Bu durumda böyle soğukkanlı olunabilmesi ayrıca tebrik edilmeliHelal olsun o gence.
Bu durumda böyle soğukkanlı olunabilmesi ayrıca tebrik edilmeli
Müslüman olmak merhametli olmayı gerektirir. Helal olsun.
Bu konuda müslümanlar şöyle böyle diyenleri göremiyorum nedense :)
Terbiyesizlik yapmaBak şimdi böyle provokatif yorumlar yapıp kaşın,ondan sonra "bizi linç ediyollaaa"...
Senı akıllı senıBeni mi cagiriyorsunuz? Yettim yettim...Valla var ya, size diyecek laf bulamiyorum artik.. Dune kadar biz de muslumandik, sokakta adam mi kesiyorduk yane... Yorumlari sanki Kemal Sunal yapmis, hatirlarsiniz, hani salak tiplemesini basari ile yapan unlu komedyenimizdi, nur icinde yatsin.
Asıl sen terbiyesizlik yapma,benimle polemiğe de girme,nasıl davranacağımı senden öğrenecek değilim.Terbiyesizlik yapma
Bunları gerçekten istemiyorsanAsıl sen terbiyesizlik yapma,benimle polemiğe de girme,nasıl davranacağımı senden öğrenecek değilim.
Gerçekten senin yazdıklarına mı yorum yazdığımı zannettin?Vah...Tamam çok özür dilerim,çelimsiz çocuğu döven gürbüz çocuk gibi hissettim şimdi kendimi.Vicdan azabı duydum.Sıkletlerimiz farklıymış.Bundan sonra muhatap olmak yok ozaman okey?Bunları gerçekten istemiyorsan
yazdıklarım üzerinden yorum yapma
Daha once de bu kararı almıştık ama unutmuşssunGerçekten senin yazdıklarına mı yorum yazdığımı zannettin?Vah...Tamam çok özür dilerim,çelimsiz çocuğu döven gürbüz çocuk gibi hissettim şimdi kendimi.Vicdan azabı duydum.Sıkletlerimiz farklıymış.Bundan sonra muhatap olmak yok ozaman okey?
Doğrudur unutmuşumdur,yine unutursam hatırlatırsınDaha once de bu kararı almıştık ama unutmuşssun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?