fsh yüksek olanlar

Kızlarrrr iyi akşamlar herkese hepinizi çok özledim canlarim benimmmmmm. ..bugün sabah geldik memlekete düğüne gitmiştik. .Eylül'ün 18 de tekrar gideceğiz gene düğün var esimgilde ☺

teker teker hepinizi çok özledim. .ezgim mm canimm okulum mm evli mutlu 44 gulneva Yagmurr farrahdiba elifelife ismini saymadigim herkes hep aklımda ydi niz inanin ki..
kitom mm inanki çok sevindim canım benim inşallah seninde mucizen tutacak herkes tek yumurta yla hamile kaldı son zamanlarda çok şükür

en son 2 temmuzda adet oldum sonra ağustos 12 de 5 gun kahverengi geldi baskada hiçbişey olmadı. .bir süre takmayayim diyorum düğünler i bir atlatalimda hayırlısı bakalım

Hepinizi koccamannn öptüm
Sagol cnm dualarınızı bekliyorum inşallah hayırlı haberler veririm size

emeellliiimm hoşgeldiin canımm beniimm çook özledik seniii..hayırlısı olsun hakkımızdaaa..

Kizlaaar nerelerdesiniz.kimseler gelmez oldu sayfanin eski halini istiyorum.bu arada bir kizim olacsk insallah teyzeleri.bugun gordum kizimi kocaman olmus .sizler nasilsiniz emelcigim cok ozlettin kendini dugunlerle kafani dagit tatlim benim

Kizlaaar nerelerdesiniz.kimseler gelmez oldu sayfanin eski halini istiyorum.bu arada bir kizim olacsk insallah teyzeleri.bugun gordum kizimi kocaman olmus .sizler nasilsiniz emelcigim cok ozlettin kendini dugunlerle kafani dagit tatlim benim
çok sevindim canımcığım senin adına ne güzel bir kızın olucak ALLAHIM sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..canım hamileleik takvimi yap kendine gün gün naslı büyüyor bebeğin bilgilenirsin..kaç aylık oldunuz canım..

Hepiniz den ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR. ..bende hepinizi çok özledim☺
ezgi canimmm çok sevindim inanki kızın olacagina ALLAHIM KORUSUN ESIRGESIN INŞALLAH. ..SAĞLIKLA KUCAGINA AL INŞALLAH ARKADASIMMM. .OKULUM MM MM BENDE ÇOK OZLEDIMMM

Allah tamamina erdirsin canm..sen transferden sonra hangi ilaclari kullandin..bide igne verdimi dr un

Allah tamamina erdirsin canm..sen transferden sonra hangi ilaclari kullandin..bide igne verdimi dr un
Canim tesekkurleer.ben folik asit ve crinone jel kullandim.igne vermedi tatlim.bazilarina drlar veriyo clexane igne ama bugun haberlerde gordum bu igneler dusugu hic onlemiyormus gereksizmis.bana vermemisti dr.

çok sevindim canımcığım senin adına ne güzel bir kızın olucak ALLAHIM sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..canım hamileleik takvimi yap kendine gün gün naslı büyüyor bebeğin bilgilenirsin..kaç aylık oldunuz canım..
Gulnevacim tesekkurler tatlim darisi sizlere insallah.hamilelik takvimini yapamadim ya .ugrasiyorum olmuyo telden girdigim icinmi acaba.4 aylik olduk tatlim 5 ayimiz kaldi insallah

Hepiniz den ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR. ..bende hepinizi çok özledim☺
ezgi canimmm çok sevindim inanki kızın olacagina ALLAHIM KORUSUN ESIRGESIN INŞALLAH. ..SAĞLIKLA KUCAGINA AL INŞALLAH ARKADASIMMM. .OKULUM MM MM BENDE ÇOK OZLEDIMMM
Canimmmmm cok ozledik yoklugun cok belli oluyor.

oyy ezgii maşALLAHH AYY ÇOOOKK SEVİNDİİMM BENDE KIZ İSTİYOOMMMMM :)

Canimmmmm cok ozledik yoklugun cok belli oluyor.

Canimsin çok sağol. .aslında ara ara girip okudum ama cvp yazamadım wi_fi yoktu ondan..bende çok özledim çok alismisim buraya sizlere dertlesmeye
maşallah maşallah hadi kucağına alacağın günlerde gelecek inşallah annesi..

Kizlar tüp bebek tedavisine basladim..bugun 7.gunum simdiye kadar 1500 gonal f 750 menagon kullandim..bugun yumurtalarima baktı doktor..3 tane olusmus dedi cok umutlu degildi sanki ,yine igne verdi belki 4 olur dedi,fsh sorunu olmayan birine bu dozda ilac verseydim hastanelik olurdu dedi doktor..benim anlamadigim sadece klomen kullanirken bile bu sekilde olusuyodu yumurta bende 3 4 tane..o kadat yuksek dozda ilac kullandım 3 tane olusmus..doktor her ay kotuye gittigimi söylüyor ama ben buna inanmiyorum..sizin tup bebek tedavileriniz nasildi acaba..

Kizlar tüp bebek tedavisine basladim..bugun 7.gunum simdiye kadar 1500 gonal f 750 menagon kullandim..bugun yumurtalarima baktı doktor..3 tane olusmus dedi cok umutlu degildi sanki ,yine igne verdi belki 4 olur dedi,fsh sorunu olmayan birine bu dozda ilac verseydim hastanelik olurdu dedi doktor..benim anlamadigim sadece klomen kullanirken bile bu sekilde olusuyodu yumurta bende 3 4 tane..o kadat yuksek dozda ilac kullandım 3 tane olusmus..doktor her ay kotuye gittigimi söylüyor ama ben buna inanmiyorum..sizin tup bebek tedavileriniz nasildi acaba..
CANIM TEDAVİNN HAYIRLI UĞURLU OLSUUNN ..doktor ne güzel morl veriyor ölee( ! )..yavrum benimm olumsuzluğa kapat kendinii ben tüp bebk tedavisi görmedim ama fsh yüksek se iğneler pek etki etmiyomuşş..

Canim merhaba tedavin hayirli olsun insallh guzel meticelenir. Ben bi ara kullandim bu ignelerden bana faydasi olmadi fakat dr gercektende cok yuksek doz vermis.ben 450 gonal f kullaniyordum ebeler ona bile cok yuksek doyorlardi.canim ortak bi gorus var fsh yuksek olanlarfa yuksek doz dan ziyade minimum ilacla yumurta elde etmek.bu tur igneler yumurtasi cok olanlara cok etki ediyor senin 3 yumurtani gelistirip tup yaparlar ve tutar insallh.rabbim yardimcin olsun

Canim merhaba tedavin hayirli olsun insallh guzel meticelenir. Ben bi ara kullandim bu ignelerden bana faydasi olmadi fakat dr gercektende cok yuksek doz vermis.ben 450 gonal f kullaniyordum ebeler ona bile cok yuksek doyorlardi.canim ortak bi gorus var fsh yuksek olanlarfa yuksek doz dan ziyade minimum ilacla yumurta elde etmek.bu tur igneler yumurtasi cok olanlara cok etki ediyor senin 3 yumurtani gelistirip tup yaparlar ve tutar insallh.rabbim yardimcin olsun
Sen tüp bebekle hamile kalmamismiydin ezgim. .sende yuksek doz uygulamamislarmiydi acaba..

CANIM TEDAVİNN HAYIRLI UĞURLU OLSUUNN ..doktor ne güzel morl veriyor ölee( ! )..yavrum benimm olumsuzluğa kapat kendinii ben tüp bebk tedavisi görmedim ama fsh yüksek se iğneler pek etki etmiyomuşş..
Ama ben tupten oncede igne tedavisi uyguladım. .sadece gunde 75 ml igne aldim onunla bile simdikinden iyiydi..6 tane yumurta olusuyordu.simdi bu kadar yuksek dozda 3 tane yumurta oluşması sasirtti beni acikcasi..neyse olumsuz dusunmeyeyim bari kendimi alamıyorum olumsuz dusunmekten ama ..Allah isterse olur artik..yapacak bişey yok.

Ama ben tupten oncede igne tedavisi uyguladım. .sadece gunde 75 ml igne aldim onunla bile simdikinden iyiydi..6 tane yumurta olusuyordu.simdi bu kadar yuksek dozda 3 tane yumurta oluşması sasirtti beni acikcasi..neyse olumsuz dusunmeyeyim bari kendimi alamıyorum olumsuz dusunmekten ama ..Allah isterse olur artik..yapacak bişey yok.
canım nasipsee olcaka zaten ama nasip değilse her çok çok güzel gitse de olmayacakk o yüzden böle düşüne..nasibim olsun diye dua et bencee bizde edelimm canıım..

Sen tüp bebekle hamile kalmamismiydin ezgim. .sende yuksek doz uygulamamislarmiydi acaba..
Evet tatlim benimki de tup bebek.fakat ben igne degil klomen kullandim 5 gun 2 yumurtam buyudu.biri bos cikti digeri dollenmisti onunlada kizim geldi.bu igne tedavim daha once oldu .fakat bana fayda vermemisti igneler.canim yumurtaliklarin her ay farkli sayida uretebilir yumurta degisken oluyor

Iyi akşamlar kızlarrrr Nasılsıniz bakalım. .bizim işler çok yoğun bu aralar..düğüne gidecem diye kosusturuyorum☺
hadi herkes gebe kalsın teker teker moral olsa☺

Iyi akşamlar kızlarrrr Nasılsıniz bakalım. .bizim işler çok yoğun bu aralar..düğüne gidecem diye kosusturuyorum☺
hadi herkes gebe kalsın teker teker moral olsa☺
canıım günaydııınnn..ay kızlar grip oldum şu sıcaktaa hapsır hapsır ölüyorum saba h ve gece daha yoğun oluyoorr..gece sıcktan pencere açık üstüm açık yatıyodum katım şifayı...

Back
X