FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Canım lh hormonun tsh hormonundan yüksekse polikistik over olursun erken menopoz olman için değerlerinin 10 dan yüksek olması gerek
Lh fsh tan yüksekse pko canım bende pko yok sadece fsh sınıra yakın tsh için tedavi görüyorum saracoglunu da takip ediyorum ama malesef tsh sürekli kontrol istiyo

Canım benimki de ilkte 8 çıkmıştı sonraki ay 15 olmuştu bilmiyorum evet tsh hormonuna çok dikkat etmek gerek çoğu sebzeleri yemekte zararlı Allah hepimize yardım etsin ne yapacağımızı sasirdik

Canım benimki de ilkte 8 çıkmıştı sonraki ay 15 olmuştu bilmiyorum evet tsh hormonuna çok dikkat etmek gerek çoğu sebzeleri yemekte zararlı Allah hepimize yardım etsin ne yapacağımızı sasirdik
Amin canım Allah yardımcımız olsun biz de en yakin zamanda anne olalım inşallah gerçekten şaşırdım artık doktorun ne dedi peki sana ben artık bu ay hiç dusunmeyecegim saldim çayıra mevlana

Erken menopoz dedi beni tüp bebeğe gönderdi hayır gitmeyecek iki ay bekliyecem dedim eve geldim kure başladım hemen hormon yüklesinler istemiyorum benim derdim fsh ve lh hormonu bu hafta adetimi bekliyorum bakalım testlerde ne cikcak

Erken menopoz dedi beni tüp bebeğe gönderdi hayır gitmeyecek iki ay bekliyecem dedim eve geldim kure başladım hemen hormon yüklesinler istemiyorum benim derdim fsh ve lh hormonu bu hafta adetimi bekliyorum bakalım testlerde ne cikcak
İnşallah güzel olur her sey

Bi kere sana nasıl erken menapoz der benim en son 27 çıkmıştı dedi menapoz hersey imkansız ama temmuzda 3 çıkmıştı fsh LH prolaktin sürekli oynar ya . Sen şekerine baktir bide canım diyabet tip1 diye bi hastalik var o tsh yukseltebilir . Benim onda sorun yok ama işin ilginç tarafı en son doktorum LH biraz yüksek demişti ama pko diyemem sana dedi her ay adet görüyorum suana kadar hiç olmadığı olmadı bide sol yumurtam çatliyor sağ atılmiyor hep bir sonraki ay atıyor vücut çatlamadigi için . Böyle bile tedavi olmadan gebelik yüksek demişti doktor ama bilemedim ya her doktor farklı konuşuyor kime güvenelim bilemedim ana senin menapoz olamaz yüksek degilki 10 dan fazla olunca yüksek 20 den yukarı olunca da tüp bebek tedavisi olumsuz sonuç verir diyor doktorlar ama sen başka doktora görün hatta başka hastane

Bi kere sana nasıl erken menapoz der benim en son 27 çıkmıştı dedi menapoz hersey imkansız ama temmuzda 3 çıkmıştı fsh LH prolaktin sürekli oynar ya . Sen şekerine baktir bide canım diyabet tip1 diye bi hastalik var o tsh yukseltebilir . Benim onda sorun yok ama işin ilginç tarafı en son doktorum LH biraz yüksek demişti ama pko diyemem sana dedi her ay adet görüyorum suana kadar hiç olmadığı olmadı bide sol yumurtam çatliyor sağ atılmiyor hep bir sonraki ay atıyor vücut çatlamadigi için . Böyle bile tedavi olmadan gebelik yüksek demişti doktor ama bilemedim ya her doktor farklı konuşuyor kime güvenelim bilemedim ana senin menapoz olamaz yüksek degilki 10 dan fazla olunca yüksek 20 den yukarı olunca da tüp bebek tedavisi olumsuz sonuç verir diyor doktorlar ama sen başka doktora görün hatta başka hastane
Valla canım ben de bilemedim hangi doktora güveneceğiz:( bir fırsat bulabilsem gideceğim doktora ama gidemiyorum bu da beni fazlasıyla geriyor aslında bir de çevreden gelen saçma sorular neden hala dogurmuyorsun neyi bekliyorsun kavga edercesine soruluyor bunlar seni bekliyorum dedim artık bir teyzeye:-)

İnşallah senin de tüp bebeğe falan gerek kalmaz canım lh düşürmek için hayıt öneriyorlar bi dene derim faydasını gören çok ablam kullandı ve o ay hamile kaldi

Canim dedimya benim bile 17 çıktı oyle birsey demedi iki ay sonra7 çıktı düşmüş stres 'den değişir dedi bende bu ay catlatma iğnesi kullandım bugün12 günüm ama sol kasigim çok agriyo ne olacak bilemiyorum

Canim dedimya benim bile 17 çıktı oyle birsey demedi iki ay sonra7 çıktı düşmüş stres 'den değişir dedi bende bu ay catlatma iğnesi kullandım bugün12 günüm ama sol kasigim çok agriyo ne olacak bilemiyorum
Canim bende 1 kez catlatma ignesi vuruldum kasigin iğneden agiriyordur içinde hcg varya bekle olurmu bi kaç gün daha hemen test yapma yanıltır çünkü test . İnşallah kist olmamistir yan etkisi olabiliyor böyle . Insllah hamilesin dir bizede güzel haberler verirsin

Ya ben sizinle birde rüyamı paylaşmak istiyorum bu sabah gördüm uyanmadan hemen önceydi . Ya evde yapılan gebelik testlerinden yapıyorum bir tane ikinci çizgi hemen çıkıyor ve bayagi koyu şaşırıyorum hemen bir tane daha yapıyorum o da aynı ablami arıyorum hamilesin diyor doktora git hemen diyor hatta doktor adı bile soyledi. gidiyorum test yapıyor doktor sen git haber ederim diyor güya maile atmış bi açıyorum orda hamilesiniz yazıyor ya biliyordum ben biliyordum diye konuşuyordum böyle uyandım konuşa konusa. Sabahtandir kendimi öyle iyi hissediyorum ki bu ruyadan sanırım inşallah Rüyalarimiz gerçek olur

Canim bende 1 kez catlatma ignesi vuruldum kasigin iğneden agiriyordur içinde hcg varya bekle olurmu bi kaç gün daha hemen test yapma yanıltır çünkü test . İnşallah kist olmamistir yan etkisi olabiliyor böyle . Insllah hamilesin dir bizede güzel haberler verirsin
İnşaallah canim ilk defa kullandım iğneyi saten bende yapmicam adet tarihime kadar beklemek istiyorum umutlanmak istemiyorum rabbim inşaallah ruyanda gerçek çıkar inşaallah

Canım doktor ismi bile verdi rüyamda diyorsun ya bi araştır gerçekten o isimde doktor var mı varsa git derim ben rüyalara çok inanirim inş.guzel haberler yakındır sana

Canım ben yaptırmadim ama formlarda okuduğum hep ağrının olduğu ama çok şiddetliyse doktorunu ara bir sor istersen

Back
X