fsh yüksek olanlar

sağol canım ya cevapladığın için..yalnız anane ve dede çok güvenilirler kimsenin haberi olmasın dersem kendi kayınvalideme bile söylemezler..madi yönden durmlarıda çok 5000tl onlar için kayıp değil..napsam bilemedim bende..eşim gece gelicek yine konuşucam bu konuyu yalnız kayınvalidem oğlundan azarı işiticek çok fena..bende çok kızdım aslında niye gidip söylüyorsun..
Haklisin canim ya ama bu kadin milleti hep boyle agzinda bakla islanmiyor ben de anneme deme derim hemen gider soyler birilerine icinde tutamaz kayinvaliden de oyle demek ki.Maddi durumlari iyiyse alabilirsin bence de kendileri zora girmiyorsa yani masallah ama cok iyi niyetlilermis gercekten.Bakalim umarim hayirli seylere isarettir bu olanlar bak sen donasyon falan diyordun demek ki Allah verecek sana daha cabalamani istiyor o yollara sapma diye ki boyle bir kapi acti sana canim olaya boyle bak yeni yumoslari gozle :)

günaydın hanımlarrr haftasonunuz çok güzel olsun yavrularr...

gülnevamm ALALh ne kadar büyük ak bir kapı açmış sana.hadi bakalım hayırlı olsun..

Cok sagol cnm.Haklisin aslnda saskinliktan dusunemedim asilamayi. pazartesi gittgmde soracam,olursa iyi olur...gunlerdr kizima dua ettiriyodum bu aksam da gezmedeydik herkesin icnde annemin yumurtasi buyumus demez mi, nasil toparlayacagimi bilemedm yahu:KK48:
Aayy farrah ya cok guldum kizina :-):-)öp onu yerimize ya cok komik annemin yumurtasi buyumus hala guluyorum:-) Evet sen asilamayi bir dusun bence sor bakalim hem daha ucuz tup kadar yorucu ve masrafli da degil.

Perhiz mi.Bilmiyordm cnm ya iyi ki soyledin.ya doktora hic sormadm asilamayi o da bisey demedi.asilama icin fsh a filan ihtyac var mi?p tesiye kadar o zamn iliski yok.ya diyorm p tesiden once catlarsa.bosa gitmez mi.bir de asilamayi tup bebek doktoru mu yapiyo normal kadin dogumcu mu?
Ikisi de yapar canim benimkini kadin dogumcu yapmisti.evet iliski yasak tatlim.yumosun belli sinira ulasmadan catlamaz merak etme.

hanımlarr bende akıntı oluyordu bu epeydiir vard daha önce de fitik kullanmştım dün dr dedim muayene etti ama yumurtlama olduğu için tam gözükmüyor ama mantarı düşündürebilir demiştii..ilişki önerecemm konuşalım demişti..ama ben sormayı unuttum mantar için şimdi bir hafta sonra gitsem mi acabaa ..adete yakın gitsem fitil verirse de kullanırım ne dersiniz..

hanımlarr bende akıntı oluyordu bu epeydiir vard daha önce de fitik kullanmştım dün dr dedim muayene etti ama yumurtlama olduğu için tam gözükmüyor ama mantarı düşündürebilir demiştii..ilişki önerecemm konuşalım demişti..ama ben sormayı unuttum mantar için şimdi bir hafta sonra gitsem mi acabaa ..adete yakın gitsem fitil verirse de kullanırım ne dersiniz..
Oyle yap tatlim.ebrucum sen asilama neden denemiyorsun dr onermiyor mu

canım adete yakın fitik kullanma bence çünü hamişsen bebeye zarar verir fitil..adetini bekle doktora gitiğinde mantar tedavine..canım mantar olması için kaşınında olması gerek aynı zamanda şuan kaşıntı varsa presed jel kaynaklı olabilir..

Mutlu hafta sonlari kizlaaaaar.ben dr dan geldim kizimi gordum benim tontis kizim 1 kilo 120 gram olmus bile.cok sukur suyu da azalmamis su icmeye devam dedi.sizler nasilsiniz canlar
kimbilir ne güzel duygudur onu görmek hisetmek aman Allahım düşünemiyorum bende gerçeğini..çook sevindim canım az kaldı annesi kavuşmaya..artık hastane çantanızı yavaş yavaş hazırlayın..

Ikisi de yapar canim benimkini kadin dogumcu yapmisti.evet iliski yasak tatlim.yumosun belli sinira ulasmadan catlamaz merak etme.
Anladm cnm p tesi asilama icin konusayim o zaman.riske atmiyaym tüp olmuyacaksa madem, asilama daha mantikli evet.kizini gormussun masallah diyeyim, hersey cok iyi.kavusmaniza az kaldi.dogum hangi ay?

Anladm cnm p tesi asilama icin konusayim o zaman.riske atmiyaym tüp olmuyacaksa madem, asilama daha mantikli evet.kizini gormussun masallah diyeyim, hersey cok iyi.kavusmaniza az kaldi.dogum hangi ay?
Farahcim normal dogum olursa yani 40.hafta subatin ortasina geliyo tatlim.daha 2 aydan cok var

Mutlu hafta sonlari kizlaaaaar.ben dr dan geldim kizimi gordum benim tontis kizim 1 kilo 120 gram olmus bile.cok sukur suyu da azalmamis su icmeye devam dedi.sizler nasilsiniz canlar
Koca kiz olmus desene :) artik iyice sekillenmeye baslamistir hizla buyur bu aydan sonra Allah sagsalim kavusmanizi nasip etsin canim :) balik burcu mu olacak bu bebis pek duygusal nazli olur artik :)

Kizlar bu igneler yeni yumos buyutur mu yoksa sadece varolani mi etkiler? Ara ara da agri hissediyorum insallah dediginiz gibi yumoslar buyuyordur.Benim ilk ya bu yumos buyumesi falan cook heyecanliyim , merakliyim pazartesi oglen benim randevum o gun o saate kadar zaman nasil gecer bilmem..insallah hayalkirikligi yasamam ya ignelerin dozu yuksek aslinda icime sinmiyor ama deneyeyim bakalim bir bana kalsa klomenle ya da cok dusuk dozla buyuttururdum.Bu sey gibi hani yemegin altini cok acarsin yanar , kisik ateste daha iyi piser ya aynen oyle bence bizim durum ama doktora da bir sey diyemedim simdilik bakalim ne olacak.

Oyle yap tatlim.ebrucum sen asilama neden denemiyorsun dr onermiyor mu

TAMMA canım benim gideyim ben..canım dr 6 ay a kadar klomen olailir en üst seviye aşılama demişti ben pek sıcak bakmıyorum aşılamaya normalden ne farkı var kii..onun yerine tüp denerim diyorum ama tabii belli olmazzz..şubat tatilinde kayseriye gidecez eşimden sözü aldım tüp bebek için..tabii ben ona tüp dr gidelim bakalım ne diyecek hemen tüp yapmayadailirler dedim bakalım hayırlısıı..şubat tatline ne kaldı şurda..okudaki hocalar biliyor durumuu tedavide olduğumu iliyolar bende daha fazla zaman geçmeden tüp istiyorum kimseye sölemeyecem tabii bunu normal dr gidiyorum diyecem..

oy maşALLAHH EZGİİMM ÇOK GÜZELLL..

canım adete yakın fitik kullanma bence çünü hamişsen bebeye zarar verir fitil..adetini bekle doktora gitiğinde mantar tedavine..canım mantar olması için kaşınında olması gerek aynı zamanda şuan kaşıntı varsa presed jel kaynaklı olabilir..

canım dr gidecem ondan sonra zaten ..kaşıntı yok ama akıntı var beyaz mincik mnicik parçalı kireç gibi..prseed kullandım ama kaşıntı filan olmadı bakalım az çok belirti verir herhalde hamile olursam ..

Kizlar bu igneler yeni yumos buyutur mu yoksa sadece varolani mi etkiler? Ara ara da agri hissediyorum insallah dediginiz gibi yumoslar buyuyordur.Benim ilk ya bu yumos buyumesi falan cook heyecanliyim , merakliyim pazartesi oglen benim randevum o gun o saate kadar zaman nasil gecer bilmem..insallah hayalkirikligi yasamam ya ignelerin dozu yuksek aslinda icime sinmiyor ama deneyeyim bakalim bir bana kalsa klomenle ya da cok dusuk dozla buyuttururdum.Bu sey gibi hani yemegin altini cok acarsin yanar , kisik ateste daha iyi piser ya aynen oyle bence bizim durum ama doktora da bir sey diyemedim simdilik bakalim ne olacak.
Tatlim bu igneler varolani buyutur gelistirir.yumurta hucresi yani folikul yoksa vermezler zaten.agrilar normaldr psikolojikte olabilir, ee artik nerdeyse herseyi biliyorz her sese kulak veriyorz.ignelerin dozuna gelince doktor durumunu goz onune almis demek ki ama genelde dusuk doz, az igne -ilac daha iyi oluyor diye biliyorm.keske doktora soyleseydin dicem ama insanin aklina gelmiyo bazen, bir de doktorlar bilen hasta sevmiyor ya ondan cekiniyor insan.ben de simdi diyorm ya keske asilamayi sorsaydm hic aklima gelmedi ki.ona gore hareket ederdim benm de p tesi kontrol ve ignem var bakalm neye karar vericek.zaman gecmiyooo

O degil de bu tempoyla gidersem 4 olunca kadin dogum stajini hic calismadan gececem muhtemelen tup bebegi bile biliyom artik :KK53::KK54:
Ayneeeen demi.simdiden gectin onu.ben tip okusam kadin dogumu isterdim zevkli geliyo .ama bu durumdan bikkinlik da gelebilir.tatlim tup bebek isini her kadin dogumcu yapamiyor demi ama parasi cok iyi bi dusun
Sen kendininkini de bedavaya getirirsin biz de geliriz:)))

Canim yuzde 90 var olani buyutuyorlar yani hedef sendeki 4 yumurtayi buyutmek.ama bazen yuksek dozda sana fsh hormonu verilince bu beyini uyariyor beyin yumurta uret diye zorluyor arada 1 ya da 2 tane de buyuyebilir.diger asama buyuyen her yumos ise yarar mi yaramaz mi kismi.senden yumurtan buyuyunce e2 ve progesteron tahlili alcaklar.her yumurtanin 200 kadar e2 salgilamasi lazim progesteronunda 1.5 u gecmemesi lazim ki yumurtalarin olgun guzel olsun .yani senin e2 in 800 civari olmali en az anladin canim

Back
X