ametist kullaanan yabancılar yorumlarında bu rengin orta koyulukta ve sıcak tonda bir renk olduğunu ve bulanık ve karışık bir renk olduğunu söylemişler..hatta griye ve elayada falan dönüyormuş...seçeneklerim arasından onu eledim şimdi...çünkü bulanık renge ve aşırı sıcak tonlara pek tahammülüm yok...ne idüğü belirsiz renkler insanı çok solduruyor...
seneler önce pure hazel kullandığımda çok belirgin olarak gözrengimi açmıştı beğenmiştim..ancak bugün aynı lensi alıp taksam beğenirmiyim yoksa bombeli falan mı bulurum diye şüphem var...sanırım en iyisi 2 kutu kahverengi almak olsa gerek..nedersiniz ? daha açık renkler daha bombeli gözüküyor..kahverengi pure hazel kadar bombeli olmaz sanırım ?
canım b l dan lıght green ı tav sıye ederım,damarlı bı lensı goze alavılıosan,damarlarına ragmen dogal duruo bende ,
rengıne bayılıyorum ama damarlı ıstesolotıcada daha dogal keske aynı rengı uretse...cor mel e karar verdım umarım dogru yapıyorumdurrr:18:
canım malesef soloticada aynı rengi vericek bir renk yok..ben de b&l light green kullandım tonunu biliyorum yani...ama aynı renk yok maalesef..mel rengi de rainbow markanın giallosunun benzeri..tam açık yeşil değil de orta koyulukta ela-yeşil tarzı bir renk..yani light green ile alakası yok diyebilirim..
ama daha su yeşili-aqua ton düşünürsen verde marine var..mel daha sarıdır..verde marine daha yeşil (mavimsi yeşil)
rainbowun fantasy line açık yeşili bl light greene en yakın lens bence..
rainbow da pupılı cok genısmıs canım,cor mel kullanmısydın onu dusunuyorum ama?dogal olsun ısıtoyrum encokda
2-3 yıl önce freshlook honey rengini kullanmıştım ama pek memnun kalmamıştım işin aslı..renk zaten turuncuya kaçıyordu e bir de şu bombe olayı tabii ki klasik freshlook yani.. ama yine de eğer doğal rengine yakın radikal olmayan bir değişiklik istiyorsan hazır da baya uyguna gelecekken istersen bir dene, belki sende daha güzel durur canım..
sağol canım yorumun için...evet honeyin turuncu durduğunu duymuştum demekki doğruymuş..bunu senden de duymam iyi oldu...şimdi şöyle kafamda hesap yaptım da 2 kutu freshlook hareli lens ile 360 ml solusyonu 55 tl ye satıyorlar...kargo ücretiyle 62 tl ye çıkıyor...aslına bakarsan benim alacağım solusyon zaten 18 lira....galiba ben aysonu fazla kaşınmayıp sadece efendi gibi solusyonumu alıyım...aklımda kahverengi var ama kampanya devam ederse aybaşına düşüneyim olmazsa :44: şu an cebimde 100 tl kaldı freshlook yüzünden 62 sini heba etmeyim şimdi dimi..
çok hoşsun Güneş yaabence de bu reklam piyasası ile kampanyasıydı, indirimi derken aysonu gelmez yoksa..aybaşında devam ediyor olursa düşünürsün tekrar canım
haresiz gri varmış ,arkadaşım dün bana onu önerdi ,orta kahve onun gözü ve doğal dedi,damarsız olduğunu söyledi ,lensin görünümü beyaz mış..solotıca da ıce benzeri imiş takınca açık mavi oluyormuş ama çok sırıtan bağıran bir lens değilmiş.. bence birini farklı al kahve ve başka tonda güneşçin ..ben mesela şu arkadaşın dediği haresiz gri yi merak ettim .çünkü doğal ve damarsız olduğunu söyledi hemde freshlook un :)
bugün sahibindende bir ialn gördüm freshlook lesnler 20 tl 3 tane 50 tl diye:) senin ki ile aynı kampanya mı ,belki bu daha uyguna geliyordur bir bak istersen ...
Güneşcim,ben freshlook ta hareli pure hazel ve hareli gri kullanmıştım,pure hazel çok güzel tondaydı,ama kesinlikle pörtlekti,ki ben damarlı diye abartı makyaj yapmama rağmen çok beğenilmemişti,ama hareli gri çook beğenilmişti,özellikle tonu ve bombesi de hiç göze batmıyordu,bir de ben o dönem hep all in one light souflon kullanıyordum,şimdi düşünüyorum tonunu güzelleştirmiş,damarlarını azaltmış olabilir,kapalı ortamda ve akşamları hiç anlaşılmıyordu,gündüz bile senin gözün mavi miydi ya da gözün ne renk yeşil mi mavi mi diye soran arkadaşlar olmuştu,çok şaşırmıştım,tabi açıldıktan 3-4 ay oldu mu rengi atıp acayip bir hal alıyordu bütün freshlooklarda,hergün takılmasa bileyok nilcim benim bahsettiğimde 2 çift lens ve yanında 360 ml solusyon var..solusyonu bedavaya getiriyorsun...sahibinden e de pek güvenemiyomki ben kimbilir nerden temin ediyorlar..gerçek mi sahtemi güvenemem..canım benim dediğim şey lensoptik te...
yada 2. renk bulacam diye kasmayıp da bir kutu kahveyi normal fiyatıyla mı alsam..zaten şimdilik solusyonum da var..çok acelesi yok solusyonun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?