fsh yüksek olanlar

Hiç sorma insan hayal kurmaktan korkar mi yaaa...suan aynı o durumdayım. .
Değerlerimiz 60 yaşındaki kadınla ayniymis düşün yaa ne kadar acııı:(
ben bugün ibrahim Saraçoğlu na meal gönderdim. .durumumu anlattım. Bakalım cevap yazacak mi yazarsa aynısını sanada gönderirim kader arkadaşım:)

Tamam canim emel seni cok seviyorum.insallah anne oluruz hatta cocuklarimizi bile tanistiririz bak bu emel teyzen ezgi teyzen filan diye ...insalaaaaaah

Tamam canim emel seni cok seviyorum.insallah anne oluruz hatta cocuklarimizi bile tanistiririz bak bu emel teyzen ezgi teyzen filan diye ...insalaaaaaah

Ayyyy canimmm sın yaaaa insallah ezgi valla bende seni çok seviyorum. ..aynı durumda olunca dahada kanı kaynıyor insanın. ..tanistiralim tabii. ...zehra ela benim kızım olursa...memnun olduk ezgi teyzesi:) senın kızın adı ne olacak? ALLAH SOYLETTI KIZ OLACAK GALİBA AAA. ...AMASYA DAMI OTURUYORSUN EZGİ.

Ayyyy canimmm sın yaaaa insallah ezgi valla bende seni çok seviyorum. ..aynı durumda olunca dahada kanı kaynıyor insanın. ..tanistiralim tabii. ...zehra ela benim kızım olursa...memnun olduk ezgi teyzesi:) senın kızın adı ne olacak? ALLAH SOYLETTI KIZ OLACAK GALİBA AAA. ...AMASYA DAMI OTURUYORSUN EZGİ.

Yok canim nigdede oturuyorum.tedavimi kayseride oluyorum.aslen 68 aksarayliyim

Yok canim nigdede oturuyorum.tedavimi kayseride oluyorum.aslen 68 aksarayliyim

Him anladım Kayseri büyük gelişmiş. Senın Dr iyi gerçekten sana iyi şeyler söylüyor hayırlısı olsun inşallah. ..tutacak inşallah ALLAHIN IZNIYLE TÜP BEBEGIN TATLIMM. ..
BAKALIM ARAŞTIRMAYA GIDINCE BENİM DR NASIL OLACAK...ADET OLURSam tabii....

Him anladım Kayseri büyük gelişmiş. Senın Dr iyi gerçekten sana iyi şeyler söylüyor hayırlısı olsun inşallah. ..tutacak inşallah ALLAHIN IZNIYLE TÜP BEBEGIN TATLIMM. ..
BAKALIM ARAŞTIRMAYA GIDINCE BENİM DR NASIL OLACAK...ADET OLURSam tabii....

Doktorum gercekten cok tatli bi kadin.umut verici hep.emos biraz daha bekle olmazsan test yap fsh duserse sen de baslarsin tedavine.umutsuz olma aslaa.doktor menopoza girecek olan 45 yasinda kadini tek yumurta ile cocuk sahibi yaptik dedi.bizim farkimiz yok ondan ama en azindan yasimiz genc

Doktorum gercekten cok tatli bi kadin.umut verici hep.emos biraz daha bekle olmazsan test yap fsh duserse sen de baslarsin tedavine.umutsuz olma aslaa.doktor menopoza girecek olan 45 yasinda kadini tek yumurta ile cocuk sahibi yaptik dedi.bizim farkimiz yok ondan ama en azindan yasimiz genc

EZGİ NE GÜZEL ŞEYLER YAZIYOSUN TATLIMM YA...HEYECANLA BEKLİYORUM. .ADET OLSamda AGLAMAYACAGIM BUSEFER. ..Çünkü ilk defa gerçekten kararlı bir şekilde tüp bebek merkezine gidecem. ..tedavi olmak istiyorum. ..
ezgi bence senin tüp bebek çalışman olumlu sonuçlanacak...inşallah inşallah:)

EZGİ NE GÜZEL ŞEYLER YAZIYOSUN TATLIMM YA...HEYECANLA BEKLİYORUM. .ADET OLSamda AGLAMAYACAGIM BUSEFER. ..Çünkü ilk defa gerçekten kararlı bir şekilde tüp bebek merkezine gidecem. ..tedavi olmak istiyorum. ..
ezgi bence senin tüp bebek çalışman olumlu sonuçlanacak...inşallah inşallah:)

Insallah kiiiiz.6.hissim gucludur ikimizin de kizi olacak bana inan:) neyse emosum yarin gorusuruz insallah.opuyorum seni dualarini eksik etme.iyi geceler

Insallah kiiiiz.6.hissim gucludur ikimizin de kizi olacak bana inan:) neyse emosum yarin gorusuruz insallah.opuyorum seni dualarini eksik etme.iyi geceler

Inşallah tatlimm mm. ..amin hayırlısı inşallah bizim ve bizim gibi çocuğu olmayan tüm müslüman kardeşlerimizin çocuğu olur inşallah yarabbim.BIZLERI EVLATSIZ KOYMA ANNELIGI BABALIGI BIZEDE YAŞAT ALLAHIM...AMIN. .
IYI GECELER CANIMMMMM..ÖPTÜM ÇOK.

Son düzenleme:
kızlar bende sizdenim fsh 20 amh 0.6

internetten bisürü doktora değerlerimi gönderdim %90 tüp bebek dene diyor

öğretmenim yazı bekliyorum ama hala umudum var 3 ay boyunca elimden geleni yapacağım

incir kürüne başladım 6.gün bakalım hayırlısı

yaşım 34

Kizlarr belki sizlereee umut olurumm diye yaziyorummm.bende zorlu bi uc yill atlattim ..gereksiz asilamalar klomen ile denemeler ve basarisiz bi tup denemesi..ikinci denememde hamile kaldimmm..ikizlerim olcak insallahh bi ay sonra..
Kizlar fsh 14 ve amh 1.0 di ..yaptirmadim test kalmamisti..yuzume 25'yasindasin ama iyi adet goruyosun dyen bile oldu ama umudumu hic yitirmedim..suan 29 yasimdayim ve inanin bebeginizin olcana herseyden onemlisi bu bencee..
Ayrica asilama ve klomenle zaman kaybetmeyin tup bebek uzun ve zahmetli bi surec gibi goxuksede en zoru olan negatifi her defasinda gormek..ayrica size az igne veren drlara guvenmenizi tavsiye ederimm

kizlarr belki sizlereee umut olurumm diye yaziyorummm.bende zorlu bi uc yill atlattim ..gereksiz asilamalar klomen ile denemeler ve basarisiz bi tup denemesi..ikinci denememde hamile kaldimmm..ikizlerim olcak insallahh bi ay sonra..
Kizlar fsh 14 ve amh 1.0 di ..yaptirmadim test kalmamisti..yuzume 25'yasindasin ama iyi adet goruyosun dyen bile oldu ama umudumu hic yitirmedim..suan 29 yasimdayim ve inanin bebeginizin olcana herseyden onemlisi bu bencee..
Ayrica asilama ve klomenle zaman kaybetmeyin tup bebek uzun ve zahmetli bi surec gibi goxuksede en zoru olan negatifi her defasinda gormek..ayrica size az igne veren drlara guvenmenizi tavsiye ederimm

canım çok sagol umut oldun bizlere..inşallah bebeğini sağlıkla kucagına alırsın..:38::38::38:
Bizde birgün anne oluruz inşallah yarabbim duy sesimizi..(eğer hayırlıysa):25::25:

kızlar bende sizdenim fsh 20 amh 0.6

internetten bisürü doktora değerlerimi gönderdim %90 tüp bebek dene diyor

öğretmenim yazı bekliyorum ama hala umudum var 3 ay boyunca elimden geleni yapacağım

incir kürüne başladım 6.gün bakalım hayırlısı

yaşım 34

canım hoş geldin aramıza..benimde amh 0,14 çıkmıştı..fsh 33 le başladım 1,5 yılda 89 kadar çıktı..şimdi düşmesi için hayıt
tohumu içiyorum..gelecek ayda testere dişli aslan pençesi içecem...incir yiyorum bende...
Bide meryem suresini okuyoruz 41 gün okuyacağız..adet olunca yerine hergün başka birileri okuyacak..yapmak istersen canımmm..:38::38::38::38::38:

yapmazmıyım arkadaşım 3 hafta oldu öğreneli ancak toparlandım

elimden ne gelirse Allahın izniyle yapmak isterim

bu ay adetimin 2.günü tekrar yaptıracağım testi bi umut belki düşmüştür

yapmazmıyım arkadaşım 3 hafta oldu öğreneli ancak toparlandım

elimden ne gelirse Allahın izniyle yapmak isterim

bu ay adetimin 2.günü tekrar yaptıracağım testi bi umut belki düşmüştür

Filtur hosgeldin canim.bende ogretmenim.seni cok iyi anliyoruz.yasamayan bilemez.doktorlarin vah vah dedigi hasta gruplariyiz malesef.ama hic umufumuzu kaybetmeyelim.ben de tupe basladim tek yum var fsh 9 cikti bu ay.insallh hepimiz anne oluruz

Filtur hosgeldin canim.bende ogretmenim.seni cok iyi anliyoruz.yasamayan bilemez.doktorlarin vah vah dedigi hasta gruplariyiz malesef.ama hic umufumuzu kaybetmeyelim.ben de tupe basladim tek yum var fsh 9 cikti bu ay.insallh hepimiz anne oluruz

Ezgicim nasılsın bakalım:)

Kızlar ben eşime söyleyemedim erken menepoz teşhisi konduğumu :( tüp bebekte istemiyor nasıl mücadele edeceğim bilmiyorum lütfen dua edin bana :(

Back
X