
birde tren olayı var biliyorsun ama yer bulamıyoruz olanıda 2-3 bin tl ye bekleyeceğiz oraları görmek için...
bulunduğun yerde bence iyi yönleriyle bak..

peyniri diyorlar muthişş
birde tren olayı var biliyorsun ama yer bulamıyoruz olanıda 2-3 bin tl ye bekleyeceğiz oraları görmek için...
bulunduğun yerde bence iyi yönleriyle bak..
Çok şükür arkadaşım, huzurla sevinçle gittim öyle de huzurluyum, sağlıklıyım çocuklarım sağlıklı, mutlu daha ne isterim.
Peynirinden ziyade tereyağı çok güzel.
Tren gezisini de bayramda deneyimledik çocuklarla. 500 lira +500 liraya yataklı vagon alabiliyorsunuz.

Sevgili günlük
1.gün yumurta günü bitti
Bitsin yani artık lütfen
Sabah; 3 yumurta
Öğlen; 2 yumurta
Akşam; 1 kase yoğurt
Bol su, şekersiz sade kahve, 1 saat yürüyüş ile günü kapatıyorum.
Yarın meyve günü.

(Akşam yumurta yerdim, severim de ama kaynanam gibi her şeyin pohunu çıkarmayayım diye kaçındım)

Modum; açım
Haşlanmış yumurta tok tuttu mu? Kesinlikle hayır
Ama dobiş olana müstehak
Yarın ola hayrola
Yat da zıbar

ED728A4F-C4A0-4FEA-9798-47730A653AE6.webp
Şu Alican fotosu da ibretlik kalsın burada
Diyet 1.gün hatırası.

kaynanayı nihayet sattınız galiba valla ben de şu anki durumunuzu merak ettim :KK53:
9E42974C-F09C-46EA-8AF7-DBF9BD676BBA.webp

Kaynana malesef bende hala ama hala az kullanılmış, coronadan bile etkilenmedi öyle dinç , sağlıklı maşallah, alıcıların önünü kapatmayayım.:KK53::KK53:

Kilom 76. Foto bu sabahtan.

Evlenene kadar 38 beden olup hayatında diyet ne bilmeyen bir insanken (yok 45 kilo değil 68 kilo) sonrasında mütemadiyen diyet ve kilo verme serüveni ile çemberdeki hamster gibiyim 10 yıldır.

Aha yıl 2020 ve ben gene diyetteyim.

Sanırım beni bozan evlilik :KK53:

Back
X