Ya kuzum siyasi veya dini görüşlerimiz birbirine uymuyor olabilir, hatta aynı görüşte olupta farklı düşündüğümüz konular bile olabilir lakin bu bölümde herkese birşeyler oluyor, bir bakıyorum birbirine ezeli düşman, kan davalı gibiler.Bence de halbuki şu bölümde görüşüne karşı olduğum ama diğer bölümlerde çok sevdiğim bir sürü insan var
Ya kuzum siyasi veya dini görüşlerimiz birbirine uymuyor olabilir, hatta aynı görüşte olupta farklı düşündüğümüz konular bile olabilir lakin bu bölümde herkese birşeyler oluyor, bir bakıyorum birbirine ezeli düşman, kan davalı gibiler.
Birde ısrarla haklı çıkma ve dayatma var, şurda kadın kadına fikir alışverişi yapamayacak mıyız?
Sokakta birbirimizi görsek 100 metre geriye mi kaçacağız yahu
Ben bana uyuz olanlara bile kızamıyorumçabuk parlarım ama hemen söner sinirim.
Dünya dediğin nedir ki zaten, aman valla herşey boş gerek yok bu kadar kırıp dökmeye
Mune abla haberi paylasmis altina haydi hodrameydan yazmis bunun paylasma sebebi alin bakin gorun gibi vede bir cok tartismaya sebeb vermis bu cumlesi haberi paylastigi degil bence…Hanımlar,
konuyu boş yere uzatıyorsunuz, bu bölümde isteyen istediği kadar konu açar, yeter ki haber niteliği olsun, kaynak verilerek açılmış olsun.
Ve unutmayın doğruya doğru, eğri oturalım doğru konuşalım, burda 5 dakika içinde peşpeşe parti liderleriyle ilgili konularda açıldı, yine peşpeşe karşı atak olsun diye başkaca konularda açıldı.
Kaç gündür dinle ilgili de bir sürü konu açılıyor.
Açan kişilere konu kısıtlaması mı yapalım, sen şu görüştesin xx konular açamazsın, sen filanca görüştesin xx konu açamazsın mı diyelim, yapmayın Allah aşkına.
Amin amin kardesBen bile sinirlendim..Bir haber paylaşmışsınız, altına haberden ziyade " e hani nerdeler, yan konuda amerikayı örnek vermekle meşguller, göremiyoruz sizi gençler" gibi gayet abesle iştigal, kışkırtıcı, tahrik edici yorumlar..
Amacınız bu haberi paylaşıp yorumlamak mı yoksa karşıt görüşteki insanlara nispet yapmak mı? İnsanları resmen kavgaya davet ediyorsunuz.
Herkes her konuyu o anda görmeyebilir, 7/24 kadınlar klubu siyaset topiğinde yatmıyoruz.
Habere gelince, insan olmak merhamaetli olmayı gerektirir. O bir müslümanmış ve insanmış...Aynı dine mensup olduğum bu kişinin davranışından gurur duydum..
Darısı müslümanım deyip her bir haltı yiyen diğer dincilerin başına.
Ben nerde hodri meydan yazmışım?Mune abla haberi paylasmis altina haydi hodrameydan yazmis bunun paylasma sebebi alin bakin gorun gibi vede bir cok tartismaya sebeb vermis bu cumlesi haberi paylastigi degil bence…
Bu arada helal olsun bunu yapmak insanlikla alakali. Dinle degil…
Ayrıca burda günlerce islam terör dini denildi olmayan şeyler bile varmış gibi konusulup müslümanlar suçlandı onlara sus pus olup bir nevi savunma olan bu olaya neden bu kadar kizdinizBen nerde hodri meydan yazmışım?
ayrıca
Paylasma amacım seni ilgilendirmez varsa fikrin konuya yaz
munee gereken cevabı verdi hala konuşuyorsunuz
siz nem kapacaksınız diye dilediğim haberi paylasamayacak miyim
Dogru sen yazmamissin ama paylasimin altina haydi hodri meydan yazanlar var onlar olayi karistirmis arkadasim inan o kadar komikki…Ben nerde hodri meydan yazmışım?
ayrıca
Paylasma amacım seni ilgilendirmez varsa fikrin konuya yaz
munee gereken cevabı verdi hala konuşuyorsunuz
siz nem kapacaksınız diye dilediğim haberi paylasamayacak miyim
Hangi nerde hangi konuda islam teror gibi algilanmis ..meryemd .!.:Ayrıca burda günlerce islam terör dini denildi olmayan şeyler bile varmış gibi konusulup müslümanlar suçlandı onlara sus pus olup bir nevi savunma olan bu olaya neden bu kadar kizdiniz
Cunki canimcim savunma bicimin sacma. Aslinda Aptalasik cok da guzel aciklamis ama anlamamissin gene de.. Butun insanlari ayni kefeye koyamazsin, hepsi veya hic biri diye birsey olamaz, genel egilim baz alinir. Dolayisi ile konunun olan biteni savunan bir yani da yok.Ayrıca burda günlerce islam terör dini denildi olmayan şeyler bile varmış gibi konusulup müslümanlar suçlandı onlara sus pus olup bir nevi savunma olan bu olaya neden bu kadar kizdiniz
Tartışmaya açtığın mesele her fırsatta islamislama leke getirmeye calisilmasindan kaynaklanıyorHangi nerde hangi konuda islam teror gibi algilanmis ..
Kim yazmissa yanlis yazmis benim dinim bana senin dinin sana benim bildigim dogrular sana gore yanlis senin bildildigin dogrular bana gore yanlis..
Ama burda tatismaya acilmis tek sey haydi hodri meydan denilmesi…
Konu da tam bu yaCunki canimcim savunma bicimin sacma. Aslinda Aptalasik cok da guzel aciklamis ama anlamamissin gene de.. Butun insanlari ayni kefeye koyamazsin, hepsi veya hic biri diye birsey olamaz, genel egilim baz alinir. Dolayisi ile konunun olan biteni savunan bir yani da yok.
Ama sen paylaşan kişi o yorumu yazmış şeklinde bir yorum yaptın e bu da bana haksızlık oluyorDogru sen yazmamissin ama paylasimin altina haydi hodri meydan yazanlar var onlar olayi karistirmis arkadasim inan o kadar komikki…
Ama sen paylaşan kişi o yorumu yazmış şeklinde bir yorum yaptın e bu da bana haksızlık oluyor, sende onlarla kaynamissin canim bunu "yazmislar"sekilde duzelteyim ..Dogru sen yazmamissin ama paylasimin altina haydi hodri meydan yazanlar var onlar olayi karistirmis arkadasim inan o kadar komikki…
Ne bicim. Uslub polemige cevirmeden derdini anlatabilirsin yukarda yazdim duzeltiyorum diye ..Tartışmaya açtığın mesele her fırsatta islamislama leke getirmeye calisilmasindan kaynaklanıyor
hani nerde dediğiniz konu günlerce sayfa sayfa konu Konu tartışıldı görüp gormemek sana kalmış
ama konuyu paylaşan kişi olarak yapmadigim şeyleri üzerime yikamazsin ben hiç bir yerde hodri meydan demedim paylaşım amacım da senin ifade ettiğinden çok çok daha uzak
ben islama laf edildiginde iftira edildiginde bir Müslüman olarak rahatsız olurum ve savunmaya geçiyorum
tabiki elimdeki doğrularla yapıyorum bunu
ha seni müslüman olarak rahatsız etmiyorsa barı rahatsız olanlara olur olmaz ithamlarda bulunma
Hayır tam tersiNe bicim. Uslub polemige cevirmeden derdini anlatabilirsin yukarda yazdim duzeltiyorum diye ..
Iyi yakinlasmaya calistikca ben, senin uslubun farklilasiyor…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?