Hepsi mi bozuk diyorsun yani ? Elimde yok ama artık adetimi beklerim 2 gün kaldı zatenEvet yalancı pozitif veriyor geçen ay ben de aynısını yaşadım ama adet gecikmeniz varsa başka testle tekrar deneyin
Bende erken gebelik testi vardı 5 adet almıştım geçenlerde trendyoldan. Ama emin olamıyorum 4 ü de mi yalancı çıkarıyordur ? Sen nasıl öğrendin canım belirgin çizgi mi silik miBen freely kaset test ile hamile olduğumu öğrendim
Yok canım epey silik çizgiydi reglim 3-4 gün geçmesine rağmenBende erken gebelik testi vardı 5 adet almıştım geçenlerde trendyoldan. Ama emin olamıyorum 4 ü de mi yalancı çıkarıyordur ? Sen nasıl öğrendin canım belirgin çizgi mi silik mi
Yok canım epey silik çizgiydi reglim 3-4 gün geçmesine rağmen
Başka testle dene canım yalancı pozitif verdi bana da geçen ayEki Görüntüle 3644392 Kızlar freely marka test 3 test yaptım üçü de böyle çıktı. Bu sabah yine yaptım o da aynı hatta biraz daha belirgini çıktı. Bu freely marka için yalancı çıkarıyor denmiş ama dört testte yalancı çıkabilir mi ??
Eki Görüntüle 3644403
Bunu da sanah yaptım
Ben ovülasyon testini de kullandım bu ay hepsi çalıştı gebelik testini de aldım hepsinin böyle olması kafamı karıştırıyorBaşka testle dene canım yalancı pozitif verdi bana da geçen ay
Ovulasyon hata vermez ama ne yazık ki gebelik testi yalancı çıkarıyor canımBen ovülasyon testini de kullandım bu ay hepsi çalıştı gebelik testini de aldım hepsinin böyle olması kafamı karıştırıyor
Ovulasyon hata vermez ama ne yazık ki gebelik testi yalancı çıkarıyor canım
Freely bana hiç yalancı pozitif vermediEki Görüntüle 3644392 Kızlar freely marka test 3 test yaptım üçü de böyle çıktı. Bu sabah yine yaptım o da aynı hatta biraz daha belirgini çıktı. Bu freely marka için yalancı çıkarıyor denmiş ama dört testte yalancı çıkabilir mi ??
2 gün varAwox’un yalancı çıkarmadığını duydum. Adetine kaç gün var onu söyler misin
Beni umut taciri olarak görme negatifse mesul tutma ama bence yüksek ihtimalle hamilesin. Erken gebelik testinin tam regl öncesi bu kadar belirgin çıkarması bence bunu gösteriyor. Ayrıca awox güvenilir bir marka. Sana önerim tam adet gününde kan vermeye git. Gitmeden bir test daha yap. 2 gün daha sabret. Sonucu da lütfen paylaş2 gün var
Ayrıca ne kadar yalancı da çıkarsa bunlar testin ilk 2-3 dakikasında çıktıysa basbayağı pozitifEki Görüntüle 3644392 Kızlar freely marka test 3 test yaptım üçü de böyle çıktı. Bu sabah yine yaptım o da aynı hatta biraz daha belirgini çıktı. Bu freely marka için yalancı çıkarıyor denmiş ama dört testte yalancı çıkabilir mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?