- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Anlıyorum seni canım ama inşallah kötü bir şey değildir bir de sen hiç ultrasondan baktirdin mi kaç yumurtan oluyor falan diyeErken menopoz dedi ya doktor korkuyorum da bir taraftan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum seni canım ama inşallah kötü bir şey değildir bir de sen hiç ultrasondan baktirdin mi kaç yumurtan oluyor falan diyeErken menopoz dedi ya doktor korkuyorum da bir taraftan
Bu doktorlar neden zoraki konuşur hiç anlamam zaten senin işin bu anlat zaten biz kendimiz halletsek gelmeyiz doktoru değiştirme şansın varsa değiştir canim doktor çok önemli gerçektenCanım ben ilk kontrole gittiğimde yumurtaların gayet güzel dedi salak karı sonra da tembellik var dedi ultrason bir cihazla vajina soktu baktı sonra karnımın üstünden baktı sonraki gitmemde de menopoz dedi her gittigimde bakıyor ama bilgi vermiyordu soru soruyorum zorla cevap veriyordu
Doğru söylüyorsun canım bi bakmissin gitmene gerek kalmamışDeğiştircem canım su karışıklık bir geçsin orda hormon testi yaptircam sonrasında bir doktor buldum oraya gitcem onlar gebelerle uğraşıyorlar bizim gibi yumurta problemi olan insanlar la uğraşmak istemiyorlar nedense kolayı bulmuş gebeyi 9 ay takip edip doğurtup parayı alıyorlar her işin kolayı var bu işin kolayı da gebeler
Amin canım inşallah Allahtan umut kesilmez ama ben iki yıldır yoruldum sanırımBilmiyorum canım hepimiz için inş.o günler gelecek hamileligimizi konuştuğumuz zamanlar ben çok umutluyum![]()
Canim ben bugun hiç iyi değilim okulumda idarecilerle kavga ettim nobetciydim sesim gitti komple çıkmıyor hasteneye gittim zaten hastane de sayılmaz küçücük bişey özel saatlerce orda oylandım canım benim ya valla heyecan yaptim ya inşallah hamilesin dir ve bizede umut olursun bu haberini dört gözle bekliyorumNerelerdesin sen akşama kadar seni bekledimbilmiyorum kuzum ins..icine doğan olur yok test filan yapmayacam 30 günü bir geçsin bugünde öyle lavabo daydim sürekli ha geldi ha gelecek diye ne olur dua edin bana canlarım ya
Ayyy kendimi gördüm sende canım ben de öğretmenim ve nöbet gunumdu çocuklara bagirmaktan bogazim yandı tutuştu idarecilerin istekleri de hiç bitmiyorCanim ben bugun hiç iyi değilim okulumda idarecilerle kavga ettim nobetciydim sesim gitti komple çıkmıyor hasteneye gittim zaten hastane de sayılmaz küçücük bişey özel saatlerce orda oylandım canım benim ya valla heyecan yaptim ya inşallah hamilesin dir ve bizede umut olursun bu haberini dört gözle bekliyorum
İnşallah hepimiz için güzel olur her şey canimGulumserim hiç umutsuzluğa kapılma mücadele ye devam ki güzel gelişmeler oluyor sende de pes etme
Bildiğim kadarıyla öyle canım tabi geç yumurtlama olmadiysaGulumserim hiç umutsuzluğa kapılma mücadele ye devam ki güzel gelişmeler oluyor sende de pes etme
Himm normalde adet günün ne zaman görünüyor peki canım kaç günün var kiAyin 1-2 sinde yumurta aki kıvamında akintim gelmişti yumurtlama zamanım o zamandı sonrasında hiç yumurtlama akıntısı gelmedi canim
Ya sen nerde öğretmensin birde aynı yer çıkıyormusuz ... ne öğretmenisin ya sorma şu idareciler yüzünden benim zaten prolaktin yükseldi eski çalıştığım yerde sıkıntı vardı burdada varAyyy kendimi gördüm sende canım ben de öğretmenim ve nöbet gunumdu çocuklara bagirmaktan bogazim yandı tutuştu idarecilerin istekleri de hiç bitmiyorbi de bu şekilde bebek için uğraşıyoruz bne zormus ya
![]()