Frekans düşüklüğü

arzudidem

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
201
-37
18
25
Arkadaşlar ciddi şekilde frekansımda sorun olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir ortamda beni görmüyor. Ya da konuştuklarımı dinlemiyor. Karakterimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü birebir bana benzeyen bir arkadaşım var karakter olarak herkes ona çok saygı sevgi gösterir ki kimi zaman kendimde ilginç bir hava sezdiğim anlar oldu galiba onlar da frekansımın yükseldiği anlardı . O zaman tiye alındığım da oldu.Ama kendimken genelde görünmez gibiyim neyim yanlış acaba ?

Bence senin frekans düşüklüğün değil sorun, sorunun insanları fazla ciddiye alma ve seninle ilgilenmeyen insanlara kendini gösterme çaban olabilir. Seni önemseyen seninle ilgilenen bi insanın karşısında olsan antartikaya da gitsen seni bulur dinler.

İlk kez böyle bir şey duyuyorum afedersiniz ama her ortamda görünür olmak istemek garip değil mi biraz. İlgi odağı olmak mı istiyorsunuz anlamadım. Yoksa çok kalabalık ortamda herkes tarafından dinlenmek pek mümkün değil genelde

İlgi odağı olmak Çok umrumda değil ama Normal anlamda Umursanmıyorum

bu çok genel bi mesaj olmuş
yani hangi ortamda ne yaptın da insanlar seni dinlemediler ciddiye almadılar mesela
daha detaylı yaşanmış örnekler verebilirsen daha sağlıklı fikirler gelir burdan

bu çok genel bi mesaj olmuş
yani hangi ortamda ne yaptın da insanlar seni dinlemediler ciddiye almadılar mesela
daha detaylı yaşanmış örnekler verebilirsen daha sağlıklı fikirler gelir burdan
Genel mesaj oldu . Çünkü çok sık yaşadığım bir olay . Her Yerde oluyor bu hani biri konuşur ama kimse takmaz ya o benim işte

İnsanlar sizi farketsin diye cok ugrasiyorsaniz, itici geliyor olabilir

Genel mesaj oldu . Çünkü çok sık yaşadığım bir olay . Her Yerde oluyor bu hani biri konuşur ama kimse takmaz ya o benim işte
Bu karşınızdaki kişinin saygısızlığı sizin frekans düşüklüğünüz değil ki.

Yani yıldız düşüklüğü gibi bir şey doğum haritalarında oluyor
Ha tamamen benim uzak oldugum konular. Sanirim star isigin yok ya da auran insanlara cekici gelmiyor derdin bu anladigim kadariyla.

Ya da seytan tuyun yok.

Ben bunun duzeltilebilir birsey oldugunu dusunmuyorum acikcasi.

Bu çocukluktan beri hep mi böyle peki?

Çocukken sizi dinlemeyen duygularınızı düşüncelerinizi fazla gözardı eden sözlerinizi duyurmak için çabaladığınız bir ailede büyüdüyseniz aslında durum aksi bile olsa kendinizi umursanmayan dinlemeyen istenmeyen insan olarak hissedebilirsiniz.

Aile , okul ne diyim tek iyi yanı öğretmenlerim beni hep severdi

Ortanca çocuğum. Aynı siliklik var yine. Birde ben ablamdan 1 yıl sonra olmuşum. Hiç istenmemişim acaba onunla alakalı olabilir mi ?
Biliyor musunuz bunun aile dizimi bir sayfada açıklamasını görmüştüm çocuklara böyle söyleyince aileler çocuklar hiç bir ortamda istenmediklerini düşünüp ona göre davranıyorlarmış sizin bu dünyaya gelişinizin bir amacı olmalı hepimizin dünyaya gelişinde bir amaç var istemiyorlarsa korunsalarmış Allah size bir can bahsetmiş bir sağlık bahsetmiş istenmiyorum diye düşünmeyin şu anda Allah korusun size bir şey olsa tüm aileniz kahrolur sizi sevenler kahrolur kendinizin değerini bilin hiç destek almayı düşündünüz mü çok faydası oluyor bir kere deneyin bence

Ortanca çocuğum. Aynı siliklik var yine. Birde ben ablamdan 1 yıl sonra olmuşum. Hiç istenmemişim acaba onunla alakalı olabilir mi
Evet bu yüzden . İstenmediğini bilerek büyüyen çocuklar bu duygu kırıklığıyla yaşar ve büyüse bile bu fikri sırtında yük olarak taşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…