fsh yüksek olanlar

Iyi de emos ben gittigimde arada zaman olmuyor ki adetin kacinci gunu baslarsan basla 5 gun sonra gitmelisin gec kalirsan tup yapamazlar canimcim.sen bugun baslayinca gunde 2 tane yutunca ayin 10 unda bitiyo ilac ee 4 gun ne yapacaksin ben onu anlamadim zaten tup bebekte surec hizli olmali yumosun buyudugu anda catlatma ignesi olacaksin .bence sen 10 unda ilac biter bitmez git

Günaydın tatlım karar verdim ya persembe gidecem inşallah işimi şansa birakamam. Doğru diyosun ben senin Dr una göre hareket edip örnek alıyorum çünkü birde gulneva nin. .ezgi heyecanlaniyorum ilk defa tedavi oluyorum ne kadar güzel bir şey bu..😆😆😆😆
senden ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOL UN HEPINIZ. .

inşALALH canım benimm .bugün 11.30 da randevum var heyecan bastı şimdidenn ana hiç heyecanlanmazdım ben..alttan muayene olacak ondan sanırııım..

ALLAH razı olsun canım benim cümlemize imnşALlAH..

İNŞALALH ezgiimm eve gelince yazarım doktorun dediklerini..
canımcım bn klomen kullanırken bir gün öle yoğun bir akıntı oldu kii bu ne diye korktum beyaz bir şey şimdi az az eskiden de olur du bu akıntı bende.....

Canimmmmm iyi haberlerini bekliyoruz hadi hayırlısı bakalım. ..inşallah herşey yolunda gider. .

Merhaba arkadaslar..siteye yeni uye oldum..9 aylik evliyim, yumurtaligimda 4 cm olan kistle ugrasirken fsh nin 13 oldugunu ogrendim, doktor ultrasonda yumurtami gordugunu testin yanlis olabilecegini tekrarlamami soyledi..diger ay tekrarladim 7.8 sonuc..bu arada igne tedavisine basladim, yumurta olcumu sirasinda kist olan tarafta zaten yumurta olmuyordu ama diger tarafta boyutlari 20 mm civarinda 3 tane yumurtam olusmus, doktor fsh 13 olan birinin yumurtasi boyle buyumez 7.8 olan dogru dedi ve ben sevindim..2.igne tedavimdede olmadi ve ben tekrar hormon testi yaptırdım sonuc 15.71..sok oldum ve hicbirsey anlamadim bu fsh den..gorislerinizi bekliyorum, fsh si yuksek olan birinin yumurtasi buyumez mi acaba..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın tatlım karar verdim ya persembe gidecem inşallah işimi şansa birakamam. Doğru diyosun ben senin Dr una göre hareket edip örnek alıyorum çünkü birde gulneva nin. .ezgi heyecanlaniyorum ilk defa tedavi oluyorum ne kadar güzel bir şey bu..😆😆😆😆
senden ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOL UN HEPINIZ. .
Evet emosum cok guzel tedavi olman insallah hayirla sonuclanir mevlam bu yil hepimizi guldursun insallah.bence de persembe git bakarlar yumosuna .o bebegin8n yumosu olacak insallah annesi senin kanin canin senin yumurtan

Evet emosum cok guzel tedavi olman insallah hayirla sonuclanir mevlam bu yil hepimizi guldursun insallah.bence de persembe git bakarlar yumosuna .o bebegin8n yumosu olacak insallah annesi senin kanin canin senin yumurtan

Ezgiii yüreğim güm güm attı vallahi..inşallah bitanem ya..eşim sabah diyoki hastane bakmazsa araştırma ya git diyo..bana yol gösteriyor çok şükür. .inşallah bu klomen olurda kavgasiz güzelce yaparız bebeğimiz i rahat kafayla😊😊😊😊
hepinizi çok seviyorum tatlimmm

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar..siteye yeni uye oldum..9 aylik evliyim, yumurtaligimda 4 cm olan kistle ugrasirken fsh nin 13 oldugunu ogrendim, doktor ultrasonda yumurtami gordugunu testin yanlis olabilecegini tekrarlamami soyledi..diger ay tekrarladim 7.8 sonuc..bu arada igne tedavisine basladim, yumurta olcumu sirasinda kist olan tarafta zaten yumurta olmuyordu ama diger tarafta boyutlari 20 mm civarinda 3 tane yumurtam olusmus, doktor fsh 13 olan birinin yumurtasi boyle buyumez 7.8 olan dogru dedi ve ben sevindim..2.igne tedavimdede olmadi ve ben tekrar hormon testi yaptırdım sonuc 15.71..sok oldum ve hicbirsey anlamadim bu fsh den..gorislerinizi bekliyorum, fsh si yuksek olan birinin yumurtasi buyumez mi acaba..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canim hosgeldin gecmis olsun sende benim gibi cicim aylarinda tanismissin fsh ile
bu sayfadaki herkesin fsh si seninki gibi dalgali benim bi ay 30 cikti diger ay 8 cikti
hormonal dengesizlik oluyo drlara gore fsh en cok kac cikmissa onu baz aliyorlar bana dr um gercek fsh 30 demisti.fakat bu demek degil yumurtamiz olmuyor buyumeyecek diye birsey yok.cunku tamamen menopozda degiliz yasimiz geregi .kistler hormonal dengesizlikte olusuyor cok oluyor bizde.bir de cocuk dusunuyorsan cok erteleme 10 ay oldu fsh ile tanisali sadece bir kere yumurtam buyudu onunlada tup bebek yaptirdim ve sukur su an hamileyim
bir arkadasimiz dogal yoldan gebe kaldi.kisaca fsh 10 uzeri cikinca bu bir uyaridir sinyal veriyo vucudun rezerv azaliyo diye cocuk istiyorsan duzenli dr kontrolune onem ver .rabbim yardimcin olsun

Ezgiii yüreğim güm güm attı vallahi..inşallah bitanem ya..eşim sabah diyoki hastane bakmazsa araştırma ya git diyo..bana yol gösteriyor çok şükür. .inşallah bu klomen olurda kavgasiz güzelce yaparız bebeğimiz i rahat kafayla😊😊😊😊
Ayyy cok sevindim bitanem rabbim guldurecek yuzunu insallah bak esin de artik istiyor hele bi hamile kal senden daha cok benimser o yavrusunu emin ol.hayirla gel hadi bebegim

Canimmmmm iyi haberlerini bekliyoruz hadi hayırlısı bakalım. ..inşallah herşey yolunda gider. .

doktordan geldiim kızlarr muayene ettii yumurtan var dedii iltihap ı sordum yook dedii..choriomon iğne verdi yarın akşam 8 de vurulacakmışım sonra da pazartesiden itibaren gün aşırı ilşki dedii ..yalnız 10 gün boyunca gün aşırı ilşki dedii doktora diyemedim de ne gerek var o kadara ömrü az değil mi yumurtanın ..eğer gebel,k olmazsa adetli iken gel gene klomen çatlatma .iğnesi gene olmazsa aşılama yapacaz dedii.. kızlarr aşılamayı bu doktorum yapar demii yani özel hastanelerde aşılama olıyor mu tüp bebek merkezleri dışında......benden haberler bölee hayırlısı bakalım..

doktordan geldiim kızlarr muayene ettii yumurtan var dedii iltihap ı sordum yook dedii..choriomon iğne verdi yarın akşam 8 de vurulacakmışım sonra da pazartesiden itibaren gün aşırı ilşki dedii ..yalnız 10 gün boyunca gün aşırı ilşki dedii doktora diyemedim de ne gerek var o kadara ömrü az değil mi yumurtanın ..eğer gebel,k olmazsa adetli iken gel gene klomen çatlatma .iğnesi gene olmazsa aşılama yapacaz dedii.. kızlarr aşılamayı bu doktorum yapar demii yani özel hastanelerde aşılama olıyor mu tüp bebek merkezleri dışında......benden haberler bölee hayırlısı bakalım..

Canım sevindim bak yumurtan varmış çok şükür. .inşallah olur..sen gün aşırı yap ne yapalım biraz zor oluyor ama mecburiyet işte😆😆😆
Ramazanın hayrina inşallah hepimiz mucize lerim izi tek tek yazarız buraya. .ALLAHIM BÜYÜK NEDEN OLMASIN DENEME YE DEĞER. ..
INŞALLAH DR UNDAN MEMNUNSAN ASILAMA YAPIYORDUR. ..HELE DUR YAA BELKİ GEREK KALMAZ BU AY OLUR INŞALLAH. ..BU ASILAMAYI KAPATALIM SIMDI LIK. .😊😊😊😊😊

Canım sevindim bak yumurtan varmış çok şükür. .inşallah olur..sen gün aşırı yap ne yapalım biraz zor oluyor ama mecburiyet işte😆😆😆
Ramazanın hayrina inşallah hepimiz mucize lerim izi tek tek yazarız buraya. .ALLAHIM BÜYÜK NEDEN OLMASIN DENEME YE DEĞER. ..
INŞALLAH DR UNDAN MEMNUNSAN ASILAMA YAPIYORDUR. ..HELE DUR YAA BELKİ GEREK KALMAZ BU AY OLUR INŞALLAH. ..BU ASILAMAYI KAPATALIM SIMDI LIK. .😊😊😊😊😊

sağol canıım beniimm senden de güzel haberler alacaz inşALLAH.. ALLAH büyük mübarek günler hürmetine inşALALH nasip eder hepimize...canım gün aşırı enfazla 5 gün yeter fdiye düşünmüştüm 10 gün boyunca ilşki deyince çokk geldii sankii neyse yapacaz :) ne yapalıım..

evet mennunum ügün muayene ederken kusura bakmayın diyerek muayene ettii..mueyene den önce de sıra bana geldi elektrikler gitti içeri girdim dedim kloemen bitti geldim diye elektirik yook ebru sultan biraz bekletecez senii dedii..ismin bu arada ebru da ebru sultan deyince de hoşuma gitmedi değil dediim insan kendini iyi hissediyoorr..aşılamayı kendi yapıyor o zamn inşALLAH gerek kalmaz.. tamam durdum aşılamayı düşünmeyeyim şimdi..

sağol canıım beniimm senden de güzel haberler alacaz inşallah.. Allah büyük mübarek günler hürmetine inşalalh nasip eder hepimize...canım gün aşırı enfazla 5 gün yeter fdiye düşünmüştüm 10 gün boyunca ilşki deyince çokk geldii sankii neyse yapacaz :) ne yapalıım..

Evet mennunum ügün muayene ederken kusura bakmayın diyerek muayene ettii..mueyene den önce de sıra bana geldi elektrikler gitti içeri girdim dedim kloemen bitti geldim diye elektirik yook ebru sultan biraz bekletecez senii dedii..ismin bu arada ebru da ebru sultan deyince de hoşuma gitmedi değil dediim insan kendini iyi hissediyoorr..aşılamayı kendi yapıyor o zamn inşallah gerek kalmaz.. Tamam durdum aşılamayı düşünmeyeyim şimdi..

bütün olumsuzlukları atalım ve hersey ın güzel olacagını dusunelım allahım büyük. .
Hadı hayırlı sı bakalım. .mucızemız bır bekliyor dur belkıde...

bütün olumsuzlukları atalım ve hersey ın güzel olacagını dusunelım allahım büyük. .
Hadı hayırlı sı bakalım. .mucızemız bır bekliyor dur belkıde...

inşALAH CANIM VALLA NASIL GÜZEL OLURR..EŞİMDE DİYO Kİİ BU KEZ OLSA NE GÜZEL OLUR DİYE TABİKİİ GÜZEL OLMAZ MI...ALAH yardımcımız olsun..

inşALAH CANIM VALLA NASIL GÜZEL OLURR..EŞİMDE DİYO Kİİ BU KEZ OLSA NE GÜZEL OLUR DİYE TABİKİİ GÜZEL OLMAZ MI...ALAH yardımcımız olsun..
Canimmm cok sevindim dr 10 gun demis gun asiri olacagi icin 5 gun girmelisiniz iliskiye cunku sperm 5 gun canli kalabiliyor garanti olsun diye hadi bakalim kismetse olur insallah .adet gununu yaz bi kenara hamile kalinca surekli soruyo drlar.insallah olur canim.bu arada asilamayi her kadin dogumcu yapabilir asilama ile normalin cok farki yok bana gore sadece spermleri rahmin icine bi cubukla gonderiyorlar.

Canimmm cok sevindim dr 10 gun demis gun asiri olacagi icin 5 gun girmelisiniz iliskiye cunku sperm 5 gun canli kalabiliyor garanti olsun diye hadi bakalim kismetse olur insallah .adet gununu yaz bi kenara hamile kalinca surekli soruyo drlar.insallah olur canim.bu arada asilamayi her kadin dogumcu yapabilir asilama ile normalin cok farki yok bana gore sadece spermleri rahmin icine bi cubukla gonderiyorlar.

ezgimm sağolasıın canıım..inşALLAH EZGİM BU AY OLUR HAYIRLISI BAKALIM..doğru diyorsun sana katılıyoruum aşılama konusunda hayırlısı bakalım..
ezgii çatlatma .ğnesi olmuştun ya göbekten oldun demi bi de iğne ucu ince miydi..doktor bana kendn yapabilirsin iğne ucu ince dedi ama hiiç de ince değil valla kalınca bişeyy.....

Ezgiii bişey soracam ALLAHIN IZNIYLE ICTIM SIMDI 2 TANE KLOMENI. ..ADET IM 2 GÜN SÜRDU BITTI GIBI..SIMDI EĞER KAHVERENGI YE DONMEYIP BITERSE KLOMENI ICERKEN ESIM LE BIR LIK TE OLABİLİR MIYIZ YOKSA YUMURTA OLUP TOPLANANA KADAR OLMAYACAK MIYIZ. .

Ezgiii bişey soracam ALLAHIN IZNIYLE ICTIM SIMDI 2 TANE KLOMENI. ..ADET IM 2 GÜN SÜRDU BITTI GIBI..SIMDI EĞER KAHVERENGI YE DONMEYIP BITERSE KLOMENI ICERKEN ESIM LE BIR LIK TE OLABİLİR MIYIZ YOKSA YUMURTA OLUP TOPLANANA KADAR OLMAYACAK MIYIZ. .
Canim tup bebek islem8ne baslamadan 10 gun oncesine kadar iliski yasak yani iliskiye girmeyin.yumurta toplandiktan sonra girebilirsin.transferden sonrada yasak iliski zaten esin yumurta toplamadan 4 gun once filan cinsel perhizli olmali

ezgimm sağolasıın canıım..inşALLAH EZGİM BU AY OLUR HAYIRLISI BAKALIM..doğru diyorsun sana katılıyoruum aşılama konusunda hayırlısı bakalım..
ezgii çatlatma .ğnesi olmuştun ya göbekten oldun demi bi de iğne ucu ince miydi..doktor bana kendn yapabilirsin iğne ucu ince dedi ama hiiç de ince değil valla kalınca bişeyy.....

Canim gobek ve ya koldan yapiliyor ben koldan yaptirdim dr gobekten cok etkili olmaz demisti .esin vurabilirse o vursun yada saglik ocaginda filan da yaparlar

Canim tup bebek islem8ne baslamadan 10 gun oncesine kadar iliski yasak yani iliskiye girmeyin.yumurta toplandiktan sonra girebilirsin.transferden sonrada yasak iliski zaten esin yumurta toplamadan 4 gun once filan cinsel perhizli olmali

Anladım canım sagol tatlim zor ama ayarlamaya çalışacağım mecbur bebek için...yeterkı yumurta olsunda büyüsün. .😐😐😐

Anladım canım sagol tatlim zor ama ayarlamaya çalışacağım mecbur bebek için...yeterkı yumurta olsunda büyüsün. .😐😐😐
Buyur tatlim bak ebrunun ki buyumus.klomen ovulasyon olusturucu bi ilac

canım sana bakan doktor gitti demişsin peki sen tekrar kime gidiceksin kim yapıcak kontrolünü gitiğin yer tüp bebek merkezimi..canım araştırma hastaneleri çok yoğun bildiğim kadarıyla gün veriyolar ona göre tedavilerin başlıyor..bizim biliyorsun fsh yüksek olunca yumoşlar bazı aylarda büyümüyor tedavilerimiz iptal oluyor..doktorun 10 gün sonra çağırdığına göre büyüb bir ihtimale tüp yada aşılama yapmıycaktı..canım birde düşük dozla ilaçla tüp bebeye başlamayı doktorlara kabul etirmek çok zor çoğu merkez bizim gibi fsh yüksek olanlara dahi yüksek doz veriyolar..canım neden özel tüp bebek merkezi düşünmüyork eşin...madi yönden o kdar zor durumda olduğumuz halde 3 tüp bebek denedik kısmet değilmiş olmadı...şimdi borçlarını ödüyoruz ama bebeğimiz için herşeye değer...canım şu ramazan günü hürmetine inş mevlam eşinin kalbine çocuk sevgisi versin razı olsu tüp bebeye..

Back
X