- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi kralicetaci
Anladım. Demek ki adamın karakteri bu. Kolay kolay değişmez, siz onunla konuşma, bunu yapma derseniz de boğulur ve mutsuz olur. Siz de onu kıskanmaya başlarsanız her kızla konuşmasında mutsuz olan taraf olursunuz.
Yine de bana sorarsanız bu kadar sosyal birinin sizden hoslanmasi çok güzel. 'O kadar kişi varken beni sevmiş demek' hissi bambaşka. Bence eğer size de uygunsa siz de onun ortamına girin, yeni insanlar tanıyın, bu fırsatı değerlendirin. İleride ayrilsanız bile bi sürü güzel anınız olabilir. Tek kötü yanıysa çevresi bu kadar geniş olan birinden elbet hoşlanan kızlar olur ki bu da çok normal.
Evet yaa..Benimde dert ettiğim konu tam olarak bu. Bu kadar sosyal olunca hoşlananıda bol olucaktır.Çünkü çokta iyi bir bölümde okuyor.Hatta bu çocuğu tanımadan önce, adını ortak arkadaşlarımızdan çok duydum. Konusu olurdu.Bu dönen konulardan birinde, kızlardan biri ortak bi arkadaşa ''ya madem hukuk okuyo tanışalım bi ya avukat olucak mis gibi'' falan demişti. Galiba böyle düşünen bitek o masada oturan kız değildir. Ama ona bunu söylemedim tabi.Hem hoşsun hem hukuk okuyosun millet üstüne atlıyo arkandan dönen muhabbetler bunlardı adamı deli etme diyemiyosun. Canım biraz mesafeli olsana hihihi diyosun.O da ne var bunda onlar benim arkadaşlarım kralice tacı yeeaaa diyo.Tamam onlar senin arkadaşında kardeşim arkadaşının arkadaşlarıda durmuyor yani gözümüzle şahit olduk bunu mu söyleyelim illa.Hayret!