Four 'un diyet maratonu

ohhhhh maşşişahhallah 1 kilo vermişsin tebrikler toplamda bende 2 saat sonra tartılıcam çok meraklıyım :d

teşekkürler öyle oldu evde kutlama var şu an
vercen vercen hadi bakalım bende merak ettim

Son düzenleme:
teşekkürler öyle oldu evde kutlama var şu an
vercen vercen hadi bakalım bende merak ettim

bende 1kilo 600 gram vermişim şuan çok mutluyum 85 kilo olmuşum :d tartıldım sporda ayrıca öğlenleyin köfte bakla ve salata yedim ama bana çok yemişim gibi geliyor akşamada çorba ve ıspanak yiyeceğim yasasın yemek yemek

vaaavov süpersin adaş yok çok değilde miden küçülmeye başladığı için sana öyle geliyordur

öğlen
karnıbahar
yoğurt

hadi bakalım gitsin kilolar

merhaba canım
bende aynı yolda ilerliyorum inş vericez bu kiloları

inşallah canım verelim artık çok sıkıldım bunlardan
vericez canım vericez inanıyorum ben.yeterki irademize sahip çıkalım çıtır bayanlar olucaz yaza kadar inş
hoşgeldin aramıza :) nasıl verdin kiloları maşşalah
hoşbulduk canım
diyet ve spor eşliğinde verdim canım.80 den 75'e ardından 71.kg. kadar düştüm.Sonra yedimde yedim iyi halt ettim
76.5 kiloya geri çıktım kafama dank etti. 11 şubat 2013 te 76.5 kg. ile tekrar başladım.Bu sefer 65 olucam inat ettim
65 ten sonrada dikkat edip yarım kg. bile alsam vermeye çalışıp,sabit tutucam kilomu
yaza az kaldı incecik olucaz kızlar ha gayret

yapmışız yine yapabiliriz bence de bende inat ettim hep beraber verelim spora başlamadan verince keyfim yerine geldi bide başlarsam daha çok veririm inşallah

hmm nasıl yaptın peki diyetini

hmm nasıl yaptın peki diyetini

Standart diyetlerden canım uno denge light ekmek, 1 porsiyon sebze yemeği gibi.Et, süt,tavuk,balık,yoğurt hepsi var.İki gündürde kalori sayma yöntemine başladım. Günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum

o kalori sayma işine bende başladım umarım emeklerimizin sonucuna ulaşırız

akşam yemeği

karnıbahar (çok seviyorum kalorside az)

salata
yoğurt

akşam yemeği

karnıbahar (çok seviyorum kalorside az)

salata
yoğurt

ben sabah zeytin peynir ve bir dilim ekmeğin yarısını yedim ve salatalık ve domates önce kursa sonra sonrada işe gideceğim 1 yada 2 gibi öğlen yemeği yğiyecegim ühühühühühüh

beş ayda 15 kilo vereblirmiyim

günlük menüm

sabah
yok

öğlen

yumurta
kaşar peynir
meyvesuyu

akşam
bir dilim pizza
papates
kola
arkadaşlarla dışarı çıkınca kaçamağın dibine vurdum oy oy

günlük menüm

sabah
yok

öğlen

yumurta
kaşar peynir
meyvesuyu

akşam
bir dilim pizza
papates
kola
arkadaşlarla dışarı çıkınca kaçamağın dibine vurdum oy oy
kızzz naptınnn bende çorba ve salata yedim akşam öğlende çorba ve ıspanak sabahtapeynir ekmek salatalık domates
kaçamakların sonu son değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…