Amin canim insallah dedigin gibi olur hepsi buyur ya ahh ahh bir embriyoya bile raziyim yeter ki hepsi araya gitmesin.Yok canim ben ankaradayim , gen-art
tup bebek.Tutmazsa da dersin canim tutmadi diye senin elinde degil ki sonucta bu , aile de disariya soylemezse eger ki oyle diyorsun soracak olan iki kisi ki merak etmeleri normal ben versem ben de sorarim sonuc ne diye hem onlar da dua eder senin icin eger gercekten isteklilerse al bence de.Havuz yontemi benim isime geldi biraz canim yoksa olur verir miydim bilmiyorum lab sartlari cok onemliymis bu yontemde cunku emriyolar dondurulacak hala kafamda tereddutler var bir de bu yontem daha da pahaliya patlayabilir sen normal dene istersen ama sen bilirsin.Bizim de doktor tip ogrencisi oldugumuz icin yardimci olacak fiyatta , maliyete yapacaklarini soyledi yariya dusuyor nerdeyse fiyat oyle olunca havuz bana uydu.Semra kahraman bizim gibilerde fsh dusmeden olumlu yaklasmiyormus sanirim birinin oyle bir mesajini okumustum ama memorial cok begenilen bir merkez ben de subata kadar sonuc alamazsam dusunebilirim ama istanbulda kalmak vs baya sorun olacak simdilik bu tedaviye devam edecem bakalim sartlara gore rotami degistiririm belki.