- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi kralicetaci
İfade tarzını değiştirsin, erkek arkadaşlarınız sizde de kalabilecekse ona göre bence bunda da bir problem yok ya. O bir kişi çağırırsa siz iki kişi çağırırsınız![]()
Hahahhaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İfade tarzını değiştirsin, erkek arkadaşlarınız sizde de kalabilecekse ona göre bence bunda da bir problem yok ya. O bir kişi çağırırsa siz iki kişi çağırırsınız![]()
Yok caniimm o kadar da degil yani cikip disarda görüsür güler eglenir falan da eve gelip kalamaz orada stop! Ama sen yanlis ifade etmissin konuyu acarken kendini. Eger durum psikolojik baskiya variyorsa yani seni fikirlerinden ötürü kücümsüyorsa bu cok cirkin ve yakisiksiz olur. Gözümde ukala bi tip canlandi simdi![]()
Ne yazıkki söylemek istediğim bu değildi, ''(!)'' içeren cümleler kurmuşsunuz.Ama söylemek istediğim şey, onun düşünce yapısı değil. Onun gibi düşünmediğim herhangi bir noktada hoaaaaa yaaa nasıl böyle düşünürsünnnnnn diye beni sorunlu ilan etmesi. git kız arkadaşlarınla dışarıda görüş gez, niye erkek arkadaşımın evinde kalsınlar gelip mesela bu bi talep mi? Anlatabildimmi hangi noktalarda ayrıldığımızı bunu örnek olarak söylüyorum.
Yalnız konunuzu okuyunca böyle anlaşılmıyor. Verdiğiniz 3 madde de gayet normal olması gereken insan davranışı. Ben de arkadaşlarım fotoğraf koyunca beğeniyorum kız erkek farketmez benim için.
Evinde kalma olayı ıse eğer karışık gençler toplanıp kalıyorsa normal. Ama düzenli olarak kızların gidip kalmasını sorun edebilirsin pek tabi.
Bi de sürekli seni düşüncelerinden dolayı aşağılıyorsa bu iş olmaz . Her uyuşmadığınız konuda kendi mi haklı çıkacak ve seni yadirgayacak çok rahatsız edici.
Öküzlerede tahammülüm yok ya, bana çocuğu gibi davranıcak adam beni salsın kendine evlat edinsinde.Yani sinirlerim bozulmaya başladı xxxx bilmem hangi kızın fotosunu beğendi.O kız bu kız. Timeline'da 1 erkek 5 kız likeleri. rahatsızlığımı dile getirince Ouuuuuu yıl 2016 takvimlerden haberin var mı bunda ne var. belkide haklıdır ne bileyim ya. Kız arkadaşları tabiki olucak bu konu bile olamaz, gitsin dışarıda otursun kahve içsin takılsın sınıf arkadaşları okul arkadaşları bunlar zaten üniversitenin kaçınılmaz noktaları. Ama bana göre kimse gidip evinde kalamamalı.Bide biraz mesafe her atılan fotoyu beğenmesen ölür müsün? bunu düşündüğüm içi ben neden sorunluyum. Kim garip olan ya
Bu adam madem bu kadar aydınlık, modern, lokum kıvamında, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış vs. madem nasıl karşısındaki başka bir görüşe saygı duymayı beceremiyor?
Bundan cacık olmaz. Bu kadar tecrübe edindin git kendine uygun birini bul arkadaşım, sen kendini harap etmek için savaşıyorsun adeta. Boş ver hazır olmuşu varken neden değiştirme umudu? Birini de öyle olduğu için sev.
Mesele çooook aşırı samimiyet. Belki arkadaşınız çok sosyal biri o yüzden ona tuhaf gelmiyor ya da arkadaşları ile gerçekten çok samimiler. Mesela benim de öyle bi arkadaşım vardı hatta ben de bir gün arkadaşlarımla grup ödevi için onun evinde kalmıştım. Gayet güzel güldük eğlendik ertesi güne de ödevi bitirmiştir.
Bence burda önemli olan tek bi kişiyle mi çok samimi ki bu sorun olur ama herkesle çok yakınsa, kendi arkadaş grubu varsa o zaman adam hep böyleydi dersin.
Yine de karar sizin eğer düşüncelerinden rahatsız oluyorsanız, ben buna dayanamam diyorsanız ayrılın yok size tuhaf gelse bile alışırım diyorsanız da devam edin. Sizde bitiyor olay tamamen
Şimdi bu size söyledikleri laftaki düşünceler mi yoksa pratikte de uyguluyor mu? Hani demiş ya ben sabaha kadar geziyorsam kız arkadaşım da gezebilir, diye. Gerçekten geziyor mu? Önemli olan o. Eşit olarak düşünmesi güzel ama neden sabahlara kadar dışarılarda gezsin bir insan? Bunları gerçekten bu düşüncede olduğu için mi söylüyor yoksa kendisi yapacak da sorun yaratmayasınız diye mi söylüyor acaba... Ben yapıyorum sen de yap hesabı. Eşitlik sadece lafta söylemekle olmuyor işte, misal benim erkek arkadaşım kız ve erkek arkadaşlarıyla sabahlara kadar geziyorsa benim buna anlayış göstermem için benim de aynı şekilde sabaha kadar dışarıda geziyor olmam lazım. Aksi takdirde hoşuma gitmeyecek durumlar ortaya çıkar. Kılıf aramak başka, gerçekten eşitlikçi olmak başka. Mantıklı konularda eşitlik adı altında söylenenlerle mantıksız konularda eşitlik adı altında kılıf uydurmak çok başka şeyler.
Al cümlem kurban olsun da bence iteleme. Gene sorunlu sen olursun. Asla fiili harekete karışmam ama buluşma da rica ediyorum. Laf anlatamazsın sen ona göre sorunlusun o da sana göre. Herkes kendi düşüncesine uygun birini bulsun.CanımsınAma ben bu cümleyi kendisine o kahve günü kendi düşüncemmiş gibi itelerimki
ne dicek acabaaaaa
![]()
öyle, iyi hoşta bi konuya bakış açımız farklı olduğunda beni ilkel ilan etmesi sinirimi bozuyor. Ya tamam sen batının medeniyetisin ben ortadoğunun köyüyüm tamam lanet gelsin dememek için duruyorum.Bende sayko bi kız değilim demiyorumki kız arkadaşın olmicak yaaaa kıyafetime karışsanaaaa gibi salak salak şeyler. Ama ben diyorumki kız arkadaşların niye gelip sende kalsın dışarıda görüşün işte ulan diyorum, o da oooaaaaaaaaaaaa gerekirse tabiki kalabilir kralice tacı yaaaaaa sorunlumusuuuuuuuuuuuuuunnnn diyo. Ay resmen şrfsizliktir bu ama.İnsan evladıyım bende bu nasıl ezmek![]()
Al cümlem kurban olsun da bence iteleme. Gene sorunlu sen olursun. Asla fiili harekete karışmam ama buluşma da rica ediyorum. Laf anlatamazsın sen ona göre sorunlusun o da sana göre. Herkes kendi düşüncesine uygun birini bulsun.
Onu ikna etmeye çalışmayın. Size uymuyorsa sessizce uzaklaşın bence. Çünkü ortada adaletsiz bir durum yok. Benim evimde kız kalabilir, senin evinde erkek kalamaz demiyor.
Bir mağazaya giriyorsunuz, bir tişörtü çok beğeniyorsunuz. Ama tişört pembe ve siz mavisini istiyorsunuz. Dükkan sahibi diyor ki mavisi yok, istiyorsan pembesi var. Siz gidip dolaşıp istediğiniz tişörtü arayacağınıza, dükkanda kalıp illa hayır bunun mavisini istiyorum diyorsunuz.
Canim sizde düsünce degil karakter farkliligi var. Ve bu da degismez. Yapisi bu adamin. Kendi böyle rahatsa etrafindaki kiz arkadaslarin rahatligini düsünemiyorum bile! Cııkk olmaz o iş. Kendini tüketirsin onu takip etmeye calismaktan.Ay ben bu sorunu bu sitede hep yaşıyorum. Söylemek istediğimi gelen yorumlar üzerinden dipnotla düzeltiyorum.Ya istediğim tek şey mesafe.Bu kadar.İnstagramda bi fotoğrafı gerçekten beğenirsin likelarsın mesela bu doğal. Ama atılan her fotoğrafı arkadaşlık adı altında 6236 tane kız fotosu neden like edilsin. Neden dışarıda görüşmek kahve içmek yemek yemek takılmak varken sabaha kadar evde oturulsun. Biri bunu açıklasın. Sorun bendeyse bizde bilelim yaa yada ortak yolu bulunsun.Direkt ilkel neden oluyorum. Sensin ilkel!
He o zaman bir şey diyemem belki son bir görüş kafandakilerin netleşmeşi açısından iyi gelebilir. Ben olsam kapının önüne inmem.Aaaay deme. En azından bi görmem lazım kahrolurum gerçekten. Bunu yapamiciiim((
İlki.Yani kalabalık bi arkadaş grubu var ve herkesle iyi. Gereksiz herkesle tabi.Onun fakültesi ana kampüste olmamasına rağmen ana kampüste okuyan bir çok insanı tanıyacak kadar. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Ohooo bu çocuk rahat durmaz ben sana söyleyeyim. Konya ovası mübarekÖküzlerede tahammülüm yok ya, bana çocuğu gibi davranıcak adam beni salsın kendine evlat edinsinde.Yani sinirlerim bozulmaya başladı xxxx bilmem hangi kızın fotosunu beğendi.O kız bu kız. Timeline'da 1 erkek 5 kız likeleri. rahatsızlığımı dile getirince Ouuuuuu yıl 2016 takvimlerden haberin var mı bunda ne var. belkide haklıdır ne bileyim ya. Kız arkadaşları tabiki olucak bu konu bile olamaz, gitsin dışarıda otursun kahve içsin takılsın sınıf arkadaşları okul arkadaşları bunlar zaten üniversitenin kaçınılmaz noktaları. Ama bana göre kimse gidip evinde kalamamalı.Bide biraz mesafe her atılan fotoyu beğenmesen ölür müsün? bunu düşündüğüm içi ben neden sorunluyum. Kim garip olan ya