FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Canım eşim okumuş bir yerde e vitamini eksikliğide problem oluyormuş diye bende iki günde bir kullanıyorum esimde kullanıyor inş.canim ya hiç böyle olmamıştı yumurtlama gununde

InsAllah yumurtlamışsındir ondan ağrı olmuştur . Ama nedense benim her ay yumurtalama günümde ağrı oluyor kasiklarim da yumurta akı kıvamında akintim oluyor ama henüz gebelik olmadı anlamadım bende. Geçen kürlere inanmıyorum dedim ama bu ay yine kur deniycem zaten bi kaç ay verdim kendime Şubat tatilinde tüp bebeğe gidicem . Aktara gittim adam bir sürü ot söyledi ya utandim da fazla konuşmadım

Neler aldım canım gebelik olur mu bilmiyorum ama hayatımda ilk defa kasiklarimda ağrı oldu birde çörekotu yağı soğuk pres Saraçoğlu bunu yazmış bana mailde

Hayıt tohumu aldım bide arı sütu poleni aldım bakalım ne olacak zaten ben adama direk Hayıt tohumu der demez o da testere dişli aslan pençesi Civan percemi dedi onlarda etkili dedi utandim tabi adam kime alıyorsun dedi kendimë bile diyemedim . Bende saracogluna uzun zaman oldu gerçi mail atmistim ama bana cevap gelmedi sen nasıl yaptın . Canım belki yumurtalarin büyüyor ben yumurta geliştirici ılac kullanmıştım o ay acayip agirmisti kasiklarım gerçi her ay agiriyor ya doktor iyi bişey bu yumurtalarin büyüyor demişti . Ama ben şeyden korkuyorum bazen kist falan olunca da agiriyor yumurta büyüyor catlamiyor büyümeye devam ediyor . Bakalum hayırlısı ya

Canım ben durumumu yazdım maile cevap geldi ama bu otlari nasıl kullanacağını öğrenmem için sipariş vermem gerek yani 250 tl odömem gerek fsh adetide gittiğimde dusmus olursa eğer çörekotu yağını alacağım. Bu arada niye utanıyorsun ki bende gittim geçen aktara durumunu anlattım o önerilerde bulundu ama ben bu ay sadece testere dişli aslan öncesini kullanacam dedim bunda birşey yok rahat ol şimdi ağrı biraz geçti ara ara giriyor arada iyi dusunmusun hemen gitme tüp bebeğe denemeye devam kurleri herşey daha güzel olacak inş. Birde bir yerde okumuştum ben kurler uç ayda ancak etki edermiş

yazacağım ben taa bu konuyu açtığım zamanlar yollamıştım nisan mayıs gibi. adet tarihin ne zaman peki

Canım gelecek haftabeklemeye baslayacagim yani hangi gün geleceği belli değil 16 17 gibi bilmiyorum

İki ay önce gittiğimde fsh yüksek16.9 çıkmıştı benimde doktor inofolik ve imom verdi bana bunları kullan3 ay sonra Gel dedi ben okadar dayanamadım tabi iki ayda tekrar gittim ve fsh7 düşmüştü bu ay klomen ve catlatma ignesine basladim stresdende bu hormon degisiyormus kizlar

Hayır hiç oyle birsey denedi Canim hatta ben36yaşındayım bu yaşlarda olmaz dedi beslenme eksikliğinden ve stres hormono engeller dedi 6ay oncede dusuk yaptim ondan sonra sinirlerim bozulmuştu

Himmm canım geçmiş olsun bende 28 yaşındayım bana erken menopoz dedi ama benim adetlerimde her ay düzenli gelir bir kaç gün oynamali çocuk istediğinizden beri

Benimde düzenli olur bozma sen moralini yüksek tut ben hayit tohumu almistim 3 gün zor içtim icemedim midem bulandı incir ye o çok faydalı yumurtaliklarada

Canım bu ay dusmus olursa 2 adimlara geçeceğim inş.b eni direk tüp bebek merkezine gönderdi doktor gitmedim biraz kafam topladım ve kur uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…