fsh yüksek olanlar

Ben de zehra mina dusunuyodum .zehra ismini cok severim ben de.icimden bi ses ikimizinde kizi olacagini soyluyor

Inşallah ezgi...içim heyecanlaniyor. Umutlanmak istemiyorum ama elimde değil. ..zehralarimiz tez zamanla gelir inşallah ezgi..çok heyecanlandim simdi:)

kızlar merhabalar,

hıc aklımda yokken doktora gttım bende bı sıkıntı var mı ne yapılması lazım dıye. anamede gıttım.

alttan muayene oldum. doktor bu degeerler sıkıntılı dedı. yumurtalık rverzınde azalma var dedı. baktı bı tane yumurtam 19 mılım olmus. ilişkı olsun dedi.

elle muayene ettı rahıme baktı.

rahım fılmını tekrarlamamı ıstedi. ben her ne kadar razı olmasam da.

bu ay tekrar hormonlarıma bakacak. son klomenımı kullanacagım.

sonrasında asılama önerdı.

ben bekleeme taraftarıydım ama korkmaya basladım kızlar.

dedım hocam bu hayıt dıye bı bıtkı varms fsh yı dusuruyorms. halıyle olmayınca ınsan olması ıcın elınden gelenı yapıyo dedım.

bız bı ekıbımz eşın sen ve ben. bu gemının kaptanı benım . o yuzden benım bılgım dısında bır sey kullanmanı ıstemıyorum dedı.

ben sallamadım tabı:52:

o sadece degerı dusurur rezervı artırmaz dedı.

çıktım epey bı agladım zaten. hala da gozler buğulu.

haftaya esım sperm testı verecek ve ben artık bı yol cızmek ıstıyorum kendıme. yoksa psıkoljımden olacagım akıl saglıgımdan olacagım düşüne düşüne

canım aslında anamede gitmemdeki amaç denizhan deniz bey çok iyi dediler ona gitmekti.ama ne zaman gitsem hep şehir dışında dediler...meğerse ordan ayrılmış ondanmış galiba..doğu fertile geçmiş şimdi öyle dediler..
o yüzden ordaki 3 erkek doktorada gittim..hepsi çok umutsuz konuşmuştu.:14:.tüp bebek bile olmayabilir dediler...:14::14::14:
gerçektende tüp bebek şansım bile olmayabilirmiş...adetimi bekliyorum şimdi.adet olunca tıp fakültesine gidecem tüp bebek açılmış.çok iyi diyorlar önceden gitmem diyordum ama gidenler çok övdü..bende aradım tıp fakültesini..dr fsh sordu 89 a kadar çıkıyor dediğimde çok ümitlenme ebe hanım tüp bebek olmayabilir dedi...yıkıldım.:14::14::14::14::43::43::43::43:ama muayneye gel bakalım bir dedi..

canım aslında anamede gitmemdeki amaç denizhan deniz bey çok iyi dediler ona gitmekti.ama ne zaman gitsem hep şehir dışında dediler...meğerse ordan ayrılmış ondanmış galiba..doğu fertile geçmiş şimdi öyle dediler..
o yüzden ordaki 3 erkek doktorada gittim..hepsi çok umutsuz konuşmuştu.:14:.tüp bebek bile olmayabilir dediler...:14::14::14:
gerçektende tüp bebek şansım bile olmayabilirmiş...adetimi bekliyorum şimdi.adet olunca tıp fakültesine gidecem tüp bebek açılmış.çok iyi diyorlar önceden gitmem diyordum ama gidenler çok övdü..bende aradım tıp fakültesini..dr fsh sordu 89 a kadar çıkıyor dediğimde çok ümitlenme ebe hanım tüp bebek olmayabilir dedi...yıkıldım.:14::14::14::14::43::43::43::43:ama muayneye gel bakalım bir dedi..

Emelcim biz menopoz degiliz bizde primer ovaryon yetersizlik var.menopoz hem yumurtanin bitmesi ve rahimin incelmesi demek.bak tahhlillerde dikkat ettiysen lh miz cok yuksek degil o yuzden yumurtladiigimizda tutma oranimiz yuksek cunku yasimiz genc.bizim sorun beyindeki sinyallerle ilgili

Emelcim biz menopoz degiliz bizde primer ovaryon yetersizlik var.menopoz hem yumurtanin bitmesi ve rahimin incelmesi demek.bak tahhlillerde dikkat ettiysen lh miz cok yuksek degil o yuzden yumurtladiigimizda tutma oranimiz yuksek cunku yasimiz genc.bizim sorun beyindeki sinyallerle ilgili

O yuzden fsh miz dustugu an yapiyolar tup bebek hep 89 da kalmaz ki dusecektir elbet dustugu an baslarsin

Emelcim biz menopoz degiliz bizde primer ovaryon yetersizlik var.menopoz hem yumurtanin bitmesi ve rahimin incelmesi demek.bak tahhlillerde dikkat ettiysen lh miz cok yuksek degil o yuzden yumurtladiigimizda tutma oranimiz yuksek cunku yasimiz genc.bizim SORUNU ARADA LHeyindeki sinyallerle ilgili

Canım bana erken menopoz dedi Dr. .ben hiç yumurtlamiyorum. .inşallah dediğin gibidir follikulum bile çok ama çok nadir oluyor. .sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum. .ciddi anlamda tedavi olmak istiyorum ben..araştırma hastanesine gidecem olayımda. ALLAH BÜYÜK ÇOK KORKUYORUM EZGİ. .BU arada lh da yüksek çıktı bu ay..ama polikistik hastalarda oluyormuş.

O yuzden fsh miz dustugu an yapiyolar tup bebek hep 89 da kalmaz ki dusecektir elbet dustugu an baslarsin

Ezgi lh geçen ay 50 di. Bu ay 20 falan çıkmış. Hayirlisi...inşallah herşey yolunda gider de tedavi şansım olur...yada hepimiz inşallah kendi kendimize gebe kalırız. .

Ezgi lh geçen ay 50 di. Bu ay 20 falan çıkmış. Hayirlisi...inşallah herşey yolunda gider de tedavi şansım olur...yada hepimiz inşallah kendi kendimize gebe kalırız. .

Bak demek ki dusuyormus.yumurtlama benim de az.benim lh 7 cikti.menopozda bu lh dusmuyormus cunku bu hormon fsh gibi degil yavas yukseliyormus.ayyyy insanin akli almiyor ya.daha bu yasta yok olamaz bence

Bak demek ki dusuyormus.yumurtlama benim de az.benim lh 7 cikti.menopozda bu lh dusmuyormus cunku bu hormon fsh gibi degil yavas yukseliyormus.ayyyy insanin akli almiyor ya.daha bu yasta yok olamaz bence

Çok karışık bu iş yaaa. Mantigim almıyor:(
hakkımızda hayırlısı olsunn ezgi...birgün dusunsene burdan yazdigimizi hamileyim diye..sanki çok uzakmis gibi geliyor. .YARABBIM DUY SEMİZ NE OLURSUN. ..

Çok karışık bu iş yaaa. Mantigim almıyor:(
hakkımızda hayırlısı olsunn ezgi...birgün dusunsene burdan yazdigimizi hamileyim diye..sanki çok uzakmis gibi geliyor. .YARABBIM DUY SEMİZ NE OLURSUN. ..
Evet ya hayal gibi.hamileler hic dusunuyolarmi ki bu is bu kadar zor mu diye.diger insanlar icin o kadar kolay ki bizim icin hayal gibi.ama kurani kerim de ne diyor.kun fe yekun .ol der ve olur .

Evet ya hayal gibi.hamileler hic dusunuyolarmi ki bu is bu kadar zor mu diye.diger insanlar icin o kadar kolay ki bizim icin hayal gibi.ama kurani kerim de ne diyor.kun fe yekun .ol der ve olur .

Maalesef canım artık gerçektende hayal dediğin gibi..hergün okadar çok hamile kalıp aldırmak isteyen oluyo ki..benden yardım isteyen bile oluyor bebeği düşürmek için. .sabır diyorum sabırrrrr. ..

ben her hafta adet gördüğüm için ona dikkat etmedim..8gün falan temiz kalıyorum sonra gene adet oluyorum adetim 1,5 gün sürüyo 6 gün falanda kahverengi leke geliyor..toplam 9 günde falan temizleniyorum...dr.progestan başladı..onu kullanmama ragmen gene adet oluyorum..çok yogun olsa içim yanmayacak azıcık oluyo...yazın 33 ken kullandım hayıt tohumunu 6 ya düşmüştü..bu ay onu deniyorum.
diğer ayda testere dişili aslan pencesini deneyecem..ibrahim saraçoğlu diyor.

Zencefilli macunu bırakıp ona mi başlasam acaba bilemedim şimdi benim fsh hic düşmüyor ki adet te olamıyorum ilacı bırakınca maddi sıkıntılardan dolayi doktorum a da gidemiyorum ne yapsam bilemedim :-(

Zencefilli macunu bırakıp ona mi başlasam acaba bilemedim şimdi benim fsh hic düşmüyor ki adet te olamıyorum ilacı bırakınca maddi sıkıntılardan dolayi doktorum a da gidemiyorum ne yapsam bilemedim :-(

Canım macun ne işe yarıyor bilmiyorum. Bu ay kullan onu.yarida birakma.Ama istersen gelecek ay hayit tohumunu geç yada testere dişli aslan pencesi ne geç..ikiside çok iyi..hayitla 6 ya düşmüştü benimki..bak ezgi de testere dişli aslan pencesi kullandı onunkide 9 a düştü. .

Peki fsh nasil degisken mi.benimki cok degisken bi ay 30 bi ay 9.arada ucurum var.zaten yumurta potansiyeli varsa fsh salgilaniyo yani fsh 10 dan kucuk oluyo .e2 nin de 80 den az olmasi lazim cok olunca kist oluyor

canım fsh ya 8 ya 9 çok oynamaz benımkı. benımde estradıol değişip duruyor. bı bakarsın 97 olmus bı bakarsın 20

canım belkı sen bılırsın bı ara konu başlıklarına baktgımda pofuduk yazms sanrm sana. aşılama nın rapor şartları dıye. o şartta 3 yıllık evlı olma şartı mı var . sankı oyle bır şey okudum ben. aşılamayı özel de yaptırınca rapor cıkıyo mu yıne?

canım bu lh nın kac olması lazım benım bı ara 3 cıkmıs sonra 10. ne hormonu bu?

canım fsh ya 8 ya 9 çok oynamaz benımkı. benımde estradıol değişip duruyor. bı bakarsın 97 olmus bı bakarsın 20

canım belkı sen bılırsın bı ara konu başlıklarına baktgımda pofuduk yazms sanrm sana. aşılama nın rapor şartları dıye. o şartta 3 yıllık evlı olma şartı mı var . sankı oyle bır şey okudum ben. aşılamayı özel de yaptırınca rapor cıkıyo mu yıne?

canım bu lh nın kac olması lazım benım bı ara 3 cıkmıs sonra 10. ne hormonu bu?

Canim bu da fsh ile birlikte once yumutra uretiyolar lh de catlatiyor yumurtayi

canım fsh ya 8 ya 9 çok oynamaz benımkı. Benımde estradıol değişip duruyor. Bı bakarsın 97 olmus bı bakarsın 20

canım belkı sen bılırsın bı ara konu başlıklarına baktgımda pofuduk yazms sanrm sana. Aşılama nın rapor şartları dıye. O şartta 3 yıllık evlı olma şartı mı var . Sankı oyle bır şey okudum ben. Aşılamayı özel de yaptırınca rapor cıkıyo mu yıne?

Canım bu lh nın kac olması lazım benım bı ara 3 cıkmıs sonra 10. Ne hormonu bu?

canım merhaba..evet pofuduknaz demişti..ben adet olmayı bekliyorum olunca araştırmaya gidecem.ama 3,yıllık olman gerekiyormuş dedi pofuduknaz.gideyim..bilgi alıp yazarım sana..

canım merhaba..evet pofuduknaz demişti..ben adet olmayı bekliyorum olunca araştırmaya gidecem.ama 3,yıllık olman gerekiyormuş dedi pofuduknaz.gideyim..bilgi alıp yazarım sana..
Emel napiyosun kader arkadasim:)

canım sımdı anameddekı doktorumun yanındkı hala kızı ıle konustum. aşılamanın fıyatını falan sordurmustum.

doktor benım ıcın;

ne kadar kafasına takmıs asılama ıcın erken demiş.
daha yası çok kucuk demiş. tatıle cıksın hamıle olarak döner demiş.

bıraz moral oldu ama bılmıyorum yınede kızlar.

diğe ay klomene devam edecegm

canım sımdı anameddekı doktorumun yanındkı hala kızı ıle konustum. aşılamanın fıyatını falan sordurmustum.

doktor benım ıcın;

ne kadar kafasına takmıs asılama ıcın erken demiş.
daha yası çok kucuk demiş. tatıle cıksın hamıle olarak döner demiş.

bıraz moral oldu ama bılmıyorum yınede kızlar.

diğe ay klomene devam edecegm

CANIM ÇOK SEVINDIM SENİN ADINA...ZAMANA BIRAK BİRAZ DR DEDIGI GIBI..HAYIRLISI DR UMITSIZ OLSAYDI DURUMUN HIC ACIMAz söylerdi bana pat diye söyledi ordaki 3 doktorda. .oyüzden belkide gerçekten gebe kalırsın yakın zamanda...inşallah:)

Canimmmmm ezgiiii işten geldim hem bugüne hem yarina yemek yaptım..meryem suremi okudum oturdum şimdi. ..sen ne yaptın bakalım. .

Ayni canim ya ben ogretmenim isten geldim 4 gibi.ev isleri yemek filan 6.30 gibi igne yaptirdim.yarin kontrolum var bakalim ne diycek doktor allahim insallh yarida kalmaz tedavim.az once esimle evlatlik cocuk konusunu konustuk inanir misin

Back
X