- 24 Eylül 2016
- 224
- 35
- 98
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Canım adetine kaç gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın olmam lazimCanım adetine kaç gün var
Canim bencede dur bakalım hemen stres yapma yarını bekle olmazsan eğer öyle yaparsın işte biz bundan hataya düşüyoruz erkenden yapıp umutsuzluğa düşüyoruz negatifi erkenden görmek adet olmaktan daha çok uzuyor beni mesela . Bekle biraz inşallah bebeğin tutunmusturYarın olmam lazim
Inş canim hayirlisi olsun hepimiz içinCanim bencede dur bakalım hemen stres yapma yarını bekle olmazsan eğer öyle yaparsın işte biz bundan hataya düşüyoruz erkenden yapıp umutsuzluğa düşüyoruz negatifi erkenden görmek adet olmaktan daha çok uzuyor beni mesela . Bekle biraz inşallah bebeğin tutunmustur
Amin inşallahInş canim hayirlisi olsun hepimiz için
Canim geçmiş olsun bak konunun sahibi benim okudun mu bilmem ama bende fsh sorunu yaşadım . Benimde hiç bir sorunum yoktu yumurtalarim gayet iyiydi 22 23 mm ölçüyordu doktor sadece tek sorunum prolaktin de zaten onun olması da çok normaldi çünkü acayip stresliydim o dönem . Sonra meğer doktor benim atılmayan yumurtamin üzerine ( bunu en son gittiğim doktorun yaptığı yorumdan çıkardım ) tam 3 hormon ilacı başladı vede kist oldu sonra doktor sen menapoza giriyorsun dedi ahmak herif moralimi nasıl bozmuştu en son gittiğimde temmuzda 3 du değer . Hemen başka doktora görün derim hatta o doktora bahsetmek sorundan ne diyecek bakalım hormon ilaçları da ters etki yapabiliyorMerhaba bayanlar ben yeni katiliyorum 1 yillik evliyim ve 9 aydir deniyorum olmuyor tedavi hikayemi paylasmak istiyorum. Ilk gittigm doktor testlerime bakdi sorun yok dedi ve yumurtlama tedavisine basladi seraphone ve duplaston verdi kullandim 2 yumurtam gelisdi yumurtalarin baya buyuk catlatma ignesi vurmucam kendi catlar dedi ve catlamadi. Kist olusdu o ay ilacsiz sogan kuruyle kisti dusurdm bu arada sut hormonum yuksek cikdi ve 1 ay dostinex kullandim tam hersey duzeldi derken 2 ay once sogan kuru bittikden sonra kiste bakdirmaya gittigimde doktor kistin dusmus ve 2 buyuk yumurtan var dedi ama kan testinede bakalm dedi tam sevinirken sonuclarda fsh 50 cikdi ve doktorum bu degerle o yumurtalar tutmaz dedi 2 ay dogum kontrol hapi verdi suan 2. Ayimdayim 15 gun sonra dogum kontrol hapim bitiyo kontrole gidicem umarim hersey duzelmisdir
Aynen öyle aynen ama işte kafam karışıyor madem bir sorun yok neden olmuyor 1 yılı geçti yani . Ama prolaktin işte bu yumurta kalitesini bozuyor yumurtalama takibi yapıyorum mesela yakaladığım da çok oldu o dönemi ama nedense gebelik olmuyor . Ve her doktora gittiğimde muhakkak sağ yumurtamin atilmadigini söylüyorlar benim sorunum nedir bilmiyorum . Sen ne yaptın canim kaç günün kaldı az var değilmiHiçbir şeyin yokken verdiği ilaçlarla hormon larini bozmuş
canım ilaç almadığım zamanlarda da sağ yumurtamda çatlama sorunu var catlayamadıgı için adet döngüsünde atılmıyor kalıyor o ay gebelik yok zaten catlamadıgı ay da olmadı 2 ay gitti sonraki kanamada atılıyor işte bende tam 3 kez böyle denk geldi yani doktorda . bide sanırım süt hormonu yapıyor bunu. canım ateşin mi çıktı belki de hamilesin ay hadi inşallah bende grip oluyorum galıbaBirde canım kist oluşmasının sebebi Saraçoğlu söylüyor sağlıksız yumurtalara hormonları yüklüyor lar buyuyor yumurtalar ama içi boş oluyor ondan sonrada kist oluştu diye başka hap veriyorlar dedi bence çokta hakli yumurtalarimizi maymuna cevirdiler![]()