Fotoğraftan Film Bulmaca...

Senin düşündüklerini buradaki herkes düşünüyordur eminim. :))
Mesela kızıl saçlı kadının olduğu kareyi koyduğun filmi izlemedim ben ama Google'a 'red haired actress' yazıp ordan buldum kadını ve sonra filmlerine baktım. Herkes her yolu deniyor zaten bulmak için ama bazen hiçbir şeyi bilemiyorsun. Yoksa oyuncunun ismini bilmediğim halde bildiğim bir filmi varsa kaçırmam, hemen bulurum ben.

Yani amaç oyun zevkle devam etsin. :)) Çok uzadı bu; o yüzden söylemek istedim.

Affınıza sığınarak ohaaa demek istiyorum.

FARGO buuu. İzlemiştim ama unutmuşum tamamen.
Hatta çok sevmiştim. Buscemi nin oyunculuğu süper ötesiydi.
Ama uzun zaman önce izlediğimden aklıma gelmedi. :s

Son düzenleme:
Ne bileyim, Steve Buscemi yi pat diye bulacağınızdan emin olduğumdan, ipucu verme gereği duymadıydım. Yönetmen konusunda da ipucu verdim daha nolsun :)

Son düzenleme:
Ne bileyim, Steve Buscemi ordan merhaba derken, başka ipucuna gerek duymadım :) Zor soru olduğunu düşünsem ipucu veririm de, basit soruda hemen ipucu verilse, zevki kalmaz ki. Bileni beklemek daha doğru geliyor.

Bileni beklemek mi :s
Sorulacak bir sürü film karesi bulabiliriz.
Kimin siteye ne zaman gireceği belli değil ki.

Sana kolay gelen başkasına zor gelir.
Herkesin film zevki aynı değil ki.
Fargo çok popüler bir film de değil. :s
Zor ya da basit gibi bir genelleme yapmak söz konusu olamaz bu durumda.

Ne diye tartışma havasına girildi anlamış değilim. Amaç her 5 dk yeni foto gelsin değil ki. Azıcık zorlanmazsak ne zevki kalır ki. Sen hemen bulunsun istersin, o sırada WhiteSwan araştırma yapıyordur ve o şekilde bulmak ister. Nitekim Steve Buscemi yi de buldu.

Filmi 22:42de koymuşsun yarım saat süreden fazla bir zamanın ardından ancak cevap bulabildi.

Senin düşüncelerine katılmadığımı belirtmem tartışma yarattığım anlamına gelmiyor.
Neyini tartışacağım ki hem? :s

Amaç sadece eğlence, yeni filmler görmek, keşfetmek vs.

Bir kare üstünde saatlari bulmak değil; ki daha önceki hiçbir mesajda böyle bir şey yaşamamıştık.
Ben yazdım karşımdaki ipucu deyince hemen ipucunu verdim ve öyle devam ettik geçmiş sayfalarda görebilirsin. Bir film karesi üstünde bu kadar uzun durunca çok sıkıyor, kimse de aaa acaba bu neydi dur bir daha düşüneyim araştırayım, kafa patlatayım diye uğraşmıyor dakikalarca. Farkındaysan bilmeyen bakıp çıkıyor ya da ipucu istiyor. Benim görüşüm böyle, sen istediğin şekilde devam edebilirsin tabi, sadece kendi fikrimi belirtmek istiyorum.

İpucu istedin, ben de yönetmen kardeşlerin dedim. Bana göre Coen Kardeşler demek, ipucu vermek değil, cevabı vermek. Sana göre ipucu değilse orasını bilemem tabi. Böylesi daha eğlenceli bana göre. Öbür türlü bu oyun çabuk tükenir diye düşünüyorum.

Kardeşler dediğini görmedim o bir ipucu tabi ki benim için de.

Evet işin eğlence kısmında ayrılıyoruz.
Benim de anlamadığım şu; bu bir popüler şarkı gibi değil ki dinleyip hemen sıkılalım.
Milyon tane film var buraya fotosu koyulabilecek, bu yüzden tükeneceğini düşünmüyorum.
Neyse bu kadar yeterli. Anlaşamayacağız bu konuda.
Herkes bildiği yoldan devam etsin.

ben bu siyah-beyaz filmlerde berbatim :S
ipucu isticem ama yine de bulamazsam diye utaniyorum :S

Tabi ki herkesin bir alanı, sevdiği bir şey var.

Ayyy ne utanması bu bir sınav mı sanki.
Herkes bilmek zorunda değil. Tadını çıkarmaya bak. )

İpucumuz gelsin o zaman. :))
Filmin baş rol oyuncusu Harold Lloyd. Yapım yılı ise 1930. )

Herkesin izlemiş olduğu film sayısı sınırlı sonuçta. O sınır aşıldığında görselliğin hiçbir anlamı kalmaz. Şahsen buraya film koyarken baya bir film eliyorum, çoğu kişinin izlememiş olduğu düşündüğüm için... İlerde belki bu yazımı hatırlarsın.

Herkese iyi geceler.

Sadece oyuncu ismi versem siyah beyaz kareler içinden onu ayırmak çok zor olur gibi geldi kolaylık olsun istedim.

Yeni fotolar görmek istiyorum. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…