arkadaşlar bu foruma sırf sizlere moral olsun diye yazıyorum çünkü bende bu forumda yazılanlardan güç aldım hep. 4 yılı aşkın süredir evliyiz ve nisan 2013 te artık çocuk yapalım dedik eşimle. tabi o kadar plan yapan bir insanım ki hemen olacağını düşündüm ama baktım ki 3 ay geçti 4 ay geçti olmuyor ben iyice strese girdim ve adetlerimde düzensizleşmeye başladı çok moralim bozulmuştu. bir doktara gideyim dedim ve hormon tahlilleri sonucu fsh 14 çıktı doktor cyclo verdi bir ay kullandım fsh 20 oldu doktor benim yapacak bişeyim yok tedavi görmen gerekiyor tüp bebek merkezine gitmem gerektiğini söyledi. tabi ben şok yaşıyordum zaten 2 aydır. ama aynı zamanda forumda yazan fsh yüksekliği için hayıt tohumu içtim sonraki ay hem hayıt hemde 10 günlük bal tarçın çörek otu polen karışımını denedim. tabi hayıtı 3 ay diğer karışımı da 3 ay denedim ve kasım ayında yani bu ay hamile olduğumu öğrendim. allahtan ümit kesilmez yüce rabbim istemedikten sonra tek bir yaprak dahi kımıldamaz inancınızı kaybetmeyin ve bol bol dua edin lütfen. allahım sana binlerce kez şükürler olsun inşallah bebeğimizi sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı nasip edersin.

allahım sen hayırlı sağlıklı bir evlat var yarabbim aminnn.