Final bölümüne gelmemek için yavaşça izlenilmek istenen dizi :)hepsi çok tatlı ya severek izliyorum
aaa olması lazımPofucuuuuum, canım sayende modern family sezon 7 yi izliyebiliyorummmm!!! Teşekkür ederim! ! Friends ararken o dediğin dizi sitesinde, modern family buldum, friends i bulamadım ama, benden kaynaklanıyordur, olsun olsun, bulurum bi ara. Öptüm senu
Pofum benimaaa olması lazım
evet kuzum modern family de var ordasen dediğinde bakmıştım
ben önce friends i tamamlayayımonlarsız hayat olmuyor hahaha
Çocuklar yatınca inşallah tekrar deniyeyim, canimsiiiiiiiiiinnnnn@NIKITA kuzum yaa direk linki veriyorum,üste bi arama yeri var aslında ordan buluyorsun..bi de görüntü iyi aslında ama neden sende öyle oldu? ekranın alt köşesinde ayarlarda 720 p yap (HD Yazan kısmı ) belki düzelir
bu da friends in linki
http://sezonlukdizi.com/friends/1-sezon-17-bolum.html
ben çok yavaş ilerliyorumÇocuklar yatınca inşallah tekrar deniyeyim, canimsiiiiiiiiiinnnnn
Eki Görüntüle 1734440 bu bölüm ennn sevdikleri arasında, bunu izlediginde seni görmek isterdim hihi
ayyy , hihi simarik o simarik...ben çok yavaş ilerliyorum
bu arada rachel çok fenaymış he
iyiyim çok şükür..kapalı bi hava ,miss gibi bi odam ve miss kokulu kahvem ile beraber takılıyoruzayyy , hihi simarik o simarik...
ama seviyorum onu ben yaa.... kardesleride geliyor bi iki bolumde , iclerinde en normali Rachel (tabi diger friendsleri sayesinde)
aksam tekrar denerim dedim ama firsat olmadi o diziizle de
napiosun pofu?
sagolasin, iyiyim elh. gerci bugun bi hastaneye gidicem , bakalim artik, hayirlisi.iyiyim çok şükür..kapalı bi hava ,miss gibi bi odam ve miss kokulu kahvem ile beraber takılıyoruz
sen nasılsın?
yaaa evet çok tatlı bi kadın ama fena şımarık :)
ross yaaa eriyor kadının karşısında
geçmiş olsun hayırdır?önemli bişey değldir umarımsagolasin, iyiyim elh. gerci bugun bi hastaneye gidicem , bakalim artik, hayirlisi.
Ross & Rachel seni daha cok güldürecek canim, seni cooook guzel bolumler bekliyor. en son ne izledin?
ohoooo, sen agir geliyorsun canim . olsun, yavas yavas ,geçmiş olsun hayırdır?önemli bişey değldir umarım
en son marcel kayboluyodu
bütün ahali onu arıyordu
evet yavaş geliyorum kelimeleri falan öğreniyorum ondanohoooo, sen agir geliyorsun canim . olsun, yavas yavas ,
sagolasin, insallah önemsizdir ... biraz heyecanliyim .
aaaah ondan sonrakiler harikulade pofucum, keske netflix imde olsa friends , bende tekrardan izleyebilsim ( henuz bakabilmis degilim, hasretim üleynnn)1. sezonum bi haftaya biter
heğsi güzel yaaaaah ondan sonrakiler harikulade pofucum, keske netflix imde olsa friends , bende tekrardan izleyebilsim ( henuz bakabilmis degilim, hasretim üleynnn)
canim benim, bi ara modern family ye de bak, senin guncellerinden birinde ''bekle beni Amerika'' yaziyordu, amerikan kültürünü o dizide ( günümüz Amerikan tabi) daha iyi anlarsin. iyi yardimci olur sanaheğsi güzel ya
bayılıyorum bu diziye
iyiki görmüşüm yazınızıyoksa bi haber dizi arıyor olacaktım