Herkese merhabalar kızlar. ..
Sabah dr gittik esimide götürdüm rica ederek biliyorsunuz pek yanasmiyor tup bebeğe dogal yoldan olcagina inanıyor. .
dr once sonuclarima baktı bu ay cok uygun dedi..birde alttan bakalim dedi.gecen sydan kalma bir yumurtam varmis.sol taraf 2 tane yumurtan var dedi sevindim.ama gercekten yumurta rezerv in cok az dedi.iceri geçtik esim dr ben.dr dediki bakin dedi bazi hastalar bekleme sansi olbilir ama sizin ki cok net kaybedecek vaktiniz yok problem cok ciddi tek sansiniz
tup bebek dedi.ister buzde yaptırın uster araştırma hastanesine gudin sma hemen tup bebeğe başlayın dedi . maalesef zamanla iyilesecek bir hastalk degil aksine geriye gidecek bir hastalık dedi..cok guzel konustu dr cok iyiydi..sansiniz yuzde 30 ama yas 26 oldugu icin denemek zorundasiniz dedi.40 yasinsaki birine gore sizin şansınız daha yuksek dedi..5500tlmis orralama onlarda tup bebek.esim yok diyor borç cok diyor.birton agladım sokakta. .araştırma hastanesine git tamam dedi..ama gonul istiyor ki güleryüzlü pozitif dr lbu yola başlayalım. .ama arastirmada dr lar cok negatif olmayacak diyorlar. .ama carem yok esim krediyle olmaz diyor. Mecbur gelcek ay araştırmaya gidecem baslayacam inşallah tüp bebeğe