Four 'un diyet maratonu

öncelikle vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkürler ayrıca estağfurullah öyle şey mi olur burda hepimiz biriz zaten spora başlayamadım sınavlarımda yaklaştı artık evde yaptığım egzersizlerle.kalorisepetini bende kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor beni frenleyebiliyor
eskiden spor yapmadan evde yaptığım egzersizlerle 95ten 72 lere kadar inmiştim sonra saldım gitti şimdi daha kararlı başladım inşallah bu sefer daha güzel olur

kızlar oncelıkle gunaydın bugun benım dogum gunum menumden cok bunu yazmak ıstedım belkıde ugur getırır dıye kahvaltı vs ılerleyen saatlerde yazarım

kızlar oncelıkle gunaydın bugun benım dogum gunum menumden cok bunu yazmak ıstedım belkıde ugur getırır dıye kahvaltı vs ılerleyen saatlerde yazarım

doğum günün kutlu olsunnn nice senelere :) bu arada kilo vermişssin gözümden kaçmadı

dünkü menüm

sabah
közlenmiş kırmız biber
peynir
ballı süt
salatalık

öğlen
yarım porsiyon türlü

akşam
doğum günü kutlaması olduğundan pasta

accıkta pizza

bugün gün hem regl oldum hem hastayım oyuzden dengelı seyler yedıgım soylenemez veee kılo bıldırımı olaraktan 800 gram gıtmıs ucmus gıtmıs regl oncesı ıyı moral oldu

dünkü menümde

sabah
sahanda yumurta
peynir
ekmek
salatalık

oglen
haslanmıs yogurtlu makarna

aksam
yıne bır dılım pasta

bugunde kendıme cıcıler aldım bıraz dar yada cok oturdular ama ılerde super olcaklar kendımı boyle motıve etmek ıcın aldım

kızlar bu aralar sınav çalışması nedeniyle pek uğrayamayabilirim zaten birazda moralim bozuk inşallah diyetim aynı şekilde devam eder.sizleri seviyorum buraya girdiğimde günlerimi toplu olarak yazıcam merak etmeyin

03.30.2013cumartesı gunu

kahvaltı
peynır
grıssını
salatalık

oglen
bebe bıskuvısı

ara
portakal elma

aksam
bıber dolması

Son düzenleme:
03.31.2013

kahvaltı
sahanda yumurta
peynir
domates
ekmek ustu cıkolata
2 dılım ekmek

oglen
yok

aksam
cıgkofte
ayran

bugun

sabah
domates salatalık
grıssını

oglen
bıber dolması

aksam
haslanmıs makarna yagsız
salata

yarın kilo bildirim günüm menümü yazcam kızlar topluca ama şu an dersle ilgilenmem lazım inşallah vermişimdir bol kilosuz günler

veee bu hafta 600 gram gitmiş neyse sağlık olsun buda bişey sonuçta bu arada hayırlı cumalar kızlar

04.02.2013

sabah
haşlanmış yumurta
domates
ekmek

öğlen
mercimek çorba
gözleme

akşam
tavuk çorbası

[FONT=Arial, sans-serif]04.03.2013
sabah
poğaça
peynir
simit

öğlen
coco star

akşam
1 adet sigara böreği
domates
nescafe

spor:20 dk yürüyüş
[/FONT]

04.04.2013

sabah
kepekli ekmek
haşlanmış yumurta
peynir

öğlen
mantar sote
salata

akşam
zeytinyağlı pırasa

04.05.2013

sabah
sahanda yumurta(canım çok çekti )
domates

öğlen
pırasa yemeği

akşam
yumurtalı ıspanak

bide bugun taaa bayramda gıydıgım kota gırdım tabı fazlalıklar var ama olsun cok sevındım tam gaz devam dıkkat etmeye cogu kısı sımdı dıyebılır bıraz abartıyosun dıye mazur gorun kızlar sınavlarım baslıyor vızelerden sonra daha fazla konsantre olmus olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…