Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım benim testler 3. günü yapıldı bazıları 12. günü yaptırıyomuş bende onu anlamadım hangisi doğru acabaHormon testlerının sonucu adetın kacıncı gunu yapıldı. Dogru olan adetın 2. gunu yapılandır. Sonuc ve referans aralıkları buna gore degısır.
merhaba yumyum fsh ve lh reglinin 3. günü bakılır fsh değerin iyi 10 kadar gider ama 15 sınırdır yumurtalıklar hakkında bilgi verir lh biraz yüksek çıkmış onunda 7 olması gerekli ama ilaç kullandınsa yükseltebilirarkadaşlar eminimki yaptırmışsınızdır dr size bi ilaç falan verdimi hangi ilacı kullandınız sonuçlarınız nasıl fsh 5.94 lh ise 11.08 benimkiler nasıl anlayan var mı aranızda dr sadece yüksek dedi bana ilaç falan vermedi aydınlatmadı yani sevgili drum :1no2:
umarım seni aydınlatabilmişimdir ama fsh,lh,yanında e2,prolaktin,bunlarda önemlimerhaba yumyum fsh ve lh reglinin 3. günü bakılır fsh değerin iyi 10 kadar gider ama 15 sınırdır yumurtalıklar hakkında bilgi verir lh biraz yüksek çıkmış onunda 7 olması gerekli ama ilaç kullandınsa yükseltebilir
merhaba yumyum fsh ve lh reglinin 3. günü bakılır fsh değerin iyi 10 kadar gider ama 15 sınırdır yumurtalıklar hakkında bilgi verir lh biraz yüksek çıkmış onunda 7 olması gerekli ama ilaç kullandınsa yükseltebilir
benımde fsh ve lh hormonlarım sorunlu 4 aydır tedavi görüyyorum malesef sonuc yok doktor bana polikistik over sendromu teşhisi koydu bende kist yok ama hormonlardada bu teşhis konulabılınıyormuş
Hormon testlerının sonucu adetın kacıncı gunu yapıldı. Dogru olan adetın 2. gunu yapılandır. Sonuc ve referans aralıkları buna gore degısır.
slm arkadaşlar benımde hormonlarım yuksekprolaktın 30.4 fsh 31.7 lh 6.84 bende tedavi goruyorum klomen kullanıyorum.inş. işe yarar.
yumyum cum çok tatlı ve sıcak cevapların için teşşekkürler. Ben hatayda oturuyorum canım.Sanırım sende asker eşisin:) Ben henüz ilaca başlıyamadım canım salı günü lucrin e başlıycaz adet gelene kadar da devam edicekmiş sanırım salı olsunda şu stres bitsin istiyorum canım. Senin yaşında çok küçük sabırla bekliycez tatlım mutlaka kavuşucaz bebeklerimize görüşmeyi bende isterim. öok
saol ablacam evet yaşım küçük ama ablacım ben evleneli 6 yıl oldu ben ençok küçük yaşta istiyodum anne olmayı ama nasip olmadı napalım artık kısmet ALLAH ne zaman verirse o zaman artık bizim elimizden sadace dua etmek geliyo verecek olan yüce rabbim inş artık olur evet asker eşiyim :) inş görüşe biliriz ben pek gelemiyorm izmire ama kısmet artık bizim yerimiz beli ablacım buyrun gelin :) bayırdır dayız :) inş senden güzel haberler alırım dualarım seninle öptüm ablacım kendine ii bak stres yok ok en büyük etken o bizim için