- 24 Eylül 2016
- 224
- 35
- 98
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Canım ben folik asit içmeyi bıraktım bende e vitamini aliyorum bu dediklerini gelecek ay uygulayabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folik astı folbiol önermişti doktorum. Ben Mardin'de yasıyorum. Yaşadığım dusukte İstanbul'a gittim doktorum Prof Cerrahpaşa'da. Folbiol da daha fazla folik asit varmış. Diğer dediğin ilaçta baska vitaminlerde var etkileşim yapabilir belki kullandıklarında. Folidace sskO zaman adet olunca aliyim omega 3 hangi marka kullanın canım onu aliyim bende folicasit de ben folidace diye bir marka kullanmistim
Bence bugünden itibaren başlyabilirsin guEl haberlerini bekliyorum konuyu takip edemesemde mesaj at lütfen ben inaniyorum olumlu sonuç alacaksın insallah sende inan. Sevgiler,Tamam canım inş.gelecek ay bende deneyim bunları çok teşekkür ederim
Oncelikle hayirli olsun bebeğiniz allahim,sağlıcakla kucaginizada almayi nasip etsinFsh tamamen stress ile alakalı bir hormon. Hiç takılmayın. Bende ilk duyduğumda kafamı dağlara taşlara vurmak istemiştim , bir daha çocuğum olmayacak sandım . 3 ay önce gebeydim fsh duyduğumda üstelik. Bebeğim karnımda ölmüştü, ben gece gündüz ağlamıştım. Tan toparlanacağim derken adet olmadım 2 ay. Üzüntüden dedim. Primolot sayesinde adet oldum hormon testim yapıldı falan bir baktı doktor Fsh 23 . Senin çocuğun tüp Bebekle bile olmaz , hamile bile kalsan düşük yaparsın dedi. Yahu ben yeni hamileydim üstelik değerlerim normaldi dedim. Yok yumurtan bitmiş, sana yardımcı olamam dedi. Gittim devlette aynı testi yaptırdım bu defa 13 küsur çıktı . Ağla ağla mahvoldum yine.
Sonra kendime inandım. Adetim düzelsin diye soğan kürü yaptım. Başka bir şehirde kadın doğum hastanesinde çalışan arkadaşım önerdi. Soğn kürü yapan Kadın menapoza girmezmiş :) neyse aynı Zamanda folik asit devam ediyodum
Hergun omega3, arısütü bal polen kullandım.hayıt suyu içtim. Soğan suyu sayesinde adet olmuştım yumurta çatlama gününe kadar devam ettim buraktım. Aynı ay hamile kaldım zaten. O malum doktora gittim dosyamla 4 ayımda. Hemşiresinin yanımda utandırdım onu. Hayatımın 1 ayını 10sene gibi geçirdim onun yüzünden .
Uzun oldu kızlar velhasıl kelam uzun lafın kısası fsh falan hikaye.
Cok tesekkur ederim. Ezbere konuşuyor bazı doktorlar malesef. İlgisizler.Oncelikle hayirli olsun bebeğiniz allahim,sağlıcakla kucaginizada almayi nasip etsin
Ben ilk basta cok kotu olmustum doktorum erken menopoz demesine evet belki cocuk icin ugrasmiyirduk illede olsun diye ama ovulastin testleriyle takip ederdim bu ,zamana kadar olmadi doktorunda pat diye,oyle demesiyle yikildim resmen ama moral bozuklugum aglamalarim 2 gun sürdü sonra kendimi topladim araştırdım fah değişkenlik gösteren bir hormonmus tmm dedim duzelir birde farkettigim suydu 2 ay benim fsh yuksek cikti ( 13_19) o aylarda ben yumurtlama agrisi hissetmedim bu,ay hatta bugun yumurtlama agrim var ovu testi yaptim pozitif tmm dedim degerlerimde düzelmiştir bakalim adette tekrar yaptircam testi ama doktorlarin 2_3 ay takip etmeden oyle söylemeleri gercekten cok yanlis insani bunalima sokuyor resmen
Gercekten oyle insan bi yikima ugruyor esimde bende sedigin gibi hep rabbim ne mn uygun gorurse modundaydik korunmuyorduk ovu testleriylede takip ediyordum en gec 2_3 ayda bir duzenli hormon tahlillerimi yaptirirdim bu yazin hadi bi doktra gorunelim dedik smear testi yapildi sonrada adete 14 gun kala adet oldum hormonda fsh 13 cikti tup bebege gidin dedi tup bebektede 20 kilo vermen lazim dedi bir sonraki ayi bekledik tabimoral bozuk fsh 19 cikti erken menopoz dediler yasimda 29 vu ay düşük ciacak bence vajinal tablet kullaniyorum hemde 2 aydir olmayan yumurtlama agrilari oldu şükür demekki yumurta var şunu anladimki gercekten fazla tınlamayacaksin doktorlari bazen cok fazla ezbere konuşuyorlar esekur ederim desteginiz icinCok tesekkur ederim. Ezbere konuşuyor bazı doktorlar. Ben iki bebeğimi burada Kı doktorların bilgisizligi yüzünden 4. Ve 5. Ayımda kaybettim. Şuan hersey iyi, kontrole İstanbul'a gidiyorum cok şükür bir sorun yok. Her doktora koru korune güvenmemek gerektiğini cok acı tecrübe ettim.. 3 sene evvel İstanbul'da yasıyorduk ilk çocuğumu sorunsuz kucağıma aldım. ben her sene sorunsuz hamile
Kalıyorum neden yasamıyorlar diye üzülürken bana doktor kalkmış
Menapoza girmişsin diyor.. İlaçla adet olup kontrol ve tahlil için gittiğimde benimde hic yumurtam oluşmamıştı o ay. Fsh nedir ögrendim. Ovulasyon testleri de negatiftihemen takviyelere başladım ve bebegime kavuştum cok şükür .. Sağlıklı bir kadında Gebeliği etkileyen en önemli faktör Stress. insallah bu ay bebegine kavuşursun . Sevgiler,