Fotoğraftan Film Bulmaca...

umarım iş hayatında insanlarla iki gram iyi geçin her türlü sömürülüyosun, haftada 2'yi, 3'e çıktı, 3'tü 4'e çıktı, set bitti, fotoları getir onu yap bunu yap derken of yine tepem atmaya başladı bensiz bolll filmler, kare bulmacalar:))

olsun guvastanema özel zevklerine kısıtlı vakitlerde yer verebilmen aslında onları daha keyifli hale getirir. tıpkı şimdi olduğu gibi . boş vakitlerinde uğra beraber yoklayalım karelerle filmleri :) flmler hatırlayalım , keşfedelim :)

A Simple Plan

bu sefer zorladın beni Dulcinea :)

Vaay, bu kadar çabuk bulacağını beklememiştim, filmi sevmişsin demek ki :)) Filmi koyduktan sonra aklım burda kalmıştı, ya takılırsanız ve ben gün boyu ip ucu veremediğim için oyun tıkarnırsa diye... neyse ki öyle olmamış :)

Buarada oyunu acayip sevdim, film izleyecek ortamı tam olarak oluşturamadım ama oyun sayesinde film dünyasının içinde olmuş oluyorum. Öyle ki bilgisayarı açar açmaz ilk durağım burası :87: Çok teşekkürler

Eminim zamanla iş yerinde kime nasıl davranmak gerektiğini çok iyi çözüp uygulamaya alacaksın Elinden geldiğince mutlu olmanı dilerim. Prensesin Uykusuyum çok güzel demiş, kısıtlı vakitlerle daha değerli olur diyelim ve bence kendimizi az buçuk kandıralım

Les amants du Pont-Neuf ... kendi kendime şaştım bu filmi bulduğum için TV de fragmanını görmüştüm bir kez, aklıma kazınmış.

------------------------------------------

?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…