fsh yüksek olanlar

Canimmm ayıp olur mu hiç sor tabi..dügunumüzde herseyi biz kendimiz aldık 3 kere ev tasidik tayinim çıkınca ev ısınmadi tekrar tasindik bir ton masraf kredi çektik düğün ve taşınma araba için 63 000 kredi çektim onu ödüyoruz benim tayinim çıktı esımistifa etti cçalıştığı yerden ozel hastaneydi başka şehire geldik. .burda kpss ye hazırlandı tek maaş la geciniyoruz bır süredir. Kira kredi kredi kartı derken anca yetişiyor gulneva.

canlar bugün konrtolüm vardı üç yumoştan biri güzel gelişmiş diğerleri gelişmemiş..yani tek yumoşla yolla devam ..ben üç tüp bebek tedavimdede klomenle yumoş büyütüldü ve en fazla üç yumoşum görülüyor ama tek emriyon oluyor tüp bebekte..bizim gibi fsh yüksek olan hastalarda çokta sayı olarak fazla yumoş beklenemez zaten bizede gerekli olan tek yumoş tek emriyo..ve tedavilerde bizim gibi olanlarda yüksek doz ilaç yumurtaların kalitesini bozuyor..
Canimmm hadi hayirlarla insallah tedavine baslayinca haber et senin icin yasin okuyalim.tek yumurta olsun benimji de oyleydi bak simdi kocaman 6 aylik kiz oldu.canimmmm senden guzel haberler bekliyorum

Canimmm ayıp olur mu hiç sor tabi..dügunumüzde herseyi biz kendimiz aldık 3 kere ev tasidik tayinim çıkınca ev ısınmadi tekrar tasindik bir ton masraf kredi çektik düğün ve taşınma araba için 63 000 kredi çektim onu ödüyoruz benim tayinim çıktı esımistifa etti cçalıştığı yerden ozel hastaneydi başka şehire geldik. .burda kpss ye hazırlandı tek maaş la geciniyoruz bır süredir. Kira kredi kredi kartı derken anca yetişiyor gulneva.
Emosum nasilsin cok ozluyorum seni.insirah suresinde ne diyor her zorlukla beraber bi kolaylik vardir rabbim isini kolaylastirsin

canımcığım hiçbirimizin yaşantısı kolay değil ama bak sen ne mücadeleler veriyorsun eşin neden bebek konusunda destek olmuyor..şuan iananırmısın eşim asgari ücret biraz yüksek maaş alıyor ve evde bir çocuk oktuyoruz okul masrafları vs..ve biz 1 ci tüp bebek için kredi çektik onu ödüyoruz düşün o paradan elde ne kalır..2 tedavimi kayınvalidem kredi çekti 3 tüp bebektede annem karşıladı masrafları..şimdide Allah kerim diyorum düğünde elde avuçta kalan bileziklerim bozdurucam son çare diyorum..evlat sahibi olmak için bu yola baş koyduk..gerekirse anne ve kaynanadan destek iste gerekirse ağla canım en iyi ailelerimiz bizi anlar..tüp tutcak diye bişey yok ama içimden kalmadı keşke tüp yapsaydım diye..ben bugün diğer devletteki doktora gittim bazı tahlileri istemişti sonuçları göstermek için bana dediği menopoz değerleri bunlar yaş kaç diye sorulardan bunaldım ve fsh 12 düşün canım..bence anlayışlı sevecen olması gerek doktorlarımızın..

Canimmm hadi hayirlarla insallah tedavine baslayinca haber et senin icin yasin okuyalim.tek yumurta olsun benimji de oyleydi bak simdi kocaman 6 aylik kiz oldu.canimmmm senden guzel haberler bekliyorum
canım tedavideyim Allahında izniyle inş hep içten dua ediyorum yalvarıyorum Rabim kan can ver yumoşuma dölensn sağlıklı bebeiş olsun..inş canım güzel haberler veririm sizlere senin gibi bende umut olurum herkeze..

Emosum nasilsin cok ozluyorum seni.insirah suresinde ne diyor her zorlukla beraber bi kolaylik vardir rabbim isini kolaylastirsin

Canımın içi inanki bende seni çok özlüyorum hep aklımdasin sen bizim umudumuzsun bitanem.insallah hersey gönlünce olsun. .aminnn insallah basaracagiz hepimiz bu sinavi geçeceğiz ALLAHIN IZNIYLE

Canim doktorun dememis ben de yanlis bilgi vermek istemem , canini sıkmayi hic hic istemem ama bana lh biraz yuksek geldi.Bildigim kadariyla lh in fshtan dusuk olmasi lazim yani yarisi kadar falan olmasi lazim ya da nasil desem aslinda bu tabloda sanki fshin hakki 10 gibi.Amhini baz alarak konusuyorum.E2in mi fsh i baskiladi acaba diyecegim ama o da normal gorunuyor yuksek degil.Cunku bazen kist varsa E2 yukseliyor ve o da Fsh i baskiliyor ama sende E2 de yuksek degil.Ultrason goruntune ne dedi doktor?

Gerci simdi baktim Lh Fshtan kucuk oldugu surece sorun yok kabul edilmis.Yuksek cikarsa pcos belirtisi.O zaman normal evet ama amh-fsh uyumsuzlugu cidden dikkat cekici.
canım ben yazıyı okumamış şimdi dikkatimi çekti kusura bakma ... valla doktorum hicbirsey demedi fsh i öyle görünce .ultrason da çiko kistim ve 6,5 cm kistim vardi 6,5 yeni oluştu daha önce yoktu :( bi yorum yapmadı zaten çok sakin ve bilgili bir doktor olduğunu bilerek gittim forumda da çok okudum yorumlar suprr çok yakın arkadaşımda gebelik takibine gidiyor çok çok memnun bende güvenmek istiyorum inşallah yanlış bir tedavi olmaz .. bu müjdesi adet bitince gidicem sonradan oluşan 6,5 cm kist gittim Dye bakacak zaten çiko kistim baki :(

canımcığım hiçbirimizin yaşantısı kolay değil ama bak sen ne mücadeleler veriyorsun eşin neden bebek konusunda destek olmuyor..şuan iananırmısın eşim asgari ücret biraz yüksek maaş alıyor ve evde bir çocuk oktuyoruz okul masrafları vs..ve biz 1 ci tüp bebek için kredi çektik onu ödüyoruz düşün o paradan elde ne kalır..2 tedavimi kayınvalidem kredi çekti 3 tüp bebektede annem karşıladı masrafları..şimdide Allah kerim diyorum düğünde elde avuçta kalan bileziklerim bozdurucam son çare diyorum..evlat sahibi olmak için bu yola baş koyduk..gerekirse anne ve kaynanadan destek iste gerekirse ağla canım en iyi ailelerimiz bizi anlar..tüp tutcak diye bişey yok ama içimden kalmadı keşke tüp yapsaydım diye..ben bugün diğer devletteki doktora gittim bazı tahlileri istemişti sonuçları göstermek için bana dediği menopoz değerleri bunlar yaş kaç diye sorulardan bunaldım ve fsh 12 düşün canım..bence anlayışlı sevecen olması gerek doktorlarımızın..

Çok şükür halimize zamanında cahillik yaptık eşyaya dünyanın parasini verdik tüm altınları eşyaya verdik dusuncesiz davrandik aklımı başımıza geldi ama biraz geç oldu...eşim çok şükür 2 gündür kabullendi durumu tüp bebek için gün sayiyoruz bu konuyu konusmuyoruz ama iyiye gidiyor esım. Ben yipranacam uzulecem diye korkuyor ama deneyecem bu şansımı. Adet olunca 1.gunu gel demişlerdi arastirmada ama ben 4 ay oldu gitmedim.benim adetim belli olmuyor ayda 2 kez oluyorum bazen olmuyorum bekleyip göreceğiz. .hayırlısıyla eşimin tayini çıkarsa ozaman daha rahat edeceğiz borç ödemekle geçiyor hayatımız ama sonuçta arabayi sattık ne elde var ne avuçta. .gene de çok şükür memurum çalışıp ödüyoruz. .gulnevam böyle işte hayırlısı. .kendimizi Şartlandıralim olacak insallah hamile kalcaz tutacak insallah Allahın izniyle. .aminnn

Canım ya ne güzel yazmışsın allahım sanada tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah.
ben kendim istememiştim ki bu değerleri..
doktor dayamıştı hemde yasmin kullanıp ta adet olduğum dönemdi ..
0,15 amh.. 0,51 fsh çıkmıştı birde beni panik yapmıştı salak doktor..
2 farklı doktorda yasmin kullanılan dönemde yapılan tahlillerler kabul görmez bırak öyle yaptır tekrar demişti ..
velhasıl yasmini bıraktıktan sonraki 2. adetimde değerlerim böyle çıktı
anlayacağın ben otomatikman bu hormonları yaptırmış bulundum sadece kontrole gitmiştim oysaki doktora..
Kontrollü olmakta her zaman fayda vardır, amaç korkutmak değil önlem almaktır,yangından mal kaçırır gibi deli danalar gibi ortada ne yapıcağımı bilmeden bi 30 gün geçirdim,dr ara kan ver sonuç bak gene yükselmiş ben ne olacağım böyle diye diye, sakin olmak önüne bakmak dr a güvenilir dr a kulak vererek bu durumun çaresine bakılmalı,normalse normal tüpse tüp,Allah nasip ettiyse ne engel olabilir ki,fsh mı prolaktin mi yoksa insanlıktan nasibini almamış doktorlarmı

Cooook tesekkur ederim canim icimi nasil ferahlatiyorsun bir bilsen.Haklisin bana belki yorum yapmaz ama hani kendi de doktor biliyor tipin zorlugunu falan tutar bebekle okulu nasil bitiricen vs gibi yorumlar yapar diye korkuyorum insallah oyle cok yorum yapmayi akil vermeyi seven bir doktor degildir.Spekulumda kamera mi var iceriyi nasil goruyor ya da alet mi sokuyor? Ben de baya merak ediyorum ultrason goruntumu.Yurekli miyim bilmiyorum ama insan bazen zorda kaliyor bir secim yapmasi gerekiyor bende kendimce dogru olani sectim ama insallah yuzum kara cikmaz.Sen anlatma canim , ben ilk ogrendim daha evlilik falan yok o zaman anlattim birkac arkadasima paylasma ihtiyaci hissettim biraz sonra evlilik isi vs oldu.Senin gibi evlenip ogrensem ben de hic bahsetmezdim sanirim sebepsiz der gecerdim ki bence sen benim kadar umutsuz bir vaka degilsin ben daha kotu durumdayim fsh 30du en son.Insanlar cahil ve ukala bence sanki bunu biz istemisiz bizim sucumuzmus gibi yorum yaparlar akil vermeyi cok severler kendilerine dusmedigi halde baskalarinin isine burunlarini sokarlar.Sen anlatma ezginin annesi dogru demis eksik yonunuzu millete vermeyin diye , dertlesmek istersen biz burdayiz bunu unutma :) :D
Eşim annesine dr a gireceğimizi söylemiş,o da zaten biz teklif edecektir demiş,bebiş istediğimizi biliyorlar,ama benim durumumdan haberleri yok,tüp bebek aşamasında söyleriz belki bilmiyorum, çoook yakınlarım dışında arkadaşlarım bile bilmeyecek,çünkü tutmama ihtimalinide aklımda tutuyorum, buda canımı acıtıyor, o yüzden sizden başkası yok şu an için dertlesmek için,sağolun varolun her zaman

Eşim annesine dr a gireceğimizi söylemiş,o da zaten biz teklif edecektir demiş,bebiş istediğimizi biliyorlar,ama benim durumumdan haberleri yok,tüp bebek aşamasında söyleriz belki bilmiyorum, çoook yakınlarım dışında arkadaşlarım bile bilmeyecek,çünkü tutmama ihtimalinide aklımda tutuyorum, buda canımı acıtıyor, o yüzden sizden başkası yok şu an için dertlesmek için,sağolun varolun her zaman
Canim doktoru da soylesen tup bebegi de soylesen sorunun senden kaynaklandigini soyleme bosver.Sebepsiz infertilite olan bir suru insan var sen de oyleymis gibi davran gec .Canim senin degerlerin cok kotu degil maddi durumun da iyiyse hic zaman kaybetme.Tup bebekse tup bebek asilama ise asilama 1. Deneme olmadiysa 2. Deneme hepsini dene.Cunku bizimki oyle bir rahatsizlik ki 5 sene sonra deneyeyim deyince is isten gecmis oluyor sen elindeki tum firsatlari degerlendir ilerde pisman olma insallah kavusacaksin bebegine en kisa zamanda. :)

canım ben yazıyı okumamış şimdi dikkatimi çekti kusura bakma ... valla doktorum hicbirsey demedi fsh i öyle görünce .ultrason da çiko kistim ve 6,5 cm kistim vardi 6,5 yeni oluştu daha önce yoktu :KK43: bi yorum yapmadı zaten çok sakin ve bilgili bir doktor olduğunu bilerek gittim forumda da çok okudum yorumlar suprr çok yakın arkadaşımda gebelik takibine gidiyor çok çok memnun bende güvenmek istiyorum inşallah yanlış bir tedavi olmaz .. bu müjdesi adet bitince gidicem sonradan oluşan 6,5 cm kist gittim Dye bakacak zaten çiko kistim baki :KK43:
Anladim canim o zaman sen isin pesini birakma devamli git , sor bakalim bi de ultrasonda kac yumurta goruyor ne durumda vs ultrason goruntusu cok onemli cunku.Tahlillerini de yeniletirsin gelecek ay.

Çok şükür halimize zamanında cahillik yaptık eşyaya dünyanın parasini verdik tüm altınları eşyaya verdik dusuncesiz davrandik aklımı başımıza geldi ama biraz geç oldu...eşim çok şükür 2 gündür kabullendi durumu tüp bebek için gün sayiyoruz bu konuyu konusmuyoruz ama iyiye gidiyor esım. Ben yipranacam uzulecem diye korkuyor ama deneyecem bu şansımı. Adet olunca 1.gunu gel demişlerdi arastirmada ama ben 4 ay oldu gitmedim.benim adetim belli olmuyor ayda 2 kez oluyorum bazen olmuyorum bekleyip göreceğiz. .hayırlısıyla eşimin tayini çıkarsa ozaman daha rahat edeceğiz borç ödemekle geçiyor hayatımız ama sonuçta arabayi sattık ne elde var ne avuçta. .gene de çok şükür memurum çalışıp ödüyoruz. .gulnevam böyle işte hayırlısı. .kendimizi Şartlandıralim olacak insallah hamile kalcaz tutacak insallah Allahın izniyle. .aminnn
Eşinin olumlu yaklaşmasına tedavinde olmuş bitmiş bebiş gelmiş kadar sevindim, olacak Allah ın izniyle, hayatlarınızı okudukça o kadar güçlü kadınlar olduğunuzu görüyorumki bu bir tesadüf değil olamaz Rabbim dağına göre kar veriyor eminim, evlat hasretiyle yanan Kalplerimize dermanıda gene Allah verecek, sınav buysa kabullenmekten başka ne çare var,boyun eğmek beklemek, cennet kokuluları beklemek..

Aklıma yumurtan bitmiş hemen tüp bebek yap diyen devlet dr u geldi, o gün masamdan başımı dahi kaldıramamıştım :( kısmet olacak inşallah çok inanıyorum ben

Ayy 6 aylik masallah annesii :)) kritik donemleri atlattin cok sukur sen sagsalim dogurursan senle birlikte ben de deriiin bir nefes alicam :) senle durumumuz cok benziyor cunku ben 30 fshi gorunce evlenmekten vazgecmistim esimi de birakacaktim kafama koymustum yalniz yasayacaktim ama sen umut oldun bana 30 fshi gorup hamile kalan biri olarak insallah sagsalim kavusursun bebegine :) bebegin olunca hele de ilk aylar cok yogun olurdun ama buraya yazmayi birakma olur mu bizleti unutma ara ara gel nolur :)

Canim doktoru da soylesen tup bebegi de soylesen sorunun senden kaynaklandigini soyleme bosver.Sebepsiz infertilite olan bir suru insan var sen de oyleymis gibi davran gec .Canim senin degerlerin cok kotu degil maddi durumun da iyiyse hic zaman kaybetme.Tup bebekse tup bebek asilama ise asilama 1. Deneme olmadiysa 2. Deneme hepsini dene.Cunku bizimki oyle bir rahatsizlik ki 5 sene sonra deneyeyim deyince is isten gecmis oluyor sen elindeki tum firsatlari degerlendir ilerde pisman olma insallah kavusacaksin bebegine en kisa zamanda. :)
Ben de öyle düşünüyorum, zaman yok sanırım, belki söylemem ama tüp bebek aşamasında dualarına ihtiyacımız var,inanan imanlı insanlar, elimizden geldiğince finanse edicez bakalım nolacak inşallah sonunda Rabbim bir evlat bağışlar hepimize

Aklıma yumurtan bitmiş hemen tüp bebek yap diyen devlet dr u geldi, o gün masamdan başımı dahi kaldıramamıştım :KK43: kısmet olacak inşallah çok inanıyorum ben
Yumurtan bitmis hemen tup bebek yap diyen doktorun anlamsizligi yumurta olmadan tup bebek yapmani beklemesinden belli zaten.Sen takma onu canim fshin yumurtanin bittigi bir fsh degil ama bence sen de DHEA falan kullan yanilmiyorsam ezgide de o ise yaramisti.

Eşinin olumlu yaklaşmasına tedavinde olmuş bitmiş bebiş gelmiş kadar sevindim, olacak Allah ın izniyle, hayatlarınızı okudukça o kadar güçlü kadınlar olduğunuzu görüyorumki bu bir tesadüf değil olamaz Rabbim dağına göre kar veriyor eminim, evlat hasretiyle yanan Kalplerimize dermanıda gene Allah verecek, sınav buysa kabullenmekten başka ne çare var,boyun eğmek beklemek, cennet kokuluları beklemek..

Canimmm cok sagol yazdıkların için ALLAH RAZI OLSUN. .çok zor gerçekten ama sonunda gelecekse yavrularimiz herseye her zorluğa değer..düşündükçe heyecanlaniyorum. .güzel olan yani tedaviye hepimiz başlıyoruz destek olacagiz birbirimize çoksşükür. .hadi kızlar gücümüzü topluyoruz inşallah olacak gobeklerimiz bebekle dolacak ALLAHIN IZNIYLE . ..ANNE OLACAGIZ ANNE OLACAGIZ ANNE OLACAGIZ INŞALLAH. ..

Yumurtan bitmis hemen tup bebek yap diyen doktorun anlamsizligi yumurta olmadan tup bebek yapmani beklemesinden belli zaten.Sen takma onu canim fshin yumurtanin bittigi bir fsh degil ama bence sen de DHEA falan kullan yanilmiyorsam ezgide de o ise yaramisti.
Pazartesi dr ne derse o. Ama şimdi siz dediniz iğne faydalı değil diye, benim 2 yumurtam vardı geçen ay kendiliğinden 16 mm idi, bunu kötüleştirirmi iğneler :(

Back
X