Four 'un diyet maratonu

beni unuttun iyice kızımmmmmm
kiloa vermişssinnnnn:44:

unutmadım canım ya niye unutayım sınavlarım varda nete pek giremiyorum bi bitsinler hep destek tam destek buralardayım adaşım benim sen naptın kilo veriyomusun çizelgen hala yok insan koyarda bakarız hem o kotla çekilen fotonuda merak ettim öptüm kocaman

kızlar bılıyorum yazmıyorum sınavlardan oturu dıyetın ılerleyısını ama bugun cuma ve kılo bıldırı yapıyorum 80 oldum yanı 700 gram daha gıttı ınsallah boylede devam eder sınavlardan sonra 2 gundur yenı dıyete basladım acıklamalı olarak yazıcam hepınıze bol saglıklı zayıflamalı gunler

salı gunune kadar bıraz daha kılo vermem lazım napıcam bılmıyorum sızce akısına mı bırakayım yoksa sok dıyet turu seyler mı deneyeyım ne dersınız ?

bugünden itibaren geri dönüyorum gerçi regl dönemim yaklaştı yine diyette aksamalar olabilir ama olsun hergün yine öğün öğün yazıcam buralara

bugün yine geç kalktım gribim ve canım hiç bişey çekmiyor :2:
kahvaltım
haşlanmış yumurta
nescafe(kendime getirmedi)
grissini
salatalık

bugün akşamda bi çılgınlık yapıp akşam kahvaltısı yaptık hafif ve güzel oldu

günaydınnn herkese güne güzel başladım

kahvaltı
grissini
peynir
salatalık
domates
nescafe

sabah kahvaltim
nescafe
haşlanmış yumurta
etimek

bu arada artık midem kuculmus az yemek bana yetıyor bugunlerde de regl nedenıyle kılo bıldırımı yapmadım cuma gunu bakalım neler olmus bakıcaz

GÜnaydınlar herkese

kahvaltım
grissini
peynir
cheryy domates

herkese güzel günler diliyorum başarıcaz kızlar

ne zamandır girmiyorum çünkü kilom sabitlendi kaldı tavsiyelerinizi bekliyorum

Metabolizmayı hızlandırıcı bitki çayı iç ( ben 9lu cay iciyorum hem tok tutuyor hem bagırsakları calıstırıyor hem de enerji veriyor :))

olabildigince cok hareket et hatta mümkünse düzenli spora başla, ben suan jillian micheal'ın 30 days shred diye 30 gunluk gunde sadece 20dklık programını yapıyorum. Gunde 20 dk kan varsa ilk basta hareketlerin hepsini onlar kafar hızlı yapamazsan bile yapabildigini yap devamı gelecektir.

Ben diyetisyene de gittim, sporsuz kilo verebiliyorsunuz ama sporla verdiginizde hem vucudunuz sekilleniyor hem de daha cabuk hedefinize ulaştıgınız için her gecen gun daha cok gaza geliyorsunuz :)

Bir şey daha, diyetlerde ara ara duraklamalar cok normal oyle zamanlarda ornegin su ana kadar sabahları domates-peynir vs ile yapıyorsan vucudu sasırtmak adına farklı beslenme tarzına gecebilirsin mesela 1 hafta boyunca sabah 1 bardak sut 1 bardak nesfit gibi birsey yiyebilirsin bir de diyet yapıyorum diye az yiyorsan o zaman da vucüt kendini korumaya alır, az az sık sık yemek metabolizmayı hızlandırır, vucuda surekli yemek girdigi icin de vucüt depolama ihtiyacı duymaz tabiki az miktarda olmalı yoksa tabiki mecburen depolar :))

son zamanlarda ne dikkat edebildim nede yediğimden tat aldım benimle beraber olacakları beklerim maratonuma malum yol uzun

aksam actıvıe yedım mıdem bıraz gectı sabah yuruyuse cıkcam ınsallah erken kalkarsam

kahvaltı
mısır gevregı

oglen
turlu yogurt

bu arada actıvıa cok ıyı geldı bagırsaklarıma bazı arkadaslar kotulemıs ama bana cok faydalı gıbı geldı

Son düzenleme:
uzun bir aradan sonra nihayet kilo verdim 400gr gerçi ama bu benim için büyük bir sevinç

bu aralar aklım bir sürü şeyle dolu olduğu için kendimi yemeğe verdim daha doğrusu dikkatsizleştim. okul taşınma borçlar derken kafayı yememek elde değil daha bide staj var bütün olaylarda bu 1 ay içerisinde olmak zorunda olduğundan stresliyim çok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…