Fransa 15 kişiyi kurtaran Müslüman genci konuşuyor

Allah bizi sahte ,vicdansız,sapık müslümanlardan korusun

sadece müslümanlarla sınırlamak bile tuhaf bence.

Allah bizi sahte,vicdansız ve sapık tüm insanlardan korusun,bunun dini milleti olmaz..

gence helal olsun..ışid,el-kaide gibi sözde müslüman terör örgütleri bu genci vayy yahudileri kurtamış diye taşlarlardı eminim.onların islam anlayışıyla bizimki çok farklı.

Simdi varya usenmesem tonla sizin orneklerinizi getirip suratiniza vururum. Nerdeyse Her konuda; " e hani islamcilar, hani muslumanlari gorelim, her konuda konusanlar niye simdi konusmuyorsunuz, sesiniz mi kesildi vs vs" dersiniz biz deyince de Kemal Sunal'in salak repligine benzetirsiniz. Valla insan neden bu kadar alanen kendine hakaret eder anlamis degilim
cok komiksiniz cooook

o kadar çok olumsuz işin içine Müslümanlar karıştı ki daha doğrusu kendini islamı örgüt yok islami bişi bişi diyenler oldu ki

bunlar bir sürü kişinin ölümüne sebeb oldu.müslümanları katil törerist gördüler devamda edicek ne yazık ki sadece kızdığım bunlara Müslüman denmesi..

bir Müslüman da çıkıp iyi bi şey yapmış yani olması gereken şaşırmışlardır.ne oluyor diye

Hmmm ayrıca "birşeyin kendinize yapılmasını istemiyorsanız başkasına yapmayın" gibi bir laf vardır hani, onu uygulasanız iyi olur, AKP vb bir konu açılır hemen ay hani taraftarları nerde bekliyoruz gibi yorumlar yapılır, böyle konular açılır bu seferde muhalifler nerde diye yazılır.

Ya sizlerin yani hepinizin amacı ne Allah Aşkına? Ciddi merak ediyorum, birbirinizin inançları ve siyasi görüşleriyle dalga geçiyorsunuz, aşağılıyorsunuz ve bunu üstünlük sayıyorsunuz.
Söylediğiniz ve karşı tarafı dumura uğrattığınızı zannettiğiniz her söz sizlere zevk veriyor resmen ve hiçbiriniz diğerinin haklı veya doğru söyleyebileceğini düşünmüyorsunuz zira o karşı taraf.
Aferin en iyi ve doğrusunu siz biliyorsunuz, valla dışardan bakılınca sürekli kavga eden ama birbirinden kopamayan aşıklar gibisiniz.

Muhalif olabileceğiniz ve karşınızdakinin üstüne gitme potansiyeli yüksek konularda karşı görüşte olan kişi yazmayınca sevgilisi doğum gününü unutmuşlar gibi mutsuz oluyorsunuz.

Musluman olmak degil INSAN OLMAK merhametli olmayi gerektirir.
Dini maşa olarak kullanarak konu acip kontra yapildigina da sahit oldum ya ne diyim.
Ithamlarina dikkat et
ha madem o öyle gözünü aç da diğer konulara bak bakalim kim neyi ne amaçla açmış
yeter artık konu ben değilim ne amaçla açtım seni İlgilendirmez varsa fikrin buyur yaz ama konu hakkinda olsun

Dini masa olarak kullanmak ne demek oluyor bir kere?
Burdan sağlanan bir çıkarım mi var benim

Benim "hani karşıt görüştekiler nerde,niye yazmıyorlar" denmesiyle ilgili hiçbir problemim yok mesela,ki ben bunu kimseye yapmıyorum ama bana yapılması da sorun değil.Sorun olan şu ki,bu şekilde davetkar davranıp ondan sonra "ama burada belli bi görüşten olanlar hep linç ediyolar" diye ağlaşanlar.O zaman,düşüncelerini savunmayı bilsinler,linç ettirmesinler kendilerini.

Hangi konuyu acarsin acmazsin beni hic ilgilendirmez ama neden actigin bariz ortada hik mik etmeye gerek yok . Sen neden uyuyorsun yapilan yanlisa? KISASA KISAS mi diyorsun musluman bir gencin kahraman ilan edildigi bir haberi paylasarak?Ne gerek? Niye bir kontra cabasina giriyorsun?Sen kendine yakistiriyor musun ? Ben sana yakistiramadim.Haberi paylasmissin ardindan bir hirsla bir gazla yapilan "Hodrimeydan mesajlari"ayri bir alem zaten :) Tam tribun forumuna cevirdiniz burayi.Hic gerek yokken yani.Diger baslikta da 2 defa kapatilsin dedim bu arada.Bunu da belirteyim.

Başta şunu söyleyeyim
burada kimlerin hangi konulara odaklandıgina ne doğrultuda konu açtigina dikkat ediyorsan senin bu uyarıni bir çok konuda görmüş oturduk
diğer konulara gelince kimse kimseyi zaten açtığı konu nedeniyle dini kullanıyor gibi iftiralara maruz bırakamaz kaldı ki bu haberi başlığı ben uydurmadim veya masal paylasmadim ne yani sen böyle dusuneceksin diye bir çok kişi haber paylasmayacak mi
ben bu davranışı beğendim ve paylaştım ama paylaşmak için illa takdir de etmek gerekmez dileyen istediği konuyu açar
burada müslümanlar böyle canı islam böyle kaka derken birilerini mudafaya zorkayanlar benim paylasimimdan daha itici yanlış hareket ediyorlar
fasistce yaklaşımları oluyor bircoklarinin
ama kimse bunlara birsey demiyor

Şimdi de paylaştığımız haberin hesabını veriyoruz daha neler gorucez bakalım

Ek olarak da benim paylasimim kisasa kısas değil olsa olsa savunma olur bu savunma ihtiyacı nerden doğdu diye sormanız bile gerek yok zaten

Hanımlar,
konuyu boş yere uzatıyorsunuz, bu bölümde isteyen istediği kadar konu açar, yeter ki haber niteliği olsun, kaynak verilerek açılmış olsun.
Ve unutmayın doğruya doğru, eğri oturalım doğru konuşalım, burda 5 dakika içinde peşpeşe parti liderleriyle ilgili konularda açıldı, yine peşpeşe karşı atak olsun diye başkaca konularda açıldı.
Kaç gündür dinle ilgili de bir sürü konu açılıyor.
Açan kişilere konu kısıtlaması mı yapalım, sen şu görüştesin xx konular açamazsın, sen filanca görüştesin xx konu açamazsın mı diyelim, yapmayın Allah aşkına.

Şimdi de paylaştığımız haberin hesabını veriyoruz daha neler gorucez bakalım

Sana hesap ver diyen olmadi.Yorum yaptim sadece dikatimi cekti diye. Ama ard arda cevaplar falan.Sakiinn :) Ayrica konuyu baska biri acti gibi bile gordum yemin ederim.Sen actigini belirttin daha bir sasirdim o kadar.Neyseee daha isgal etmiyim konunuzu tayfa caneyy caneyy caneyy iste meydaneyy cekmis burda beni harcarlar =)))

İşin içine dini masa olarak kullanmak cümlesi girmese daha farklı olabilirdi

insanlık dine bakmıyor,

çok müslümanım diye geçinenlerden de kötüler çıkıyor
diğer dine mensuplardan da
yapılan iyilik ve kötülükleri dinlere bağlamamak gerekli

Bu adam iyi insanmış,allah razı olsun o kadar kişiyi kurtarmış.

İşin içine dini masa olarak kullanmak cümlesi girmese daha farklı olabilirdi

O cumlem altlardaki bir yaziyi gordugum icindi.Bu hassas konularda topa girmeyi cok sevmiyorum girmiyorum da insanlarin en hassas noktasi cunku ama agizdan degil klavyeden cikarken 1 degil 2 defa dusunmek lazim kendi din/dil/irk/mezhebinden olmayan insanlari.
Sert cikisimin sebebi bu benim.

Bence de halbuki şu bölümde görüşüne karşı olduğum ama diğer bölümlerde çok sevdiğim bir sürü insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…