Allah bizi sahte ,vicdansız,sapık müslümanlardan korusun
Ithamlarina dikkat etMusluman olmak degil INSAN OLMAK merhametli olmayi gerektirir.
Dini maşa olarak kullanarak konu acip kontra yapildigina da sahit oldum ya ne diyim.
Ithamlarina dikkat et
ha madem o öyle gözünü aç da diğer konulara bak bakalim kim neyi ne amaçla açmış
yeter artık konu ben değilim ne amaçla açtım seni İlgilendirmez varsa fikrin buyur yaz ama konu hakkinda olsun
Başta şunu söyleyeyimHangi konuyu acarsin acmazsin beni hic ilgilendirmez ama neden actigin bariz ortada hik mik etmeye gerek yok . Sen neden uyuyorsun yapilan yanlisa? KISASA KISAS mi diyorsun musluman bir gencin kahraman ilan edildigi bir haberi paylasarak?Ne gerek? Niye bir kontra cabasina giriyorsun?Sen kendine yakistiriyor musun ? Ben sana yakistiramadim.Haberi paylasmissin ardindan bir hirsla bir gazla yapilan "Hodrimeydan mesajlari"ayri bir alem zaten :) Tam tribun forumuna cevirdiniz burayi.Hic gerek yokken yani.Diger baslikta da 2 defa kapatilsin dedim bu arada.Bunu da belirteyim.
Ek olarak da benim paylasimim kisasa kısas değil olsa olsa savunma olur bu savunma ihtiyacı nerden doğdu diye sormanız bile gerek yok zatenBaşta şunu söyleyeyim
burada kimlerin hangi konulara odaklandıgina ne doğrultuda konu açtigina dikkat ediyorsan senin bu uyarıni bir çok konuda görmüş oturduk
diğer konulara gelince kimse kimseyi zaten açtığı konu nedeniyle dini kullanıyor gibi iftiralara maruz bırakamaz kaldı ki bu haberi başlığı ben uydurmadim veya masal paylasmadim ne yani sen böyle dusuneceksin diye bir çok kişi haber paylasmayacak mi
ben bu davranışı beğendim ve paylaştım ama paylaşmak için illa takdir de etmek gerekmez dileyen istediği konuyu açar
burada müslümanlar böyle canı islam böyle kaka derken birilerini mudafaya zorkayanlar benim paylasimimdan daha itici yanlış hareket ediyorlar
fasistce yaklaşımları oluyor bircoklarinin
ama kimse bunlara birsey demiyor
Şimdi de paylaştığımız haberin hesabını veriyoruz daha neler gorucez bakalım
İşin içine dini masa olarak kullanmak cümlesi girmese daha farklı olabilirdiSana hesap ver diyen olmadi.Yorum yaptim sadece dikatimi cekti diye. Ama ard arda cevaplar falan.Sakiinn :) Ayrica konuyu baska biri acti gibi bile gordum yemin ederim.Sen actigini belirttin daha bir sasirdim o kadar.Neyseee daha isgal etmiyim konunuzu tayfa caneyy caneyy caneyy iste meydaneyy cekmis burda beni harcarlar =)))
İşin içine dini masa olarak kullanmak cümlesi girmese daha farklı olabilirdi
Hmmm ayrıca "birşeyin kendinize yapılmasını istemiyorsanız başkasına yapmayın" gibi bir laf vardır hani, onu uygulasanız iyi olur, AKP vb bir konu açılır hemen ay hani taraftarları nerde bekliyoruz gibi yorumlar yapılır, böyle konular açılır bu seferde muhalifler nerde diye yazılır.
Ya sizlerin yani hepinizin amacı ne Allah Aşkına? Ciddi merak ediyorum, birbirinizin inançları ve siyasi görüşleriyle dalga geçiyorsunuz, aşağılıyorsunuz ve bunu üstünlük sayıyorsunuz.
Söylediğiniz ve karşı tarafı dumura uğrattığınızı zannettiğiniz her söz sizlere zevk veriyor resmen ve hiçbiriniz diğerinin haklı veya doğru söyleyebileceğini düşünmüyorsunuz zira o karşı taraf.
Aferin en iyi ve doğrusunu siz biliyorsunuz, valla dışardan bakılınca sürekli kavga eden ama birbirinden kopamayan aşıklar gibisiniz.
Muhalif olabileceğiniz ve karşınızdakinin üstüne gitme potansiyeli yüksek konularda karşı görüşte olan kişi yazmayınca sevgilisi doğum gününü unutmuşlar gibi mutsuz oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?