iki hafta önce tüp bebek tedavisine başladım fsh mi ölçtürdüğüm zaman sürekli 3.6 veya4.4 çıkardı.en son başladığım tüp bebek tedavisinede 4.4 ile başladım femara tablet kullandım 4 toz iki su kullanıldı ama sadece iki tane yumurta var ve onlarda gelişmedi 8 mm deler.ve dr fsh hormonuna bakıldı tüp bebek tedavisi sırasında 68 oldu fsh ve ondan gelişmiyor dedi menopoza girebilirsin dedi.şuanlık doğal haline bıraktı yumurtaların kendi gelişmesi için sizce bu durum neden olmuştur arkadaaşlar çok moralim bozuk böyle olupta hamile kalan varmı yada benim bu durumda ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun kızlar.
Canım bende yüksek fsh ile uğraşanlardanım..Bu başıma geleli tam 4 ay oldu..Sana tavsiyem ilk önce hemen amh hormonunu ölçtürmen olucak..Sonra birkaç ay fsh ına tekrardan adetin 2,-3, günü baktırırsın..Eğer amh de 1 değerinin altında çıkarsa o zaman daha detaylı konuşuruz..Yumurtalık rezervinde azalma olup tüp bebekte başaranlar ve hamilelik ve yumurtalık rezervi topiklerini de ziyaret etmeni tavsiye ederim..Aynen anlattığın hikayeyi ben birebir yaşadımm.Tabii benim yüksek fsh daha önceden biliniyordu.Famera zaten yumurtalık cevabı az olan hastalara uygulanan bir protokol..
Yaşın kaç gülümm ve hangi şehirdesin??
Canım bende yüksek fsh ile uğraşanlardanım..Bu başıma geleli tam 4 ay oldu..Sana tavsiyem ilk önce hemen amh hormonunu ölçtürmen olucak..Sonra birkaç ay fsh ına tekrardan adetin 2,-3, günü baktırırsın..Eğer amh de 1 değerinin altında çıkarsa o zaman daha detaylı konuşuruz..Yumurtalık rezervinde azalma olup tüp bebekte başaranlar ve hamilelik ve yumurtalık rezervi topiklerini de ziyaret etmeni tavsiye ederim..Aynen anlattığın hikayeyi ben birebir yaşadımm.Tabii benim yüksek fsh daha önceden biliniyordu.Famera zaten yumurtalık cevabı az olan hastalara uygulanan bir protokol..
Yaşın kaç gülümm ve hangi şehirdesin??
canım beni dr um cumartesi yine çağırdı bakalım o iki yumurtada gelişme varmı diye bakıcak eyer biraz gelişme varsa birkaç iğne daha verip yumurtaları istediği büyüklüğe getirmeye çalışacakmış şimdi 8 gün önce en son fsh 68 çıktı bugün hayıt tohumu aldım onu içsem nasıl olur acaba benim şu anda yumurtaların gelişmesi için fsh nin düşmesimi gerekiyor ne yapacağımı anlamadım canım moralim çok bozuk ben 4_5 gün sonra adet olmam gerekiyor bu iki yumurta adetten sonrada işe yarıycakmı anlamadım her ay yeni bi yumurta olması gerekmiyomu
30 yaşındayım canım bursada oturuyorum.amh testini hiç yaptırmadım sen tüp bebek tedavisi gördün mü?moralim çok bozuk
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. bursada nerde teadvi görüyosun dr. kim bende bursadayım.fsh hormonu hakkında okudum kadar hayıt otunun iyi geldiğini okumuştum. benim yüksek değil ama benimde tüplerde problem var.3 kez tüp oldu malesef((((
Neden iki mesajdan sonra herkez kayboluyorr anlamıyorummm:26:
slm canım dün dr gittim kontrole sağ tarafta biraz gelişme var dedi haftaya perşembe günü yine çağırdı kontrole tekrar bakıcak bu arada 4 gündür gündür hayıt suyunu içmeye başladım inşallah bir zararı olmaz sence kullanmalımıyım birde çakşır otu aldım onuda balla karıştırıp yiyorum normalde ayın 31 de adet olmam lazım dr sordum adet olucakmıyım diye hayır olmuycaksın dedi yumurta çatlamadan adet olamassın dedi şimdi doğal haline bırakıyorum dedi doğal haliyle yumurta gelişirse duruma göre bakıcaz dedi canım sen neler yapıyorsun
slm canım dün dr gittim kontrole sağ tarafta biraz gelişme var dedi haftaya perşembe günü yine çağırdı kontrole tekrar bakıcak bu arada 4 gündür gündür hayıt suyunu içmeye başladım inşallah bir zararı olmaz sence kullanmalımıyım birde çakşır otu aldım onuda balla karıştırıp yiyorum normalde ayın 31 de adet olmam lazım dr sordum adet olucakmıyım diye hayır olmuycaksın dedi yumurta çatlamadan adet olamassın dedi şimdi doğal haline bırakıyorum dedi doğal haliyle yumurta gelişirse duruma göre bakıcaz dedi canım sen neler yapıyorsun
Hadi güzelimm inşş güzell sonuçlar alırsınn..İçmeye,yemeye kesinlikle devam ett derimm..Valla bende ayın 4 ü gibi adet olmam lazım ama kendiliğimden adet görebilecekmiyimm orası şüphelii..Valla geçen hafta midemi bozdumm..Birkaç günde ancak toparlanabildimm.Soğan suyu ve hayıt yapıyordumm.Kestimm artık napıyimm..Dün civanperçemi kürüne başladımm.Hayırlısı bakalımm bu ay fsh nasıl çıkacakk.Ama hiçç düşmüş gibi hissetmiyorumm..Hakkımızda hayırlısı..Haberdar et mutlaka merak ederim benn canım..İnşş yumoşlarınn sağlıkla büyürler...
sağolasın arkadaşım dr.um osman develioğlu art desen nerede tüp bebek tedavisi gördün öğrenebilirmiyim ve neden olmadı
iki hafta önce tüp bebek tedavisine başladım fsh mi ölçtürdüğüm zaman sürekli 3.6 veya4.4slm çıkardı.en son başladığım tüp bebek tedavisinede 4.4 ile başladım femara tablet kullandım 4 toz iki su kullanıldı ama sadece iki tane yumurta var ve onlarda gelişmedi 8 mm deler.ve dr fsh hormonuna bakıldı tüp bebek tedavisi sırasında 68 oldu fsh ve ondan gelişmiyor dedi menopoza girebilirsin dedi.şuanlık doğal haline bıraktı yumurtaların kendi gelişmesi için sizce bu durum neden olmuştur arkadaaşlar çok moralim bozuk böyle olupta hamile kalan varmı yada benim bu durumda ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun kızlar.
selam yazdıklarını okudum arkadaşım hiç moralini bozma yaş 35 fsh 36 idi tüp bebek dendi amh 0,87 yani durumum vahimdi ve ben tüp bebege başladım ay kendilgimden hamile kalmışım ilk önce fsh dengelemek için aslan pençeyi otunu alıp bir fiil akşamları içiyorsun hakiki polen alıyorsun bunuda arı sütü bal poeln karışımıyla yiyorsun bir tatlı kaşıgı sonra bal çörek otu tarçın bunları karıştırıp bir tatlı kaşıgı her gün bunları ben birde bıosteron kullandım buda yumurtalıkları gençleştiren ve yumurtlamayı cogaltan bir hap ben bunları bir fiil birbucuk ay yaptım sonraki ay hamile kalmışım cok şükür birde ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edip şansının yüksek oldugu günlerde ilişkiye girersen rabbim inş yardımcın olur :))))
benimde fsh 21 amh 0.01 nisanda tüp bebeğe başlıyoruz böle güzel şeyler okumak umut veriyo insana bende yapıyorum bu bitkisel kürleri inşlah benimde bebeğim olur...bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah... allahım isteyen herkese versin..
sagol canım sende hayırlı sonuçlar alırsın inş fsh öenmli olan moral kafaya takmadıgın ay düşüyor özellikle aslan pencesini içmeni tavsiye derim fsh kesinlikle düşürüyor :)))
amin inşallah.. kafaya takmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyo işte.. bir ay kadar aslan pençesi,ada çayı, hayıt tohumu, civan perçemi, çoban çantası içtim. hayıt suyunu, ada çayını içimeye devam ediyorum yaklaşık 2 aydır.inşallah tedaviye bi faydası olur bu yaptıklarımın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?