FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Hiçbir şeyin yokken verdiği ilaçlarla hormon larini bozmuş
Yumurtlama ilaclarini verdiginde catlatma ignesi vurmadi kendi catlar die onu vurmus olsaydi belki hamile bile kalabilirdm hersey ondan sonra kotuye gitti zaten kistti fshydi derken uzadi surec.

Canım yumurtanın kalitesizmis vursada olmazdı çünkü o kaliteli yumurta kist oluşturmaz yumurtan ilaçla büyüdü kalitesiz olunca da kist oluştu ay sonu gittiğinde bakalım sonuçlar düşecek mi

Canlar Merhaba Nasılsıniz vArmi güzel haberleri olan ? Ben grip oldum ya 2 gündür atesim var hele dün bayagi kötüydum şimdi biraz daha iyiyim

Canlar Merhaba Nasılsıniz vArmi güzel haberleri olan ? Ben grip oldum ya 2 gündür atesim var hele dün bayagi kötüydum şimdi biraz daha iyiyim
Geçmiş olsun canım ben çarşamba doktora gittim adetin başından 11. Gündü ultrasonla baktı her şey güzel 5 yumurta var büyüyor dedi ama hayırlısı senden ne var ne yok

Geçmiş olsun canım ben çarşamba doktora gittim adetin başından 11. Gündü ultrasonla baktı her şey güzel 5 yumurta var büyüyor dedi ama hayırlısı senden ne var ne yok
Valla sevindim hadi hayırlısı inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın bebiş gelir :KK16:
Ben bu ay hiç bilmiyorum ya yumurta takibi falan da yapmıyorum 2 gündür hastayım bıraktık denemeyide hiç bir fikrim yok suan

Çok ilginc bugün 17.günüm ve daha regl olmama 9 gün varken gece uykudan sancı ile uyandım ve adet oldum geceden beri uyuyamadim ağrıdan

Bu ay birşey de uygulamadin ki acaba ondan mı oldu desek.aklima ilk gelen atılmamış olan yumurtan atılmış olabilir mi

Sa
Valla sevindim hadi hayırlısı inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın bebiş gelir :KK16:
Ben bu ay hiç bilmiyorum ya yumurta takibi falan da yapmıyorum 2 gündür hastayım bıraktık denemeyide hiç bir fikrim yok suan
Sağol canım insallaaah gelir bebis bana ve sizlere bu süreç gerçekten çok yorucu

Çok ilginc bugün 17.günüm ve daha regl olmama 9 gün varken gece uykudan sancı ile uyandım ve adet oldum geceden beri uyuyamadim ağrıdan
Mevsimsel de olabilir geçen ay ben de erken oldum bir arkadaşım da geç olmuş doktor mevsimsel bu aralar çok görülüyor demis

Bu ay birşey de uygulamadin ki acaba ondan mı oldu desek.aklima ilk gelen atılmamış olan yumurtan atılmış olabilir mi
Yok canım ya bu ay hiç birşey yapmadım belki stresden oldu is yerinde stres yapıyorum bu ara bazı şeyleri bide grip oldum ılac falan aldım o da etkiledi belki bu regl den önce 2 ay 26.günde oldum ondan önceki de 18. Güne denk geldi ama ozaman cidden mevsimseldi çünkü başka bir ilden başka ile gittim ev taşıma temizlik falan erken olmaya pek takılmadım ama bu ay neden oldu pek bilmiyorum ya her ay bir muamma cidden yoruldum sabah okadar ağladım ki 2 - 3 gündür gribim her yerim agiriyor bide üstüne hastalandim sabaha kadar sancidan yatamadim ya bir mucizeye ihtiyacım var cidden zor zamanlar geçiriyorum ve hersey özellikle kötü şeyler hep üst üste geliyor

Canım üzülme yeni aylara daha güzel hazırlanırsın inş.ama hiçbir şey sağlığından mühim değil önce sen iyi olmalısın belki yeni yerin iklimine vücudun daha alışamadı o yüzden tepki veriyordur

Canım üzülme yeni aylara daha güzel hazırlanırsın inş.ama hiçbir şey sağlığından mühim değil önce sen iyi olmalısın belki yeni yerin iklimine vücudun daha alışamadı o yüzden tepki veriyordur
Bilmiyorum ya şu aralar hayatımda hersey olumsuz artık umut verecek birseyler istiyorum ve bazen katlanamiyorum olanlara . Sende durum nedir

Sabah adetim geldi:110:hic doktora falan gidesim yok ama hormon değerlerini öğrenmem gerek uyguladığım kur bana Gore etkiliydi adetimi tam zamanında getirdi 5 aydır 24-25-26 günde geliyordu ilk defa 28 günde geldi bakalım hiç sıkma canını sen canını sikinca birşeyler düzelmiyor aksine herşey tersine gidiyor ben hepimiz için hep dua ediyorum inş.guzel sonuçlar alacağız bak gelecek ay eşimle tanisma yıldönümü müz ve yıldönümü ne kadar uyguladığım kurlerle inş.hamile kalirim o yüzden hiç umudunu kaybetmiyorum ona hediye olarak hazırlanmak istiyorum:21:o yüzden yeni aylar umut dolu olsun

Sabah adetim geldi:110:hic doktora falan gidesim yok ama hormon değerlerini öğrenmem gerek uyguladığım kur bana Gore etkiliydi adetimi tam zamanında getirdi 5 aydır 24-25-26 günde geliyordu ilk defa 28 günde geldi bakalım hiç sıkma canını sen canını sikinca birşeyler düzelmiyor aksine herşey tersine gidiyor ben hepimiz için hep dua ediyorum inş.guzel sonuçlar alacağız bak gelecek ay eşimle tanisma yıldönümü müz ve yıldönümü ne kadar uyguladığım kurlerle inş.hamile kalirim o yüzden hiç umudunu kaybetmiyorum ona hediye olarak hazırlanmak istiyorum:21:o yüzden yeni aylar umut dolu olsun
İnşallah kür ise yaramistir canım hadi hayırlısı bize de yaz sonucu olur mu

İnşallah kür ise yaramistir canım hadi hayırlısı bize de yaz sonucu olur mu
Hadi ya adet olmana üzüldüm ama zamanlamasinin iyi olmasına sevindim inşallah hormonlarin da dengelenmistir bizede aynen haber et durumu . Canım sagol dualar için inan bende dua ediyorum tanısam tanimasam herkese çünkü neredeyse 1.5 yıl olacak bunun stresini bildiğim için . Ya bi arkadas vardı onlar bizden önce başlamışlardı sürekli konuşuyorduk ağlıyordu üzülüyordu teselli ediyordum dinliyordum dua ediyordum hamile kalmış tam 3 ay falan ne aradı ne sordu yolda görsem selam bile vermiyordu içime doğdu hamile diye mesaj attım nasılsın hamilemisin diye evet dedi ben yine dua ettim iti temenniler de bulundum nezaman diye sordum öğrendiğini ama cevap vermedi bana bir daha asla gorusmedik ve aklıma geldikce üzülüyorum ben olsam arar sorardim destek olurdum onu yalnız bırakmazdım ne bilim insanlar çok nankör halen bile arada yol gösterdiğim yardimci olduklarım var. burda tanımadığım kişilerin bile hamile haberi veya pozitif testlerini görünce mutlu oluyorum . Allah bizede anneligi nasip etsin burda inşallah hamilelik haberlerini paylaşırız bebeklerimiz hakkında konuşuruz artık inşallah

İnş.canim evet insanlar çok nankör çok iyi anlıyorum seni ama gerçek yüzlerini gormus oluyorsun ben artık beni arayan arıyor benim derdimi dinleyenin derdini dinliyorum artık fedakar değilim hep ver hep ver yorulmusum öğrendim ki nankör insan hep nankör olacak o yüzden daha kolay silebiliyorum..inş.o zamanlarda gelecek ben çok umutluyum:anneadayı:

İnş.canim evet insanlar çok nankör çok iyi anlıyorum seni ama gerçek yüzlerini gormus oluyorsun ben artık beni arayan arıyor benim derdimi dinleyenin derdini dinliyorum artık fedakar değilim hep ver hep ver yorulmusum öğrendim ki nankör insan hep nankör olacak o yüzden daha kolay silebiliyorum..inş.o zamanlarda gelecek ben çok umutluyum:anneadayı:
Insllah canın ya inşallah

Back
X