• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fraven iğne ve intralipid serum

kadinlarinisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
83
16
8
Kızlar merhaba. 3. Transferime 2 gün kaldı. Doktor bu sefer yeni ilaclarda baslatti. Fraven ve intralipid serum. Bunlari kullanan var mi aranizda faydasını gördünüz mü? Ve ne ise yariyor tam olarak
Su anda kullandigim ilaclar

Estrofem
Prednol
Tamoxifen
İntralipid serum
Fraven iğne
Progestan fitil
Progestan dex igne

Bana doktorum fraven iğneyi aldırıp rahme aşı şeklinde enjekte etmişti ve lipit serumu transfer günü ve sonrasında 5. Gün ve 12. Gün kullanmıştık. Pozitif sonuç aldık geçmiş olsun size fraveni ne şekilde dedi benim de kullanırken çok kafamı karıştırmıştı normalde iğne olarak kullanan vardı bana rahme kullanmıştı 🤗

Fraven rahmin bebeği yabancı madde olarak görüp atmaması için diye kullandığını. Serumu da tutunmayı sağlamak için yapıldığını söylediler

Fraven rahmin bebeği yabancı madde olarak görüp atmaması için diye kullandığını. Serumu da tutunmayı sağlamak için yapıldığını söylediler
Merhaba bugün sabah transferim oldu. Fraven 2. Dozunuda göbekten igne olarak verildi 😊 ve transferden çıkınca da serum takıldı. Allah kucaginiza almayi nasip etsin inşallahhhh bana serumu 2.yi test günü pozitif çıkarsa yapilacak dedi

Merhaba bugün sabah transferim oldu. Fraven 2. Dozunuda göbekten igne olarak verildi 😊 ve transferden çıkınca da serum takıldı. Allah kucaginiza almayi nasip etsin inşallahhhh bana serumu 2.yi test günü pozitif çıkarsa yapilacak dedi
Şifa olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤗🤗🤗🤗

Lipid serum takildi banada canims bağışıklık için denildi ben internette merkezde felan faydasi çok olan kişiler oldu denilince konusktlarm.bende istedm yapablm dedi iki doz yapildi beklemedym yarin kan vericm

Şifa olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤗🤗🤗🤗
İnşallah 🤗 transfer sonrası nelere dikkat ettiniz oturup kalkmaniz nasildi
Lipid serum takildi banada canims bağışıklık için denildi ben internette merkezde felan faydasi çok olan kişiler oldu denilince konusktlarm.bende istedm yapablm dedi iki doz yapildi beklemedym yarin kan vericm
Hadi inşallah güzel haberler alırız 🤗 sen nelere dikkat ettin transfer sonrası

İnşallah 🤗 transfer sonrası nelere dikkat ettiniz oturup kalkmaniz nasildi

Hadi inşallah güzel haberler alırız 🤗 sen nelere dikkat ettin transfer sonrası
Vallahi hic bişey desem yeridir egilmedim uzanmadm istemsiz oldumu bilmiyrm evden cikmsdm yat yürü yemek ye yat o şekilde ilerledi benimki beslenme desen digerleri kadr hic dikkat etmedm saldım ne buldysm öyle vallaha noldu sonuç bilmiyrm

Vallahi hic bişey desem yeridir egilmedim uzanmadm istemsiz oldumu bilmiyrm evden cikmsdm yat yürü yemek ye yat o şekilde ilerledi benimki beslenme desen digerleri kadr hic dikkat etmedm saldım ne buldysm öyle vallaha noldu sonuç bilmiyrm
İnşallah olmuştur 😊 benim bu 3.transferim. 2. Transferim tutmustu fakat düşükle sonuçlandi senin dedigin gibiydim bende

Back
X