fsh yüksek olanlar

Öhöm öhöm selam kızlar n'aparsınız? :) Ben en son size yazıp gitmiştim ama iletim ulaşmamış.Neyse sizi unutmadım hep de duamdasınız.Ben iyiyim hamdolsun Rabbime.Gezdim tozdum bol bol yayla havası çektim geldim :) Hamileler var sanırım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı kolay hamilelik geçirirsiniz kızlar. Görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun :)
Elannnn canim hosgeldin nerelerdesin kac aydir toparlanmana cok sevindim canimmm evet yeni hamislerimiz var ya ne olur sik sik gir cok ozluyoruz seni

Iyi aksamlar canm.nasil gidiyor gebelik? Dogum hazirligina girdin mi artik.guzel telaslar bunlar en tatli yorgunluklar..
Canim sen de girmez oldun nerelerdesiniz yaaaaa.18 haftalik olduk tatlim daha yarisindayiz ya 2 haftaya ayrintili ultrasona gircem.sen nasilsin canim

Canim sen de girmez oldun nerelerdesiniz yaaaaa.18 haftalik olduk tatlim daha yarisindayiz ya 2 haftaya ayrintili ultrasona gircem.sen nasilsin canim
Tatlim ben de yazliktaydim internet cok cekmiyordu orda.uzun bi surede cezaliydim zaten:eek: oo buyumussunz masallah.ben de iyiym iste bugun fsh olctrdum 33 lh 26 e2 24.gecen aya gore daha iyi fsh 54 tu.tabi yine yyksek.timur beye yarin gondercm bakalm ne diyecek.15 gun gecti adetimden.patlamak uzereyim ilac icmedgm icin adet olamiyorum.macun da etkisini gostermedi.git gide umutsuz vaka oluyorum galiba:KK43: ezgim sen hamilesin duan kabul olur dua et kuzum ya artk cocuktan da vazgectm saglgima kavusayim yeter .50 yasndaki teyzem hala takir takir adet oluyo ben kurudum bu yasta.ilerisini dusunemiyorym :KK43:

Tatlim ben de yazliktaydim internet cok cekmiyordu orda.uzun bi surede cezaliydim zaten:eek: oo buyumussunz masallah.ben de iyiym iste bugun fsh olctrdum 33 lh 26 e2 24.gecen aya gore daha iyi fsh 54 tu.tabi yine yyksek.timur beye yarin gondercm bakalm ne diyecek.15 gun gecti adetimden.patlamak uzereyim ilac icmedgm icin adet olamiyorum.macun da etkisini gostermedi.git gide umutsuz vaka oluyorum galiba:KK43: ezgim sen hamilesin duan kabul olur dua et kuzum ya artk cocuktan da vazgectm saglgima kavusayim yeter .50 yasndaki teyzem hala takir takir adet oluyo ben kurudum bu yasta.ilerisini dusunemiyorym :KK43:
canım benim durumuz aynı bende ilaçla adet olmaya başladım ilaçsız adet olamaz oldum..kstlerim yüzünden 3 ay doğum kontrol hapı kulandım hep zamanında adet oldum banamısın demedi d.hapı gitmedi kistler fsh boğuşurken kistler çıktı birde 1 seneden beri kistim gitmiyor..benimde adet 16 gün gecikti canım.. Allahım yar ve yardımcımız olsun..

canım benim durumuz aynı bende ilaçla adet olmaya başladım ilaçsız adet olamaz oldum..kstlerim yüzünden 3 ay doğum kontrol hapı kulandım hep zamanında adet oldum banamısın demedi d.hapı gitmedi kistler fsh boğuşurken kistler çıktı birde 1 seneden beri kistim gitmiyor..benimde adet 16 gün gecikti canım.. Allahım yar ve yardımcımız olsun..
Amin canim.inatci bir kistin varmis.insallah kendilignden erir.sogan kuru kist icin cok iyi diyorlar yaptin mi.adet olmak ne buyuk nimetmis kıymetini bilemedim.keske duzenli olsam da daha cok sancim olsun raziyim:KK42:

Amin canim.inatci bir kistin varmis.insallah kendilignden erir.sogan kuru kist icin cok iyi diyorlar yaptin mi.adet olmak ne buyuk nimetmis kıymetini bilemedim.keske duzenli olsam da daha cok sancim olsun raziyim:KK42:
canım bu ay çook düzenli 15 gün soğan kürü yaptım bu kür aynı zamanda adeti düzene sokar deniliyor bende kürler ters tepiyor nedense diyarbakırdan doğal hayıt hapı kullanmıştım o bile herkeze güzel etki eder bende bitane daha kist yaptı..şimdi küçükte olsa nurtopu gibi iki çikolata kistim oldu..aynen canım ya adet olunca çok sinir olurdum 20 yaşlarda değerini bilememişiz ahh ahhh.. canım bende şöyle bir durum var bide bu ay adet 1 hafta gecikince kan testi yaptırdım 1 çıktı tekrar 12 günü yaptırdım 2 çıktı kan değeri..bana umut oldu ama akşam idrardan baktım tek çizgii..inat etmiştim söktürücü kullanmıycam diye ama bugün başlıycam söktürücüe canım ya ..beklemenin anlamı yokk..

Elannnn canim hosgeldin nerelerdesin kac aydir toparlanmana cok sevindim canimmm evet yeni hamislerimiz var ya ne olur sik sik gir cok ozluyoruz seni
Maşallah canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. Kızın olacak sanırım bol bol dua et canım. Bana gelirsek hosbuldum inanirmisin orda burda duyanlar geçmiş olsun diyor niye olduğunu unutan ben şaşkın şaşkın ne olduki diye bakıyordum. O kadar zor ve sagligimi bozan bir hamilelikti ki sonlanmasina uzulemedim bile. Her şey Rabbim'den. Yalnız sunu anladık ne ben ne de esim hazır degimisiz onu anladik :) herkese sağlıklı dogumlar diliyorum. Girmeye çalışıyorum canım Allaha emanet olun görüşürüz inşallah.

arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olun bugün hormon testi yaptırdım ve fsh 9.00 cıktı adetin 5.günüydü aslında 2 gündür kanamam olur ondan önceki 3 gün ise akıntım da leke gördüm bende tam kanama başlayınca gittim eğer o 3 günü saymazsak adetin 2. günü sayarsak 5. günü oluyor.daha öncede hormon testi yaptırdım ve 6.8 gibi bir şey cıktı(şubat ayında) 8 ayda yükselmiş mi oluyor ve bu yükseleceği anlamına mı geliyor 10 aydır bebek istiyoruz ve olmuyor.LÜTFEN BİR CEVAP YAZSIN ÇOK ENDİŞELİYİM

canım bu ay çook düzenli 15 gün soğan kürü yaptım bu kür aynı zamanda adeti düzene sokar deniliyor bende kürler ters tepiyor nedense diyarbakırdan doğal hayıt hapı kullanmıştım o bile herkeze güzel etki eder bende bitane daha kist yaptı..şimdi küçükte olsa nurtopu gibi iki çikolata kistim oldu..aynen canım ya adet olunca çok sinir olurdum 20 yaşlarda değerini bilememişiz ahh ahhh.. canım bende şöyle bir durum var bide bu ay adet 1 hafta gecikince kan testi yaptırdım 1 çıktı tekrar 12 günü yaptırdım 2 çıktı kan değeri..bana umut oldu ama akşam idrardan baktım tek çizgii..inat etmiştim söktürücü kullanmıycam diye ama bugün başlıycam söktürücüe canım ya ..beklemenin anlamı yokk..
Kan cikmayan vucuttan umut cikmaz der bir kadin atasözü:) evet adet olmadgimiz zamnda bir umuda beklentiye giriyorz.ama yok nafile ne kan var ne can.kürler duzenli kullanim istiyor cnm.neticede sihirli degnek degiller ki hemen mucize gostersin.sabirla kullanalim.ben de macun yiyiyorm 1.5 aydir aksatmadan yiyiyorm ve karaeliyim fsh im iyice dusene kadar yumosum olusana kadar yiyecem.tıptan umidimi kestim daha dogrusu tıp benden umidini kesti.yarin da ara ebesine gidecm bakalm ne dicek.Rabbim hayirla once bize saglık versin sonra nasipse cocuk..

arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olun bugün hormon testi yaptırdım ve fsh 9.00 cıktı adetin 5.günüydü aslında 2 gündür kanamam olur ondan önceki 3 gün ise akıntım da leke gördüm bende tam kanama başlayınca gittim eğer o 3 günü saymazsak adetin 2. günü sayarsak 5. günü oluyor.daha öncede hormon testi yaptırdım ve 6.8 gibi bir şey cıktı(şubat ayında) 8 ayda yükselmiş mi oluyor ve bu yükseleceği anlamına mı geliyor 10 aydır bebek istiyoruz ve olmuyor.LÜTFEN BİR CEVAP YAZSIN ÇOK ENDİŞELİYİM
Merhaba cnm endise edecek bir degerin yok.dr da soylemistr muhtemelen.fsh in normal degerlerde, yuksek degil.bizim degerlermz 80 e kadar cikiyor 10 lu rakamlari gorunce bayram ediyoruz:) 10 ay uzun bir sure degil uzulme yumurta takibi yaptr ovulasyon gunlerini kacirma.hem gebe kalmak oyle kolay birsey degil aslinda.rabbim bekletmeyen bekleyen herkese nasip etsin cennet kokululari...

merhaba arkadaslar benim de geçen ay fsh 12.65 çıkınca doktor gözümü korkuttu açıkcası forumdan takip ettiğim kadarıyla hayıt tohumu içtim ve arada da testere dişli aslan pençesi içmeye başladım bu ay 10.59 çıktı fsh. netten araştırdım braz her ay değişkenlik gösterebilir ama en yüksek olanın baz alınması lazım demişler. fshın düşmesi normal yolla hamile kalmayı kolaylaştırmaz mı bu konuda bilgisi yada deneyimi olan var mı acaba?

merhaba arkadaslar benim de geçen ay fsh 12.65 çıkınca doktor gözümü korkuttu açıkcası forumdan takip ettiğim kadarıyla hayıt tohumu içtim ve arada da testere dişli aslan pençesi içmeye başladım bu ay 10.59 çıktı fsh. netten araştırdım braz her ay değişkenlik gösterebilir ama en yüksek olanın baz alınması lazım demişler. fshın düşmesi normal yolla hamile kalmayı kolaylaştırmaz mı bu konuda bilgisi yada deneyimi olan var mı acaba?
Arkadaşım geçmiş olsun. Fsh yüksekliği önemli tabiki ama ondan daha önemlisi sen ve düşüncelerin.Stres yapmayacaksın akışına bırakacaksın. Elinden geleni yap ama stres yapmadan. FSH ya en büyük düşman stres , çok değişken oluyormuş.Benim 1 çocuğum var 3.5 yaşında. 2. için niyet ettik olmayınca doktora gittik adet olmadığım için fsh 22 küsürlü bir şey çıktı doktor adetinde gel ölçelim dedi ve 3. küsürlü bir şey çıktı. Sonra bir daha ölçtürdüm 16küsür çıktı ama bu süreçte doktorlardan kaynaklı fazlasıyla stres yaptım sonucumu almaya giderken ayaklarımın altında yer yok gibiydi resmen. Sonucumun 16 çıktığı doktor -ki kendisine pek güvenim yok- hemen tüp bebek dedi sonucun bir kere yüksek çıkmışsa tehlike başlamıştır dedi.Ve o doktor çocuğumun varlığını bile bilmiyordu. Ben o gün bugündür fsh ma baktırmıyorum boşuna strese girmek istemiyorum benim arkadaşımın da 9 ay bebeği olmadı doktor testlerini yapalım demiş istememiş salmış kendini şimdi kasımda doğum yapacak.

Ben seni çok iyi anlıyorum ilk öğrendiğimde okumadığım forum yorum kalmamıştı.Sonra kendimi rahatlattım ve mayıs ayı gibi hamile kaldım ama hamilelğim 8. haftamda gelişmedği için sonlandı. Çok şükür Rabbime kızım sağlıklı bizler sağlıklıyız, sağlıklı olacaksa olsun her şey Rabbimden gözüyle bakıyoruz.Çünkü çok kötü bir hamilelik yaşadım 1 ay boyunca.Lütfen kendini kasma evliysen çocuk istiyorsan elini çabuk tut değilsen de kendine paragöz olmayan iyi bir doktor bul ve erken menapozu durduran tedavini gör derim. Ama her şey sen de bitiyor hormon bunlar sıkarsan sıkılır :) Tekrar geçmiş olsun.

Endişe etmeyin, stresle beraber daha çok yükselir. Kendinize güvenebileceğiniz iyi bir doktor bulun ve çalışmalara devam edin :) Benim de 16 küsürlü bir şey çıktı en son ama hamile kaldım yürümedi hamilelğim ama doktorların karamsar tablosu kadar kötü değil durum.Değeriniz bence çok düşük değil aşılama yumurta takibi şeylerle hamile kalabilirsiniz bence.Ben normal yoldan kalmıştım. O sıra incir kürü yapmıştım belki etken olan oydu bilmiyorum ama kafam rahattı en önemli etken o.Geçmiş olsun.

Selam hanımlar.Vaktim olunca geçmişi okudum :) Maşallah Yağmur inşallah güzel bir hamilelik yaşıyorsundur.Sağlıcakla al kucağına.Aşkpastam gibi bir nickti sanırım :) hafıza sıfır bende.Sizinde gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin. Peki Emel,okulum siz nerelerdesiniz? :) Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Ezgicim senin nasıl gidiyor demin 8 aylık hamile arkadaşım fotosunu attı bana maşallah çok yakışmış zaten melek gibiydi daha bir melek olmuş eminim sen de öylesindir :) Farahcımcım sen nasılsın herkes nerelerde yahu :) görüşmek üzere arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar yumurta kök hücresiyle alakalı bir gelişme var mı?Konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? ebe88 nickli arkadaşım eylül ayında doktorunla bu konuyu konuşacağını söylemiştin var mı bi haber??

Tatlim sanirm kimsede bir gelisme olmadgi icin yazmiyorlar zira ben de oyleyim.Ezgi yi merak ettim bende uzun suredir yok.umarm biseyi yoktur.aramiza tekrar donmen cok guzel.ama dagildik biraz sanirim.yazin rehavetine mi kapildik ne.Evet kizlar cikin ortaya bi gelisme olmasa da kaldgmz yerden devam edelim.burasi cok guzel bi arsiv aslnda.yillar sonra tebbesumle okuyacaz bu paylasmlari.tamam ben de giriyorm artik.bu zorlu yolda tekrar neseyle birlik olalim neler yaptgimzi paylasalm..:)

Selam hanımlar.Vaktim olunca geçmişi okudum :) Maşallah Yağmur inşallah güzel bir hamilelik yaşıyorsundur.Sağlıcakla al kucağına.Aşkpastam gibi bir nickti sanırım :) hafıza sıfır bende.Sizinde gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin. Peki Emel,okulum siz nerelerdesiniz? :) Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Ezgicim senin nasıl gidiyor demin 8 aylık hamile arkadaşım fotosunu attı bana maşallah çok yakışmış zaten melek gibiydi daha bir melek olmuş eminim sen de öylesindir :) Farahcımcım sen nasılsın herkes nerelerde yahu :) görüşmek üzere arkadaşlar.
Off sitenin bu haline hala alisamadm.kazen koklu degism olacak demisti de dogruymus.yukaridaki yazim sana.alintilamamis..

Herkese merhabalar kızlar. .ben memlekete geldim gene düğün var kuaforden yazıyorum suan.:)☺
bende bir degisiklik yok.adet söktürücü verdi dr 2.5 aydir adet olamadım ultrason da baktı dr gebelik yok.3 tane follikulum varmış biri 12 mm falanmis ben çok sevindim dr öyle yüzüme baktı sevinecek bişey yok gibilerinden
bayramdan sonraya kadar izinliyim dönüşte tedaviye baslayacagim inşallah dr a yalvarip
Öyle işte kızlar bende durumlar böyle. .hepinizi çok öpüyorum kızlarrr

Back
X