Fotoğraftan Film Bulmaca...

kesinlikle haklısın. tabi bir de eğlenceli olması için kopya çekilmemsi gerekiyor :)

Son düzenleme:

Eveeet,yeri gelmişken ben henüz 13-14 yaşındayken İstanbul film festivaline aldığı biletlerle beni de yanında sürükleyen abime sonsuz teşekkürler(oscar konuşması gibi oldu biraz,idare edin)

aa googleden nası kopya çekiliyor onu bilmiyorum bak,az önce sol ayağımı biri tahmin edince acaba o mu diye görsellere yazdım ve resim çıkınca anladım ama resmi direk googlede nasıl aratılır bilmiyorum.....tüh bak biliyor geçinirdim:)

yahu ben oyuncuları bile bilmiyorum klasikler hariç,anammmmmm beni kovacaksınız yakında

Oradan kopya çektiğini biliyoruz. Keyfin kaçar tabi... Yoksa nasıl pat diye buluyorsun... Yeme bizi...

:))))) demi ama
şaka bir yana ,artık bulan arkadaşlardan kısaca filmi anlatmalarını ya da verilen karede ne olduğunu söylemelerini falan isteyelim ya da oynamıyorum artık banane:)).
ben film bilgime güveniyorum

:))))) demi ama
şaka bir yana ,artık bulan arkadaşlardan kısaca filmi anlatmalarını ya da verilen karede ne olduğunu söylemelerini falan isteyelim ya da oynamıyorum artık banane:)).
ben film bilgime güveniyorum

Ahaha! O zaman ben hiç bulamam.

Neyse ben sorayım mı şimdi bi tane? Sen kesin bilirsin...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…