Fotoğraflı Dobişlikten Fitliğe (kısa sürede) günlüğüm

bende takibe aldim- 77 den 57 kiloya inmis bir eski dombili olarak bol bol gaz veririm.
simdiye kadar menüne bayildim.
bol bol su icmeyi ve günde en az bir saat yürümeyi unutma- bide canin isterse keto-diyete bakabilirsin.
ben biraz tez canli oldugum icin, keto diyeti yapmistim.
Böyle didin beni kaybettin :))) 103 den 76 ya indim kendimi manken sanıyorum :))))) sarsildim şuan :)

Selam günlük
Gene ben hayvan irisi
Sen nasılsın?
Kaynanan öldü inşallah?

Bir dönem kullandığım antidepresanlar yüzünden kilo aldım. Kısa sürede aldığım için kısa sürede vereceğim. Hıhı evet.
3F840E16-FBAA-48CD-BD0E-6FB59244E55C.webp

Kilom 85.5
Evet ayağıma kaynayan kettle boşalttım.
Öylesine de sakarım.
Sonra kaynanam beni niye sevmiyor.
Sanki ben onu seviyorum gudubet bakışlı.

Bugün 5günde 5 kilo diyetine başlıyorum.
Seneler önce 10 günde 8 kilo vermiştim.
He tamam yağdan değil su ve kastan, he sağlıklı değil, he az yiyeyim sık yiyeyim , ay bi sus Allahını sevdiğim kaynanam gibi fikrin sorulsa da sorulmasa da zot zot da zot.

Bugün yumurta günü.
Sınırsız yumurta.
Na bu da kahvaltım;
A62AEB38-D08F-4B04-986A-1D27A64339CA.webp
Evet sunum önemlidir.
Tatlı kayınvalide adaylarınına selam ederim.

Selam günlük
Gene ben hayvan irisi
Sen nasılsın?
Kaynanan öldü inşallah?

Bir dönem kullandığım antidepresanlar yüzünden kilo aldım. Kısa sürede aldığım için kısa sürede vereceğim. Hıhı evet.
Eki Görüntüle 2292230

Kilom 85.5
Evet ayağıma kaynayan kettle boşalttım.
Öylesine de sakarım.
Sonra kaynanam beni niye sevmiyor.
Sanki ben onu seviyorum gudubet bakışlı.

SEVEREK takip ediyorum seni ... net buldun mu bulunduğun yerde çekmiyordu?
verirsin evet sabırla kan değerlerime baktırdın mı bende veremiyordum aynı kiloda idik seninle ünsüilün direnci çıktı ilaç almaya başlayınca gitti biraz hıı 6 ayda 10 kilo gitti ama gitti

SEVEREK takip ediyorum seni ... net buldun mu bulunduğun yerde çekmiyordu?
verirsin evet sabırla kan değerlerime baktırdın mı bende veremiyordum aynı kiloda idik seninle ünsüilün direnci çıktı ilaç almaya başlayınca gitti biraz hıı 6 ayda 10 kilo gitti ama gitti
Okullar tatil diye uzak doğudan yakın batıya geldim internete ve diğer şeylere ulaştım şükür:KK45:
Değerlerime baktırmadım uzundur ne yalan söyleyeyim ama yemeyince hızlı kilo veriyorum. Sadece biraz depresyondaydım, ne diyet ne spor ne bir şey içimden geldi, yedim oturdum.

Kısa sürede verip gideceğim inşallah bu diyet diyarlarından:KK53:

Okullar tatil diye uzak doğudan yakın batıya geldim internete ve diğer şeylere ulaştım şükür:KK45:
Değerlerime baktırmadım uzundur ne yalan söyleyeyim ama yemeyince hızlı kilo veriyorum. Sadece biraz depresyondaydım, ne diyet ne spor ne bir şey içimden geldi, yedim oturdum.

Allah kolaylık versin o vakit merakla takip ediyor alacağım seni bakalım şoklar işe yarayacak mı?

Hoşgeldin tekrar:)
Atanmış mıydın o kısmı kaçırmışım? Gidip gitmemek konusunda tereddütlüydün. Ama sonucu unutmuşum :KK22:
Severek takip edeceğim seni...

Back
X