Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gecmis olsun gebelikte olur oyle seyler.bebegine zarar vermez merak etme ama sakin kafana gore ilac kullanma.simdi oncelikle bol su ic su kaybedersin.bir de etkili bi yol var.1 litre kadar suyu kaynat ilit.1yemek k.toz seker 1 tatli k.tuz at icine ve her lavabodan ciktiktan sonra yarim su bardagi ic.ise yariyo.haslanmis patates ye bideKızlarr günlerdir ishalim öldüm daha çok korkuyorum neden böyle oldum artık suyu sütü kaynatıp içicem ama ishalden kurtulmak için ne yapayım sizce uf yav![]()
Evet canim fsh düşük ise ne yapmaliCanim sorunu anlamadim ne dusukse fsh mi.
belkı okursunuz belkı okumazsınız ama ben yazıp ıcımı rahatlatcam..ben ılahıyat okuyorum ve yazın evımde eltımın ve mahalleden bı kac çocuğa kuranı kerım ve dını dersler gosterıyorum elımden geldıgınce..ve esım eltımın çocuklarına içine doğmus gibi hacer anne dıye hıtap ettırdı..3 tane kızı var..onlardan duyan dıger çocuklarda hep hacer anne dıye hıtap edıyolar..mahallenın hacer annesı oldum.. bı gorsenız derste hepbı ağızdan bana dua edıyolar. bu benı hem sevındırıyo hem çok yaralıyo..onlar hep hacer anne dedikçe allahım ben arık sadece anne olmak ıstıyorum.. hacer annelikten ıstıfa etmek ıstıyorum dıyorum..tövbe rabbım..çocuklarla aram çok ıyıdır bı asagı ınıyım hemen yanıma gelıyolar hacer anne dıye..gulermısın aglarmısın..esım dıyokı cocugumuz olmazsa sana kreş acarım bı cok cocugun annesı olursun..çok uzuluyorum..ne olur bana çokça dua edın..inşallah hacer anneliğimin yanında bide anne olurum...
canıım günaydııınnn..ay kızlar grip oldum şu sıcaktaa hapsır hapsır ölüyorum saba h ve gece daha yoğun oluyoorr..gece sıcktan pencere açık üstüm açık yatıyodum katım şifayı...
Canim gecmis olsun.bu sayfadakiler genelde fsh yuksekliginden muzdarip bu da erken menopoza sebep oluyo.canim dusuk olmasi cok buyuk sorun degil tedavi ediliyo sanirim.tiroid ve hormonlarina detayli baktirip tedavini yaparlar merak etme tatlimEvet canim fsh düşük ise ne yapmali
nCanim benim icin degil bu. Ablamin sonucu. Fsh dusuk progesteron yuksek cikti. Tup bebek tutuyor ama dusuyor bebekCanim gecmis olsun.bu sayfadakiler genelde fsh yuksekliginden muzdarip bu da erken menopoza sebep oluyo.canim dusuk olmasi cok buyuk sorun degil tedavi ediliyo sanirim.tiroid ve hormonlarina detayli baktirip tedavini yaparlar merak etme tatlim
Tamam canm denicem inşallah işe yarar ilaç almıyorum ama inşallah devam etmez yav haftaya randevum o zamana kadar geçmezse artık doktor verir mi ilaç bilmiyorum çoknsağ ol şekerCanim gecmis olsun gebelikte olur oyle seyler.bebegine zarar vermez merak etme ama sakin kafana gore ilac kullanma.simdi oncelikle bol su ic su kaybedersin.bir de etkili bi yol var.1 litre kadar suyu kaynat ilit.1yemek k.toz seker 1 tatli k.tuz at icine ve her lavabodan ciktiktan sonra yarim su bardagi ic.ise yariyo.haslanmis patates ye bide
Canimmmmm
UOTE="okulum, post: 36801400, member: 433889"]canıım günaydııınnn..ay kızlar grip oldum şu sıcaktaa hapsır hapsır ölüyorum saba h ve gece daha yoğun oluyoorr..gece sıcktan pencere açık üstüm açık yatıyodum katım şifayı...
Geçmiş olsun tatlım bol c vitamini nane limon iç dikkat et tavuk suyuna çorba kanıtlanmış gribe iyi geliyormuş. .gece üstünü ört yavaş yavaş çarpıyor hava soğudu bizim buralar. .biran önce iyilesirsin inşallah.
Kızlar günlerdir ishalim öldüm daha çok korkuyorum neden böyle oldum artık suyu sütü kaynatıp içicem ama ishalden kurtulmak için ne yapayım sizce uf yav![]()
ÖNERİLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER KUZUUMMM ..biraz geçtii daha iyiyim pencereyi kapatıyozz artıkk sabahları soğuyoo bayaa.
emeliimm ben bugüün progesteron testi yaptırdıım sonuç 9.3 çıktıı..doktor yumurtlaama oluyor gebelik olabilir bu değere göre de dii..nette araştırıyorum 9 iyi değer değl yazısını da okudumm..senin bilgin var mı bu konuda...
Masallah yagmurum ilk 3 ay dikkat et kendine kuzum folik asitini unutma lekelnme olursa dr ihmal etme.rabbim yavrularimizi bize bagislasin insallah.
tamam canıım teşekkür ettimm..hayırlısıı artıkkk ne yapalıımm..hepimiz hamile kalaım sen ne yaptın canıımm düğünler bitti mii...[/QUOTE]Tatlimmm dr dediyse dogrudur.gun aşırı ilişki bir kaç saat kalkma yataktan dikkat et bakalım belki olur kimbilir..ALLAH BÜYÜK. .INŞALLAH SIRADAKI GEBE MIZ SEN OLURSUN SONRA BIZDE ARKANDAN GELIR IZ INŞALLAH YARABBIM EN HAYIRLI EN YAKIN ZAMANDA AMINNNNNN
tamam canıım teşekkür ettimm..hayırlısıı artıkkk ne yapalıımm..hepimiz hamile kalaım sen ne yaptın canıımm düğünler bitti mii...
Sağ ol tatlımmm amin inşallahhh çok sağ olGeçmiş olsun tatlimmmm patates haşla muz ye dikkat et canim benim..ALLAH SIFA VERSIN
Canim merhaba hayirli olsun insallah.neden kotu olsun dollenmis yumurtalarin 2 tane hem de.yarin sana 3.gun embriyosu koyacaklar 8 hucreli olacak embriyon.tatlim bizim yumurtamiz cok az oldugu icin bizi 5.gune birakmazlar.cunku bu risk demek.ayrica tutacak olunca 3 gun 5 gun farketmez.tekrar hayirli olsun bebis olsun sanaArkadaslar dun yumurta toplama islemim oldu. 2 tane yumurta aldılar, 2 ila 5 gun arasinda dollenme olursa sizi cagiririz dediler,bugun aradilar yarin transfer olcakmis 2 side dollenmis..2.gunde..bu iyi mi kötü mu acaba..
Canim aleykum selam nerelerdesin dugunleri gordun bizi unuttun.ama seni mutlu ediyosa iyi geliyosa raziyiz buna daha sik gel optum seniEzgi mm mm Merhaba kocaman öptüm sanada slm vereyim dedim![]()
oyy çook sevindim canıımm benimm ağlama canıımm..ne yapalım herşey ALLAHTAN..BİZİM OKULDA BİR HOCANIN EŞİNDE TÜMÖR VARDI DAHA 35 YAŞINDA CUMARTESİ DEN BERİ YOĞUN BAKIMDA YAPACAK HİÇİŞEY KALMADI DEMİŞ DOKTORLARR RESMEN ÖLÜMÜNÜ BEKLİYORLARR..AMANN HİİÇÇ DERT ETMEE VALLAAAA..[/QUOTE]Perşembe gece gidecegiz cuma kına var pazar düğün bayramla birlestirecem inşallah yıllık izne ayrilacam tatlım inşallah. .kafa dagitirim iyi oluyor benim için ağlamamam azaldı çok şükür bu düğünler sayesinde.