- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
canlar cici kızımı okula götürüyorum her sabah bugün yine bıraktım geldim eve eşim vardiyalı çalışıyor öğlen gidiyor gece birde geliyor herneyse bende yatayım tekrar dedim sabah okuldan gelince uyumuşum rüya gördüm kalabalık biyer uyuyakalıyorum rüyanın içinde rüya gördüm kaza yapın ben öyle gelicem diyor erkek çocuk sesi rüyamda uyanıyorum arabayla kaza yapıyoruz hafif sıyrıklarla atlatıyorum içimden diyorumki öyle demişti kaza oldu bebeğin olucak artık diye düşünüyorum rüyamda..neyse sabah uyandım öğlen okuldan geliyor kızım yemek falan yedik okula geçirdim.. dünden temizliğim kalmıştı merdiven silmem onu tamamlamak üzereydim kızın ananesi geldi cici kızım hafta sonu ananeye gidiyor bazen erken gelmişler almaya..bu arad çok iyi birileri ..eşime biz evlenirkende manevi çok destek oldular bazen görüşürüz yemeye çağırırlar eğitimli kişiler ikiside öğretmen emeklisi seni kzızmız gibi seviyoruz diyolar hep..herneyse yukarı çıktı kızın ananeyle dede kızımı almaya gitti okula ..oturduk seninle konuşmak istiyorum dedi tamam konuşalım dedim bu arada hep kardeş ne zaman yapıcaksınız diye hep sorardı kızın ananesi..ikinci tüp bebek masrafları kayınvalidem karşılamıştı bu sayede söylemek zorunda kalmıştım kayınvalideme benim akıllı kayınvalidem kızın ananesine anlatmış tüp bebek yaptırdılar diye..neyse tüp bebek yaptırmışsınız tutmamış bizim gönlümüzden geçti 5000tl yardım yapmak istiyoruz biz seni çok sevdik torunumada çok iyi bakıyorsun kızımız gibide seviyoruz seni dedi anane tabi ben şok kadın geldi sarıldı bana tabi ben dolmuşum sarılıp ağlaştık..canlar vayra çok dua etti Rabim bana kapı aç diye kapı açtı ama eşime anlatim kabul etmedim aama ikna edebilirim bu parayı almaya ama benim gönlüm el vermiyor nedense tutu yada tutmasa sonrası aldığım için suçluluk duyarmıyım çok kararsız kaldım..ama bir yanımda al tedavine devam ett diyor..canlar bana bir akıl verseniz memeorial 5500tl alıyormuş ilaç yol masrafını karşlıycak durumum var şuan..ama bu parayı kabul etmesem tedavime devam edemiycem kafam alak bulak oldu Allahım sen yardım et..