Saç Rengi ve Saç Boyama (Fotoğraflı)yardım açık kumral

saçında boya yoksa boyayla ama varsa malesef açıcıyla.. biraz bekle bakım yap bu arada sonra gider yaptırırsın.. fiyat değişir kuaförden kuaföre ama 70 civarı olur diye düşünüyorum...

anladım tüh.. biraz izin ver saçına dinlensin.. hayır kötü de durmuyor ki... hem zaten merak etme tutturacaksın sen o istediğin tonu ama çoğu insan bir kerede tutturamıyor.. zordur bu saç işleri...

anladım tüh.. biraz izin ver saçına dinlensin.. hayır kötü de durmuyor ki... hem zaten merak etme tutturacaksın sen o istediğin tonu ama çoğu insan bir kerede tutturamıyor.. zordur bu saç işleri...
bi siteden baktım ışıltı atmak 150 ve 500 arası dior . ve saçımın durumuda kötü bence hıc grısmeyım ben bu işe ve ışıltılı saclardan tek bu resımdekı kızın sacı hoşuma gıdıo dıerlerını begenmıyorum onuda kuaför ya tutturur ya tutturmaz hıc guvenmıyorum cunku en sonunda saçım elımde kalır cnm cok oldum ama sen bu saçı bosver bana başka saç rengi hakkın da yardımcı ol neva color 8.3 die bi boya varya bal köpüğü saç boyası kutusunun üstünde ki saç olurmu benım su ankı saçıma o renk nasıl yapılıo biliomusun

Eklentiler

• untitled.webp
    untitled.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 114
ya bu nevacolor ı anlamış değilim ben zaten kutunun üzerindeki renkler numaralarla hiç uyuşmuyor.. mesela bunda 8.3 ya, 3 dore yansıma demek.. bazı markalarda değişir ama nevada da bu böyle ama gel gelelim kutunun üzerindeki resim 8.13 gibi yani küllü dore sarı gibi..

ya bu nevacolor ı anlamış değilim ben zaten kutunun üzerindeki renkler numaralarla hiç uyuşmuyor.. mesela bunda 8.3 ya, 3 dore yansıma demek.. bazı markalarda değişir ama nevada da bu böyle ama gel gelelim kutunun üzerindeki resim 8.13 gibi yani küllü dore sarı gibi..
Anladım peki bu renk yapacak başka boya markası bıliomusun Yada karışım ve benim sacım açılmadan olurmu bu renk sen olmasan ben nApcm ya :)

:) kutunun üzerindeki resim 8.13 benim bildiğim.. yani küllü dore orta sarı... 8.13 diye gir nete boyalar çıkar... kuaför boyalarında oluyor genelde bu renkler..

tutar tutar senin saçın o kadar koyu değil ki şu an.. birincide tam istediğin olmasa ikinci üçüncü boyamada tam rengi oturur...

saol cnm teşekkür ederım sana bırde dıer açtığım konudaki fortografa bakarmısın ordaki kızın saç rengine ıkısı arasında kaldım cunku senden başka kımse cvp yazmıo

Kızlar bende beyaz tenliyim.saçlarımı daha önce karamele boyattım şimdi diplerim siyah uçları karamel.kendim evde kumrala boyamak istiyorum ama hangi ton hangi marka bilmiyorum yardım edin bana ;)

Arkadaslar lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum sacımda ilgili bugun boyattım gösterdiğim açık kumrala boyadı cansız ölü bi renk çıktı ortaya ben beğenmedim kuaförlerde söyledim beğenmediğimi saçımı. Açtı önce sonra açık kumrala boyadı saçlarım çok kurudu ve uçlar titik yiğitler oldu bana düzleştirivi kullanma saçın kopar dedi. Ve ben begenmeyince 15 gün sonra tekrr boyanması lazım dedi ilk boyamasa renk oturmuyor dedi nasıl bi renk oturtmaya çalıştığını bile anlamadım hemen gratise kostum koleston 4 numara kahve aldım morelim bozuldu çünkü sizden fikir almak istedim koyulaştırsammı koyulastırmayıp beklesem mi bilemedim bu da resmim

Cnm 10 sayfayı okuyamadım, yani belki de çoktan boyadın ama benim fikrim: saçın hazır açılmış, o kadar da yıpranmış, koyultma derim.

Küllü bir renk olmuş saçın, birçok insan isteyip de elde edemiyor bu rengi.Ama tabii sen küllü sevmiyor olabilirsin, ya da tenine yakışmamış olabilir.

8.3 açık kumral doreyle boyarsan daha canlı bir renk olur saçların.8.65 açık karamel de olabilir, her iki renge de bak, hoşuna gideni seçersin.

Her halükarda 15 gün bekleme süresine uymalı ve bol bol bakım yapmalısın boyamadan önce.

Cnm 10 sayfayı okuyamadım, yani belki de çoktan boyadın ama benim fikrim: saçın hazır açılmış, o kadar da yıpranmış, koyultma derim.

Küllü bir renk olmuş saçın, birçok insan isteyip de elde edemiyor bu rengi.Ama tabii sen küllü sevmiyor olabilirsin, ya da tenine yakışmamış olabilir.

8.3 açık kumral doreyle boyarsan daha canlı bir renk olur saçların.8.65 açık karamel de olabilir, her iki renge de bak, hoşuna gideni seçersin.

Her halükarda 15 gün bekleme süresine uymalı ve bol bol bakım yapmalısın boyamadan önce.
teşekkür ettım cnm yorumun için ama ben boyadım saçlarımı 4 numaraya :9

Back
X