- 24 Eylül 2016
- 224
- 35
- 98
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Fazla hareket etme canım eğer tutunuyorsa bebek zararı olmasın inş.guzel haberler bizi bekliyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canım hepimiz için gusel haberler yakın olsun . Doktoru evet bi sorayım cidden öyle bir doktor varmiymisCanım doktor ismi bile verdi rüyamda diyorsun ya bi araştır gerçekten o isimde doktor var mı varsa git derim ben rüyalara çok inanirim inş.guzel haberler yakındır sana
Yok canim gitmedim şimdi daha iyiyim o yuzden 2gün daha bekliyim oyle gidiyim diyorum bir aksilik olmazsaBen burdayım ne yaptın canım gittin mi doktora yada aradım mi
Canim dereotu prolaktini yukseltebilir işte birimi düzelteyım derken öbürüne zarar verilebilirTroid hormonu yüksek olan arkadaşım bugün Saraçoğlunu dinledim sabah öğle akşam aç karnına DEREOTU tavsiye ediyor istersen bir araştır canım bir ayda dengeler dedi
ya niyeyse bu ay canım hiç istemiyor bir şeyler yapmak gelmiyor içinden bakalım bu ay bir geçsın artık bir dahaki ay ararımAyşegül bugün Saraçoğlu tv de her türlü bilgi için benim sitemdeki num.arayin yardımcı olurlar dedi sen mail bekliyordun ya bekleme ara sor ne sorcaksan birkaç kere de tekrarladı bunu
Sağol canım evet dere otu da kullandım bir süre ama prolaktin için bıraktım aklına gelmişim teşekkürlerGlmsr için yazdim
canım şimdi yine diycem kızacaksın ama üst üste bu kadar kür sana iyi gelmeyebilir. hemde incir süt yapıyor ne bilim prolaktini yükseltirsin bu kezde onla ugrasman gerekir. bence sen aslan pençesine devam et bal çörek otu yap . geçen ay burda bi yerde okumuştum bu bal çörek tarçın varya biri kullanmış da kist oluşmuş. mesela ben gecen ay kullandım ve bu ay ki adetim çok farklıydı yanı kistimin olduğu aylarda adet olduğum gibiydi ve gecen ay kasıklarım cok agırmıstı herhalde kist oluşturmuş onu attım bence bilmiyorum benımkı de varsayım . ama kendine bu kadar yüklenme Allah korusun mide hastalığı olacak . bu ay belkide hamile kaldınAma yeni ay için kurlerimi hazırladım şimdiden Testere dişli aslan pençesi ne devam hayiti ekleyecem çörekotu kapsülü bal çörekotu tarçın karimi birde gündüzleri kuru incir yiyeceğim![]()
İnşallah gelmez de hamilesindir ve gerek kalmaz artık küre bilmem neyeYok canım niye kiziyim sende bizim iyiligimiz için söylüyorsun incirin kurunu uygulamayacam sadece günde bir yada iki tane yiyecem bilmiyorum adetim gelsin değerlere göre başlayacam bir yerden