- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
- #2.181
Sinemaya ilgi bir yaşam tarzı bence , o yüzden aslında burada oynadığımız oyun ciddi bir film kültürü gerektiriyor. bazen filmleri izlemesek bile, afişinden ya da oyuncusundan çıkartıyoruz.
keşke daha çok kişi olsak ,daha çok eğlenceli olurdu :)
Daha önce sorulmuş olabilir...yeniyim ne de olsa
Sinemaya ilgi bir yaşam tarzı bence , o yüzden aslında burada oynadığımız oyun ciddi bir film kültürü gerektiriyor. bazen filmleri izlemesek bile, afişinden ya da oyuncusundan çıkartıyoruz.
keşke daha çok kişi olsak ,daha çok eğlenceli olurdu :)
Daha önce sorulmuş olabilir...yeniyim ne de olsa
kesinlikle haklısın. tabi bir de eğlenceli olması için images.google dan kopya çekilmemsi gerekiyor :)
"cinli, perili film" kategorisine giriyor sanırım.Hmm...
bu kopya olayını öğrendikten sonra daha da gelmem buraya :))
işte şimdi bunu öğrendikten sonra işin keyfi kaçtı bile bence :S
bu kopya olayını öğrendikten sonra daha da gelmem buraya :))
Oradan kopya çektiğini biliyoruz. Keyfin kaçar tabi... Yoksa nasıl pat diye buluyorsun...Yeme bizi...
:))))) demi ama
şaka bir yana ,artık bulan arkadaşlardan kısaca filmi anlatmalarını ya da verilen karede ne olduğunu söylemelerini falan isteyelim ya da oynamıyorum artık banane:)).
ben film bilgime güveniyorum
şaka bir yana ,artık bulan arkadaşlardan kısaca filmi anlatmalarını ya da verilen karede ne olduğunu söylemelerini falan isteyelim ya da oynamıyorum artık banane:)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?