Canim bende America'da yasiyorum. Ilk deneme Turkiye'ye geldim cunku yurtdisidna cook pahali dediler. Bizi o kadar umutlandirdilar kesin olcak gozuyle sonuc Negatif. Donmus Embriyolarim vardi 16 tane hepsini bir dondurmular hemde , tabi o zaman simdiki bilgimkz yok onun icin ayro ayri dondurun demek gibi bir bilgimizde yok. Bu arada Istanbul International Hospital, Engin bey'le ilk deneme oldu, 6 ay sonra dayanamadik tekrar Turkiye ye geldim donmus transferi icin , evet Hamileyim sevincten ucuyorum :) Bu sefer Yesilkoy sahili benim Negatif hickiriklarima degil,Sevinc hickiriklarima gozyaslarima sahid oldu,yasadin ulkeye donebilrisin hic bir tehlikesi yok dediler, Dondukten iki gun sonra hemen doktora gittim kan degerleri dusmus, arayip soruyorum neden boyle oldu doye yuksek ihtimal kimyasal gebelik uzulmeyin bi daha bekleriz, dedim Nahhh gelirim bundan sonra :) Oylede yaptim yaaasdim Ulkede arastirdim yasim genc oldu icin fazla ilac kullanimina gerke olmiyca icin turkiye ile bilet orda yedin ictin ayni para burda denemeye karar verdik,en azindan birsey olsa doktor gozetimi altinda olcaktim. BURDAKI doktorlar hic ama hic seni olur olmaz heveslendirme yok,bekliycez gorcez heaabi :) sifirdan yeniden baslaidk yumurtlari catlattik, dollendirdik, embriyolarimiz oldu 2 tane koydular. Kanunen iki burda. Sonuc yine kocaman bir Negatif ,tamam dedim bitti . 9 ay sonra tekrar denedim , hop ikiz yuppiiii :) butun hamilelikte hic bir zorluk yasamasamda bebeklerin biri karnimda kalbi durunca korkulu gunlwr basladi ama buldumuz Prof. Sayesinde 38 haftalik oglumu dunyaya getirdim. Bu yilyine donmus ile 3 koydurduk 5.deneme dilek olay :) Tedavi zamani ilaclarimi dobmuslari koymadan once yagli bir igne veroyolar progeston onu akilli kadin posete koymamis, bi baktim mutlaka olmam gereken igne yok, sabahalara kadar merkez kapali kimseye olasamadim icin Acilerde zorla ilaci yazdirip igneyi alip oldim, arabam ile kaz yaptim, Esim ayni gun kaza yapti. Evde Kayinvaldemle birbirimize girdik, Stres olarak cok streali ve bunalimli oldu eksinlikle tutma dedim embriyolar bunxa derde ragmen tuttu, transferden sorna yatma filan varya arkadasla fasa fiao ben yatamadim bile ,20 kilo 2.5 yasidna oglumu yeri geldi mecbur kaldim kaldirdim, dizimde salladim :) dikkat etmekmi ne dikkati :) Rabbim vercek olduktan sonra kizlar veriyor. Vavvvvv bee ne yazmisimmm