• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotolarla diyet günlüğüm 🥰

Dün de dışarıda kebap yedim, onu paylaşamazdım🙈 dondurma ve tatlı kaçamağı da oldu
Bende akşam yemeği yemedim
Akşam üstü dışarı gitmiştik orda çerez yedim 😃

Kahvaltım. Yanında az ekmek, çay

Eklentiler

• IMG_20210807_095353.webp
    IMG_20210807_095353.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 56
Makarna, yoğurt ve sebze yemeği vardı, sebze yemeğini çekmeyi unuttum

Eklentiler

• IMG_20210807_151857.webp
    IMG_20210807_151857.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 49
Ben gene akşam yemeği yemedim 😄 arkadaşa gittim
Patates salatası
Pasta
Yedim 😂🤪🤪

Kahvaltım ❤️
haşlanmış tavuğu soğan ve salçayla kavurdum

Eklentiler

• B6230956-3B7E-4792-96A3-182A9556D640.webp
    B6230956-3B7E-4792-96A3-182A9556D640.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 48
Bugün memlekete gidiyorum
Yarın tartılamayacağım
Ama bugün 70.4 geldim 😍
6lı rakamlara az kaldı 🎊

Bende varım bende, nerden nasıl başlayacağım acaba.

63 kilo hamile kaldım boyum 1.65 90 ile doğuma girdim🤦‍♀️ eve geldim yine 90😂 suan 81.5 ve gitmiyor gitmiyor.. İlk hamileliğim de 57 kilo ile hamile kalıp 80 ile doğuma gidip 77 eve gelmiştim. 6 ay sonra 65 olmuştum sonra 60 63 arası gitti geldi hep. Valla 65 olsa bile şuan bana yeter sonra 57, 58 lere çalışırım. Burda okudum bır arkadaş gunde sadece 1 ogun yemıs baya kilo vermiş arada sagrvr kahve falan. Artik zor ama öyle deneyeceğim galiba.

Varmı farklı fikirleriniz, cok tatlı severim tatlı da pasta ve cikolara donust boyle seyler 🤦‍♀️

Varmı farklı fikirleriniz, cok tatlı severim tatlı da pasta ve cikolara donust boyle seyler 🤦‍♀️
Öncelikle hoşgeldin canım 😃😍
Yeni doğum yaptıysan emziriyorsan tek öğün yapma bence dayanamazsın

aslında iş basit
Porsiyon küçülteceksin araya ara öğün koyacaksın
Akşam yemeğinden sonra bişey yemeyeceksin
Olup gidiyor 😂

Tatlı içinde hurma benim tatlı isteğimi geçiriyordu kahvenin yanında arasına ceviz koyup yiyordum
Tarçınlı sütte iyi diyolar

Bugün çok yedim, hiç menü yazmayayım. Çikolata krizi geçirdim sanki, neyse ben Bi yürüyüş yapayım 😄

63 kilo hamile kaldım boyum 1.65 90 ile doğuma girdim🤦‍♀️ eve geldim yine 90😂 suan 81.5 ve gitmiyor gitmiyor.. İlk hamileliğim de 57 kilo ile hamile kalıp 80 ile doğuma gidip 77 eve gelmiştim. 6 ay sonra 65 olmuştum sonra 60 63 arası gitti geldi hep. Valla 65 olsa bile şuan bana yeter sonra 57, 58 lere çalışırım. Burda okudum bır arkadaş gunde sadece 1 ogun yemıs baya kilo vermiş arada sagrvr kahve falan. Artik zor ama öyle deneyeceğim galiba.
Hoşgeldiniz bu arada

Öncelikle hoşgeldin canım 😃😍
Yeni doğum yaptıysan emziriyorsan tek öğün yapma bence dayanamazsın

aslında iş basit
Porsiyon küçülteceksin araya ara öğün koyacaksın
Akşam yemeğinden sonra bişey yemeyeceksin
Olup gidiyor 😂

Tatlı içinde hurma benim tatlı isteğimi geçiriyordu kahvenin yanında arasına ceviz koyup yiyordum
Tarçınlı sütte iyi diyolar
Yok emzirmiyorum, 9 ay oldu doğum yapalı pek yenide sayılmaz. Az yemegı ve denedim ama 2 kilo gidiyor sonra kalıyor oyle yine dusmuyor hic. Yarından itibaren oglen 1 kere kahvalti yapıp yani geç saate çekip kahvaltımı tek öğün yapıcam. Akşama doğru belki bir iki kuruyemis çerez. Birde böyle deneyeyim. Hic kilo sorunum yoktu kan şekerinde oynama varmıs gün içinde troid bezleri A çalışıyormuş falan filan 2. Dogumdan sonra birsuru sey cıktı ya. Ben ben değilim gibi aynaya bakınca biri geçti gibi gelıyor😄

Bu arada hosbuldum 🤗

Tatlı zaafımız 😄 emziriyorsanız az ve sık beslenme iyi oluyor birde hurma hem tatlı isteğini kesiyor hemde süt yapıyor
Bitter çikolata yiyorum 2kare gunde tatlı için geçiriyor isteği. Galiba cok disiplinli bir diet tutturamadım hep 1 hafta sonra aman gitmiyor kaldı diye hevesim gitti ama gazzz verin sizde bana yarından itibaren ciddiye almalıyım bu işi 🥰🥰🥰

Bitter çikolata yiyorum 2kare gunde tatlı için geçiriyor isteği. Galiba cok disiplinli bir diet tutturamadım hep 1 hafta sonra aman gitmiyor kaldı diye hevesim gitti ama gazzz verin sizde bana yarından itibaren ciddiye almalıyım bu işi 🥰🥰🥰
Birlikte başarabiliriz 👍
Bende hep öyleydim kimse zayıflayabileceğime inanmıyordu eşim bile 😂

Şimdi giyemediğim kıyafetlerimi giyiyorum hatta bol geliyorlar çünkü en son 5 6 sene önce bu kilodaydım 😂
hatta pantolonlarımı daralttım 😃 bunları düşün 😃

Bugün çok yedim, hiç menü yazmayayım. Çikolata krizi geçirdim sanki, neyse ben Bi yürüyüş yapayım 😄
Bende 5 6 gibi pide yedim kola içtim 😂
9da da 1 dilim kek yedim 🤭

Yapabilirsin🤩 ama tek öğünle insan aç kalır 🙈 ben daha önce 3ana 3 ara öğünle kilo vermiştim ama geri aldım bir iki yılda. günde 2 öğün beslenme daha sağlıklı diyorlar, onu yapmak istiyorum bu defa

Back
X