FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Sen doktoruna bir görün derim bu kadar ağrı neden diye . Ama üzmek istemem senide çok şiddetli ağrıların olduğu aylar bende kist oluşmuştu

Canım doktor ismi bile verdi rüyamda diyorsun ya bi araştır gerçekten o isimde doktor var mı varsa git derim ben rüyalara çok inanirim inş.guzel haberler yakındır sana
Insallah canım hepimiz için gusel haberler yakın olsun . Doktoru evet bi sorayım cidden öyle bir doktor varmiymis

Troid hormonu yüksek olan arkadaşım bugün Saraçoğlunu dinledim sabah öğle akşam aç karnına DEREOTU tavsiye ediyor istersen bir araştır canım bir ayda dengeler dedi

Canım prolaktin sorunu var mı bilmiyorum geçen gün troid var demişti dinleyince aklima geldi arkadaş yazdım prolaktin yükseltir mi bilmiyorum onu dusurmek istediği için yazdim

Ayşegül bugün Saraçoğlu tv de her türlü bilgi için benim sitemdeki num.arayin yardımcı olurlar dedi sen mail bekliyordun ya bekleme ara sor ne sorcaksan birkaç kere de tekrarladı bunu

Ayşegül bugün Saraçoğlu tv de her türlü bilgi için benim sitemdeki num.arayin yardımcı olurlar dedi sen mail bekliyordun ya bekleme ara sor ne sorcaksan birkaç kere de tekrarladı bunu
ya niyeyse bu ay canım hiç istemiyor bir şeyler yapmak gelmiyor içinden bakalım bu ay bir geçsın artık bir dahaki ay ararım:110::KK12: sanırım bu ay soğudum biraz bebek düşüncesinden . sen ne yaptın kac günün var adetine

Ama yeni ay için kurlerimi hazırladım şimdiden Testere dişli aslan pençesi ne devam hayiti ekleyecem çörekotu kapsülü bal çörekotu tarçın karimi birde gündüzleri kuru incir yiyeceğim :KK73:

Ama yeni ay için kurlerimi hazırladım şimdiden Testere dişli aslan pençesi ne devam hayiti ekleyecem çörekotu kapsülü bal çörekotu tarçın karimi birde gündüzleri kuru incir yiyeceğim :KK73:
canım şimdi yine diycem kızacaksın ama üst üste bu kadar kür sana iyi gelmeyebilir. hemde incir süt yapıyor ne bilim prolaktini yükseltirsin bu kezde onla ugrasman gerekir. bence sen aslan pençesine devam et bal çörek otu yap . geçen ay burda bi yerde okumuştum bu bal çörek tarçın varya biri kullanmış da kist oluşmuş. mesela ben gecen ay kullandım ve bu ay ki adetim çok farklıydı yanı kistimin olduğu aylarda adet olduğum gibiydi ve gecen ay kasıklarım cok agırmıstı herhalde kist oluşturmuş onu attım bence bilmiyorum benımkı de varsayım . ama kendine bu kadar yüklenme Allah korusun mide hastalığı olacak . bu ay belkide hamile kaldın

Yok canım niye kiziyim sende bizim iyiligimiz için söylüyorsun incirin kurunu uygulamayacam sadece günde bir yada iki tane yiyecem bilmiyorum adetim gelsin değerlere göre başlayacam bir yerden

Back
X