Allah yardımcın olsun canım bu uğura çok paralar döküyoruz ama benim anlatmaya çalıştığım yaşın geçmeden tüp bebek denemen ben 33 yaşımda öğrendim fsh ve bu fsh o kadar pis iletki düşsede iyiye gitmiyoruz her gün menopoza doğru gidiyoruz..ben tedaviye 2 sene önce başladım o zaman 33 yaşımda ve en aza 4 yumoşum oluyordu şimdi iki sen sonra tek yumoşa hasret kaldım ve adetlerim çok düzensiz..canım sen araştırma hastanesindeki doktoruna diretmektan başka çaren yok ama yüksek dozla deneme derim çünkü bizim gibi fsh yksek olanlarda yüksek doz ters tepiyor hormonları altüst ediyor..ben ilk bu doktorumda tedaviye başladığımda yüksek dozla başlamıştık yüksek doza ramen yumoş sayısı değişmedi 4 yumoş büyümüştü ve dengesiz büyüdüler diye doktorum riske atmadı ve aşılama yapmıştı tabi tutmadı..tedaviye o zaman günüde gelen adetim yüksek doz ilaçlardan sonra düzensizleşti hormonlarım altüst ediyor yüksek doz ilaç..canım siz yine iki kişi çalışıyorsunuz ben çalışmıyorum ve eşim asgari ücretle çalışıyor...birinci tüp bebkte biz kredi çektik hala ödüyoruz..ikinci tüp bebekte kayınvalidem çekti kredi oda ödüyor şimdi 3 tüp bebekte annnem çekti şimdi oda ödüyor hala...canım sen nerde oturuyodun tüp bebek fiyatları çok fazla yazmışsın benim gitiğim merkezde ben klomenle ilaç masrafı 10tl ve yumutra tolama dölenme aşaması ve transfer 4500tl vermiştim ve bize denilen her tüp bebk denemesinde 500 tl indirim yapıyoruz..ve bana ikinci tüp bebek ilaç masrafı yine 10tl ve 4000tl vermiştim 3 tüp bebekte yine klomen ilaç tedavisi ve 10 tl ilaç masrafı ve 3500 tl ödeme yapmıştık...