ohhhhh maşşişahhallah 1 kilo vermişsin tebriklertoplamda bende 2 saat sonra tartılıcam çok meraklıyım :d
teşekkürler öyle oldu evde kutlama var şu an
vercen vercen hadi bakalım bende merak ettim
merhaba canım
bende aynı yolda ilerliyorum inş vericez bu kiloları
merhaba canım
bende aynı yolda ilerliyorum inş vericez bu kiloları
vericez canım vericez inanıyorum ben.yeterki irademize sahip çıkalım çıtır bayanlar olucaz yaza kadar inşinşallah canım verelim artık çok sıkıldım bunlardan
hoşbulduk canımhoşgeldin aramıza :) nasıl verdin kiloları maşşalah
vericez canım vericez inanıyorum ben.yeterki irademize sahip çıkalım çıtır bayanlar olucaz yaza kadar inş
hoşbulduk canım
diyet ve spor eşliğinde verdim canım.80 den 75'e ardından 71.kg. kadar düştüm.Sonra yedimde yedim iyi halt ettim
76.5 kiloya geri çıktım kafama dank etti. 11 şubat 2013 te 76.5 kg. ile tekrar başladım.Bu sefer 65 olucam inat ettim
65 ten sonrada dikkat edip yarım kg. bile alsam vermeye çalışıp,sabit tutucam kilomu
yaza az kaldı incecik olucaz kızlar ha gayret
vericez canım vericez inanıyorum ben.yeterki irademize sahip çıkalım çıtır bayanlar olucaz yaza kadar inş
hoşbulduk canım
diyet ve spor eşliğinde verdim canım.80 den 75'e ardından 71.kg. kadar düştüm.Sonra yedimde yedim iyi halt ettim
76.5 kiloya geri çıktım kafama dank etti. 11 şubat 2013 te 76.5 kg. ile tekrar başladım.Bu sefer 65 olucam inat ettim
65 ten sonrada dikkat edip yarım kg. bile alsam vermeye çalışıp,sabit tutucam kilomu
yaza az kaldı incecik olucaz kızlar ha gayret
hmm nasıl yaptın peki diyetini
Standart diyetlerden canım uno denge light ekmek, 1 porsiyon sebze yemeği gibi.Et, süt,tavuk,balık,yoğurt hepsi var.İki gündürde kalori sayma yöntemine başladım. Günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
akşam yemeği
karnıbahar (çok seviyorum kalorside az)
salata
yoğurt
Standart diyetlerden canım uno denge light ekmek, 1 porsiyon sebze yemeği gibi.Et, süt,tavuk,balık,yoğurt hepsi var.İki gündürde kalori sayma yöntemine başladım. Günde 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
kızzz naptınnngünlük menüm
sabah
yok
öğlen
yumurta
kaşar peynir
meyvesuyu
akşam
bir dilim pizza
papates
kola
arkadaşlarla dışarı çıkınca kaçamağın dibine vurdum oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?