Fransa'da bosanma

elizsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
23
0
86
Fransa
arkadaslar lutfen acil yardim edin,

esimle cok mutsuz evliligim var

her gun dayak,her gun hakaret

eesimin bir suru kredi borcu var

bosanirsam bu borclarin yarisi ben odemem gerekiyormus

cocduklar kimde kalir bosanirsak

ayrica doktor raporlarim var dayak yedigime karsilik

fransada yasayan ve kanunlari bilen veya basanmis kisiler bana biraz bilgi verebilirmi

simdiden cok tsk;ederim herkese

kötü bi durum kendi konumu araken dikkatimi çekti yazınız..ya kanunlar mantık çerçevesindedir hiç sanmıorum o borçları yuklenmek gerektiğinee..adam 1 gecede trilyonluk borç çıkarsa senin ne günahın var olmaz ki öle googleden iyi araştır mutlaka bulursunn bi çözümm..

of ya..nefret ediyorum bazi erkeklerden...
of ya bende gecimsizlik dayak yüzünden bosandim...
doktor raporlari bende de var..1 sendir siddet uyguladigi icin mahkememiz sürüyor..
bosanma mahkemesi ayriydi o cokdan bitti...
ben almanyada yasiyorum...oranin kanunlarini bilmiyorum...
eger fransizcaniz varsa, avukat bulun o size yapilacaklari anlatir...paraniz avukat icin yoksa, tahmin ediyorum ki almanya gibi fransiz devleti de maddi gücü olmayan kisilere yardim ediyor....onuda size avukatiniz anlatir
eger fransizcaniz yoksa, güvenebilceginiz bir kisiyle avukata basvurun ve gerekenleri onlar size zaten anlatir...

malesef borclara ortak oluyormusum

evlilik bu iste bazen iyi oluyor bazende boyle zararlari var

evlenmeden 1 degil 2 defa dusunmek gerekiyormus

avukat icin paran varsa ozel avukat yoksa devletin avukati

cocuklar icin artik devlet kime verirse

3 gun bende 3 gun babada veya 5 gun bende 2 gun babada

hakkimda hayirlizzsi olur insallah

merhaba

sana sunu sormak istiyorum

raporlarin bir faydasi oldumu mahkemede

biraz anlatirmisin

cocuk varmiydi?

daha simdilik mahkeme sürüyor...tabi ki raporlar bir delil olarak sayiliyor...hayir cocugum felan yok...
tahmin ediyorum esin agresif, dayakci ve sorumsuz diye cocuklari sana verirler...belki haftada 1 görmeye gelebilir...
bence sizin imsaniz yoksa esinizin yaptigi borclarda yari yariya borc sayilmaya bilir...kimin üzerine ise borc onundur sorumluluk..ama tabi ki avukatiniz daha iyi bilir...Allah yardimciniz olsun...bunlarda gececek Insallah...güclü olmanizi temeni ediyorum

canim rahatlattin beni,evet esim dayakci ve bu yuzden bir suru raporum var,ayrica o borclarin bir kurusunu bana veya cocuklarim icin harcamadi ve ustelik bunuda ispat edebilirim mahkemede gercekten allah mazlumun yanindadir allah her kesin yardimcisi olsun

canim merhaba hemen panikleme

öncelikle sana HUKUK24 Sitesine ulasmani öneririm hepsi gurbetciler icin ugrasan avukat ve üyeler

elinde raporlarin varsa bu senin icin buyuk sans ,cocuklarinin psikolojisini bozdugunu iddia ederek ve seni öldürmesinden korktugunu söyleyerek genclik dairesi(JUGENDAMT) araciligiyla kisa bir süre görüstürülebilir belkide tamamiyle gorusturulme kaldirilir size verilir cocuklar

borclarin sana kalip kalmayacagini bilemiyorum eger imzan varsa kredi vs gibi kesin ödetirler ama esin birey olarak yapmissa sana ödettiremezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…