Fransız kalmışım bu konulara.

Sorun bende mi?

• Evet sen sorunlusun

OY: 13 59,1%
  • Hayır asıl o ne lan öyle?!

OY: 9 40,9%

• Ankete Katılan
    22
Anladım. Demek ki adamın karakteri bu. Kolay kolay değişmez, siz onunla konuşma, bunu yapma derseniz de boğulur ve mutsuz olur. Siz de onu kıskanmaya başlarsanız her kızla konuşmasında mutsuz olan taraf olursunuz.

Yine de bana sorarsanız bu kadar sosyal birinin sizden hoslanmasi çok güzel. 'O kadar kişi varken beni sevmiş demek' hissi bambaşka. Bence eğer size de uygunsa siz de onun ortamına girin, yeni insanlar tanıyın, bu fırsatı değerlendirin. İleride ayrilsanız bile bi sürü güzel anınız olabilir. Tek kötü yanıysa çevresi bu kadar geniş olan birinden elbet hoşlanan kızlar olur ki bu da çok normal.

Evet yaa..Benimde dert ettiğim konu tam olarak bu. Bu kadar sosyal olunca hoşlananıda bol olucaktır.Çünkü çokta iyi bir bölümde okuyor.Hatta bu çocuğu tanımadan önce, adını ortak arkadaşlarımızdan çok duydum. Konusu olurdu.Bu dönen konulardan birinde, kızlardan biri ortak bi arkadaşa ''ya madem hukuk okuyo tanışalım bi ya avukat olucak mis gibi'' falan demişti. Galiba böyle düşünen bitek o masada oturan kız değildir. Ama ona bunu söylemedim tabi.Hem hoşsun hem hukuk okuyosun millet üstüne atlıyo arkandan dönen muhabbetler bunlardı adamı deli etme diyemiyosun. Canım biraz mesafeli olsana hihihi diyosun.O da ne var bunda onlar benim arkadaşlarım kralice tacı yeeaaa diyo.Tamam onlar senin arkadaşında kardeşim arkadaşının arkadaşlarıda durmuyor yani gözümüzle şahit olduk bunu mu söyleyelim illa.Hayret!

Evet yaa..Benimde dert ettiğim konu tam olarak bu. Bu kadar sosyal olunca hoşlananıda bol olucaktır.Çünkü çokta iyi bir bölümde okuyor.Hatta bu çocuğu tanımadan önce, adını ortak arkadaşlarımızdan çok duydum. Konusu olurdu.Bu dönen konulardan birinde, kızlardan biri ortak bi arkadaşa ''ya madem hukuk okuyo tanışalım bi ya avukat olucak mis gibi'' falan demişti. Galiba böyle düşünen bitek o masada oturan kız değildir. Ama ona bunu söylemedim tabi.Hem hoşsun hem hukuk okuyosun millet üstüne atlıyo arkandan dönen muhabbetler bunlardı adamı deli etme diyemiyosun. Canım biraz mesafeli olsana hihihi diyosun.O da ne var bunda onlar benim arkadaşlarım kralice tacı yeeaaa diyo.Tamam onlar senin arkadaşında kardeşim arkadaşının arkadaşlarıda durmuyor yani gözümüzle şahit olduk bunu mu söyleyelim illa.Hayret!

Bence şanslısınız =) neden bu kadar dert edindiniz anlamadım gerçekten. Kimseyi takmayın siz de, ilişkiniz de mutlu giderse kim beğenirse beğensin arkadaşınızı.

Kendinize çok güvenmiyor musunuz acaba? Yani bu ilişkiyi yürüyebilir miyim, çevresi çok kalabalık, mutlaka benden sıkılır vs gibi düşünceleriniz mi var?

Sana uymuyorsa zaten olmaz.. Burada bile hep farklı görüşler var önemli olan sen ne düşünüyorsun?
Onun bunun fotoğrafını 'like'ladığı zaman sinirin tepene çıkmıcaksa devam et.. Bana ters diyorsan etme.
Yani yok mu bi ortası bu erkek denen varlıkların? Kimisi en dipte kimisi en uçta, şu ortada duranı bi bulsam :14: :D

tam olarak böyle bi adamla evlendim... ama ben görüşlerimi açık açık öncesinde söyledim. seni anlıyorum, karakterini bakış açını rahatlığını ama ben senin gibi değilim diye başladım söze.. orta yolu bulamayacaksak hiç başlamayalım diye anlattım kendimi. sonuç çok çok güzel bir evliliğimiz var, ortak arkadaşlarımız ve kendimize ayırdığımız bir zaman var. arkadaşlarımla gezeceğimde kapılarının önüne bırakır gece saat 4 te arasam gelir alır. o çıkacağında nereye gideceğini söyler, kimlerle olacağını ve saat kaçta döneceğini söyler ve her daim vaktinde evde olur gittiği yerde de en az 10 kere arar bilgi verir. ben bir kere bile arayıp rahatsız etmem. face şifrelerimiz birbirimizde var. ona asılan kızlar hala oluyor birlikte gülüyoruz, ki aynı durum bana da oluyor bir kere de bu herif kim demişliği yoktur. ben asılana cevabını veririm konu kapanır. benim sana tavsiyem kendini güzelce anlat. yan yatıp çamura batmadan, aman çağdışı görünmeyeyim diye kendini ve düşüncelerini yumuşatmadan.

Ne yazıkki söylemek istediğim bu değildi, ''(!)'' içeren cümleler kurmuşsunuz.Ama söylemek istediğim şey, onun düşünce yapısı değil. Onun gibi düşünmediğim herhangi bir noktada hoaaaaa yaaa nasıl böyle düşünürsünnnnnn diye beni sorunlu ilan etmesi. git kız arkadaşlarınla dışarıda görüş gez, niye erkek arkadaşımın evinde kalsınlar gelip mesela bu bi talep mi? Anlatabildimmi hangi noktalarda ayrıldığımızı bunu örnek olarak söylüyorum.
adamı sıkıştırma kısıtlama bence onun tepkileri bu yüzden. ben de ilişkilerde müdaheleye hiç dayanamam yapı meselesi tabi. istemiyorsan da bu ilişkiye hiç başlama. bu da senin özgürlüğün.

Şu Hukuk okuyan erkeğin dayanılmaz çekiciliğini sallamayan tek kadın ben miyim acaba? Bu forumda başka yerlerde de gördüm. Yok Hukuk okuyor şöyle havalı böyle mis. Hayırdır yani insanları okudukları bölümlere göre mi sınıflandırıyorlar şimdi de? Erkeklerin biraz gözünü açması lazım, "Hukuk okuyor oh mis" diyen kız yağlı kapı buldum diye seviniyordur. Hukuk meselesine takılması bir kere o insanın kalitesini ortaya koyuyor bence. İnsanı seveceksek önce kalbini sevmeliyiz, diplomasını ya da cüzdanını değil. Evet, avukatlık güzel meslek ve ülke şartlarına göre birçok meslekten daha çok gelecek vaat ediyor bu doğru ama bununla övünmek, hukuk okuyor oh mis demek nedir? Bugün hukuğa oh mis diyen kız yarın öbür gün İşletme mezunu şirket ceo'su gelince de "şirket ceo'su oh mis" der, sakat. Senin çocuk bu oyunlara gelmez umarım.

Çok abartmış bence anlattığı gibi olmadığı izlenimi verdi bana sanki öyle olduğunu vurgulamaya çalışıyormuş gibi anlatması çok saçma cık inanmadım :kahve:

Yalnız bu adam arkasından dönen muhabbetleri bilemiycek kadar embesil biri değil. Böyle ortam yapıp herkesle kanki kanki takılmaya çalışan adamların çoğu da "nereden kız dusurebilirim, hepsi beni begensin ben iclerinden seceyim" kafasinda oluyorlar.. yani bi flörtöz, begenilme düşkünü adamlar oluyor bunlar.
Ilk tartışmada teselli edecekleri cok olanlar olmus oluyor.. vs vs...

Bana güven verici gelmiyor bu fakültesinin olmadığı yerde de birsürü arkadaşı olan adamlar.. genellikle gördüklerim ve karşılaştıklarım sadece "muhabbeti iyi erkekler" kategorisinde olacak kisiler oluyor. Çünkü ilişkilerinde de, iliskilerinde problemler yasarken de, iliskileri bittiğinde de nasıl olduklarını gözlemledim yeterince.

Böyle yazdım ama umarım moralinizi bozmamışımdır.

Kendi yaşantısını normal sayıp başkasına dikta edince modern falan olmuyor o ayakları geçsin bir kere.
Kızların ilgisi alakası hoşuna gidiyor. Sevgili edindiğinde bunun önü kesilmesin diye çağdaşlığın ardına gizleniyor.
Kadın erkek arkadaş ilişkisini onun gibi yaşamıyorsunuz ki dert edinmişsiniz. O da bunu bilerek aklınca sizi o konuda serbest bıraktığını göstermeye çalışıyor. Ama içi rahat siz erkeklerle o kadar içli dışlı değilsiniz bundan sonra da değişmezsiniz. O ise dilediği gibi kız arkadaşlarıyla takılacak bu izin karşılığında. Her şey onun istediği gibi. Bir eşitlik söz konusu değil.
Bu kadar serbest yaşayacaksanız sevgili olmanın bir anlamı var mı? Arkadaş olarak takılın eğlenin bence.

Klasik okul ilişkisi seni ciddi olarak düşündüğünü sanmıyorum

Kimse yuzde yuz iyi deildir evet düşüncesi ters olabilir senin ki ona onun ki sana ama sen çağdışısın sen ilerisin diye deil de o sana uymalı sen ona orta yol bulunmalı onu ifade etmelisin bence en başta

Görüşleriniz birbirine uymayabilir. Bu olağan bi şey. Örnek vermek isterim bu konuya, benim erkek arkadaşımın çevresi çok geniş. Kadın ve ya erkek fark etmiyor. Kız kardeşiyle ortak bir çok arkadaşı var. Geneli de hatundur. Yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Başta oha lan bu ne olmuştum bende. Çünkü benim erkek arkadaşım pek olmadığı için garipsemiştim. Ama zamanla gözlemledim. Aile gibi olmuşlar. Dostlukları 20 senelik. Çocukluklarından beri. Başta kıskançlıklarımda oldu ama ona buna asla belli etmedim. 30 yaşında ki adama '' ya sen niye hatunlarla görüşüyorsun ben çok kıskanıyorum '' diyemem.
Zamanla alıştım, kendi içimde problemlerimi çözdüm. Kafam rahat şimdi.

Ben mi anormalim bilmiyorum. Çok çağdaş değilim sanırım bana normal gelmiyor bu kadarı. Sizin düşünce tarzınızı bilmiyorum ama size tuhaf geliyor sanırım onun bu düşünceleri. Çok büyük bir tezatlik yoksa problem olmayabilir ama dediğim gibi size hep tuhaf gelir bu durum. Çünkü onun yaşam tarzı da böyledir sizin de ona tahammül etmeniz gerekebilir

Back
X