Fransız sevgilim...

Breakingbadd'den sonra sitede yabancı sevgilisi olan kadınlarımızın sayısı arttı. Doğru orantı yaparsak bir değer daha artıyor, ama tabii bilemeyiz.

Adım gibi eminim, bir süre sonra Türkiye'ye dönme durumu olmasaydı buradaki yorumlar 180° değişecekti. Kadınlar buradaki zihniyetten korkuyor, kabullenilmemekten çekiniyor. Yok sen Türk kızısın bilmem ne. Ee? Ya ilerdeki sevgilin bunu kabullenmezse? Ee? Kabullenmezse kabullenmesin, çok mu lazım? Bilmem kaç yıl sonra tanışacakları - belki de tanışmayacakları- kocişler için şekilleniyor buradaki kadınların hayatları... Ben her ne olursa olsun arkasında durulabilecekse ve psikolojikman kaldırılabilecekse bir şeylerin yaşanması taraftarıyım..

Adım gibi eminim, bir süre sonra Türkiye'ye dönme durumu olmasaydı buradaki yorumlar 180° değişecekti. Kadınlar buradaki zihniyetten korkuyor, kabullenilmemekten çekiniyor. Yok sen Türk kızısın bilmem ne. Ee? Ya ilerdeki sevgilin bunu kabullenmezse? Ee? Kabullenmezse kabullenmesin, çok mu lazım? Bilmem kaç yıl sonra tanışacakları - belki de tanışmayacakları- kocişler için şekilleniyor buradaki kadınların hayatları... Ben her ne olursa olsun arkasında durulabilecekse ve psikolojikman kaldırılabilecekse bir şeylerin yaşanması taraftarıyım..

Ama şu da var bizde evlenene kadar hayatını yaşa sonra kandır ya et parçasımıyız neyiz biz ileri de kocan olacak adam seni beklermi beklemezmi belli değil o gelecekteki kişiyi bırak belli yaştan sonra aileye söz düşmezken kadınlık onurunu gururunu yerlerde sürümek nedendir? Burada çok örneği var çevremizden ziyade okulu bitiren yada evliliği gelen hop diktirme hop zarım esnek yalanlarına yahu erkek milletini kutsadığınız kadar ya da şeytanlık düşüneceğiniz kadar kendinizi düşünseniz onurunu gururunuzu şimdi çok daha farklı yerlerdeydi bu ülkede kadın zira avrupadan daha öndeyiz nerede ise cinsellikte ama işte yaşarken güzel herşey bizde sonra bi kılıf buluruz mantığı var bu mantıkla daha çok 2.sınıf görünürüz işimize geliyor bu bi yandan da...

Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?

Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.
Dogru insani belki bulamam deyip kendini riske atma.Daha 20 yasindasin onunde uzun yillar var Turkiyeye dondugunde annenin, babanin yaninda kendini kotu hissetmeyecek misin ya da birileri sana yakinlik kurmak istediginde.Kendin bilirsin ama ben sakin yapma derim hele de 3 ay sonra gormeyecegin biri icin o keyfini surer acisi sana kalir sonra.

Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?

Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.

Peki evlencegin adami buldugunda ah keske bakire olaydim mi diceksin?

Yok pek mantikli hareket etmiyosun. Demin de dedim hayat gorusun oturmamis daha :)

Şimdi türk erkeklerin bakış açısı ortada. Kaldırabileceksen buyur derim.
Ama bir fransızla, 2 hafta görüştüğün adamla değilde, gerçekten sevdiğin insanla ol pişmanlıkların minimuma iner o zaman sevdim diyebilirsin şuan seninki hoşlantı ve sadece 3 ay. Yapma bence. Türkiye ye gel bakalım iyice tanı insanları bekaret önemli değil. İlk birliktelik önemli duygusal olarak anladın mı canım ?

Ben gurbetçiyim. Fransada dogdum ve burada yasiyorum.
Turk kizi oldugun için bakire olduguna sasirmayacaktir merak etme. Burada bi arkadasin dedigi gibi salak numarasi yapiyor bence. Erkek erkektir bunu sakin unutma. Tek fark yetistirilme tarzlari. Yani demem o ki fransiz olusu seni kandirmasin.

Gelelim soruna. Ben evlilik disi birliktelige karsi degilim. Sonuçta herkesin kendi bendeni kimse karisamaz. Arkasinda durabileceksen yap. Ama sen 3 ay sonra turkiyeye doneceksin, ve buyuk ihtimalle ileride evlenecegin kisi bir turk erkegi olacak. Bizim toplumumuzda bekarete çok onem veriyorlar. Esin ilk basta birsey demese bile, sonra basina kalkabilir. Bunu kaldirabilecekmisin ? Ya ailen duysa ?

Daha 20 yasindasin, çok gençsin. Iliskiye girme bence...

Ask yoksa sekse karsiyim, ama cok seviyorsan, belli asamalardan gecmisseniz, aranizdaki guven yerindeyse sonu ayrilik olsa bile beraber olmanizda sakinca yok fakat onemli olan sevdigim adamla yaptim ve pisman olmadim demek...
Simdi goruyorum ki sen sadece libidolar yukseldigi icin biseyler yasamak istiyorsun, sirf bakireligim gitsin de ben de onlara normal geleyim diye. Ama bence bu cok yanlis. Senin durumundaki birine kesinlikle yapma derim.

merhabalar,

Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. .........

Bakire olduğumu söyleyince çok şaşıracağını biliyorum çünkü dışarıdan bu konularda çok rahat görünüyorum, gerek giyim tarzımla gerek gece dışarı çıkmam partiler içki vs.
Bu yüzden kafam çok karışık.. Napmalıyım bilmiyorum.. Bunu nasıl söyleyebilirim.. Bazen de acaba boşuna mı bekliyorum diye düşündüğüm oluyor.Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam..

Henüz 20 yaşında , üniversite eğitiminin başlarındaki genç bir kızın elindeki imkanları daha iyi değerlendirmeyi seçmesini isterdim bende. :KK51:Muhtemelen değişim programıyla Fransa da bulunuyorsunuz. 2 ay olmuş , 3 ay sonra döneceksiniz. Gitmişken o ülkeyi ve trenle dahi gidilip görülebildiği söylenilen civar ülkeleri , ve tarihi güzelliklerini tanımaya ayırsanız boş vakitlerinizi.
Kendi imkanlarınızla defalarca gidebilecek durumda mısınız o ülkelere veya gencecik yaşınızda defalarca gördünüz mü ?

Yazınızda en ilginç bulduğum kısım : "Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam.. "

Kaç yıldır bekliyorsunuz mesela ? Bu düşünceyi anlayamıyorum ben. 20 - 25 yaşında insanlar evlilik için bir adım atarken de kullanıyorlar bazen bu cümleyi. 20 yıldır bu an için bekledim vs diye. Anne karnından çıktığımız andan beri tek arzumuz bilinçli cinsellik isteği mi ?
Bu mantığa göre benim hormonlarım beni terk etmiş dur arkasından el sallayayım :KK70:

Sorunuza gelince , aşksız cinsellik yaşamak istiyor musunuz gerçekten ? Tek gecelik ilişkiye hazır mısınız ? Ruhen ve bedenen kabullenebilecek misiniz ?

İlla bir tavsiye isterseniz ; gülün , gezin , eğlenin , okulunuza gidin. Fransa da gezilmedik sokak bırakmayın. 3 ay dediğin nedir ki , bir bakmışsınız dönmüşsünüz. Varsın Fransız erkeğini de tanımayıverin bedenen.

Kendin yazmissin "genciz bu gunler geri gekneyecek".. yasadigin seyin telafisi yok.. ne yazik ki geri gelmeyecek.. ayri bugun fransiz biriyle seviseceksin, yarin obur gun turk birisiyle evlebeceksin.. muhtemelen bakireyim diye yalan soyleyip omur boyu vicdan azabi cekeceksin..

burdaki zarını diktirmek için çırpınıp duran kızlarımızın yazılarını,çaresizliklerini bi oku..ona göre karar ver.

Back
X