fsh yüksek olanlar

tatlım eski yazıları şçyle bir bakayım derken gördüm de o dediğiniz sert meyveden bende de var.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum .sen nasıl kullandın?

Inşallah canım hersey yolunda gider hepimiz icin..meyveyi 1 senenin sonunda tasla kirdik..sonra disini soyduk icinden beyaz mermer gibi bisey cikti.hepsini kabuklariyla kaynatıp sogutup kavonoza koy üstüne ya mütekebbir di galiba tam hatırlamıyorum 19 kere onu okudum ictim su bitti üstüne Çeşme'den su ekledim ictim hep..arastir internette vardi nasil yapacagin TATLIM . INŞALLAH BEBEGIN OLUR CANIM BENİM.

evet canım içimi okumuşsun ..ne kadar düşünmesem de tabi askerlik de var.ama benim durum böyle olunca işte kısa dönem m uzun dönem mi bilemiyoruz ya zaman da değerli diye ister istemez takılıyorum...bir de tüp burda hani ben tedavi olsam pat eşim gelse falan o da sıkıntı..... ayy işte canım bakalım konuşup sıkılmayalaım dediğin gibi gün doğmadan neler doğar...dua edelim iyi güzel şeyler olsun hepimize....inşallah canım bekliyoruz bakalım.nasip hayırlsı.. eşim o kadar umutlu ki belki kendiliğinden olur diyo sürekli....onu da üzmek istemediğim için yanında ağlamıyorum artık....kafa dağıtmaya çalışıyorum canım.. dualar Rabbim en büyük sığınak ..Allah daha büyük sıkıntılarla sınamsın bizleri...
Benimde annem hep normal olur diyor ama 100 kere anlattım durumu işte demek ki anne yüreği kabul edemiyor bir türlü, sen hele bir başla inşallah gerisi çorap söküğü gibi gelir,kötü düşüncelere izin verme,besleme fsh ı,en azından birkaç ay düşsün tatlım, tedavi olursan da eşine 2 günlük izin verirler sen o kısmı düşünme şimdi tedavine odaklan..

Off seker ya hala senin haberinin etkisindeyim cok heyecanliydim once kendim sonra senin adina ama senden bu haberi alinca ben de sanki eli bos donecekmisim gibi geliyor bu tedaviden, kendime olmus kadar da uzuldum inan ki.Biliyorum moral bozmamamiz lazim ama elde degil iste oluyor.Yarin opum var bakalim benim kaci dolu cikacak ne olacak.Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Sen kafanı hiiiç bunlar ile doldurma bakıym her iş olacağına varır, moral bozmak yok,no stres YES bebik, herşey yolunda gidecek Allah ın izniyle sen merak etme

Off seker ya hala senin haberinin etkisindeyim cok heyecanliydim once kendim sonra senin adina ama senden bu haberi alinca ben de sanki eli bos donecekmisim gibi geliyor bu tedaviden, kendime olmus kadar da uzuldum inan ki.Biliyorum moral bozmamamiz lazim ama elde degil iste oluyor.Yarin opum var bakalim benim kaci dolu cikacak ne olacak.Allah hakkimizda hayirlisini versin.
canım inşALLAH YARIN GÜZE HABERLERLE GELİRSİİNN...

Benimde annem hep normal olur diyor ama 100 kere anlattım durumu işte demek ki anne yüreği kabul edemiyor bir türlü, sen hele bir başla inşallah gerisi çorap söküğü gibi gelir,kötü düşüncelere izin verme,besleme fsh ı,en azından birkaç ay düşsün tatlım, tedavi olursan da eşine 2 günlük izin verirler sen o kısmı düşünme şimdi tedavine odaklan..
evet canım bakalım inşallah normae gelir gene.ya izin alır büyük ihtimal de işte burda tüp yapan yer yok.mecbur ankara veya istanbul.istanbul 5-6 saat otobüsle ankara da 3-4 saat falan ondan yani.tek başıma nasıl gideri nasıl yaparım hiç bilmiyorum.onları o yüzden düşünmek de istemiyorum şuan bakalım canım.Allah büyük o zamana kadar belki tedavi olurum da bebişim gelir nasip canım.ama zamanı gelmeyince hiçbir şey olmuyor.biz inancımızı yitirmeyelim umudumuz hep var güzel şeyler olsun hepimiz için inşallah..en başta eşleirmiz yanmızda sağlıklı sıhhatli olsun huzurlu olalım sonra bebişlerimiz de gelince bugünleri hatırlar güleriz inşallah..

kızlar bir şey sorucam bu dhea kilo aldırıyor mu? bana doktor biraz kilo ver demişti geçen ay.aslında çok kilom yok 4-5 kilo versem yeterli klomen tedavilerinde aldım nasıl oldu bilmiyorum çok da emem halbuki.bir de hipotiroidim var ya ondan da çabuk veremiyorum.yürüyüş falan yapıyorum.az da olsa fayda ediyor.ama işte ilaçlar da vermemi zorlaştırıyor sanırım.

Inşallah canım hersey yolunda gider hepimiz icin..meyveyi 1 senenin sonunda tasla kirdik..sonra disini soyduk icinden beyaz mermer gibi bisey cikti.hepsini kabuklariyla kaynatıp sogutup kavonoza koy üstüne ya mütekebbir di galiba tam hatırlamıyorum 19 kere onu okudum ictim su bitti üstüne Çeşme'den su ekledim ictim hep..arastir internette vardi nasil yapacagin TATLIM . INŞALLAH BEBEGIN OLUR CANIM BENİM.
internete baktım da snein anlattığın gibi bir şeyler yazıyordu.teyzem getirdi yazın bunu öğütüp balla yiyecekmişsin dedi ama kırmak ne mümkün.öyle duruyor ne yapsam bilemedim bir de korktum acaba dokunur mu diye? gerçi ot falan ne bulsam içiyorum.fayda olsun onu da içerim.

internete baktım da snein anlattığın gibi bir şeyler yazıyordu.teyzem getirdi yazın bunu öğütüp balla yiyecekmişsin dedi ama kırmak ne mümkün.öyle duruyor ne yapsam bilemedim bir de korktum acaba dokunur mu diye? gerçi ot falan ne bulsam içiyorum.fayda olsun onu da içerim.
dış kahverengi kabukları falan bütün hepsini mi kaynatıyoruz?

Evet cnm folikul deniyor yumurta hucresine.kist degildr muhtemelen yanlis anlamissndr cunku kist olsaydi klomen veemezdi klomen bazen kistte yapabiliyorms cunku.Her şerde bi hayir var cnmcim biliyorsun.gebeligin cok zordu zaten.zaten dusmesi de saglikli olmadgini gosterir.canim ben simdi anlamadim sen adet degil misin?.ayrica kafan karismasin gebe olsaydn dr muayenede rahim kalinligndan ,keseden filan anlardi..
Kist dedi canım. Ama küçük önemsizmiş, ben de sordum zaten kist mi engel oldu adet olmama dedim ,yok dedi önemsiz bir şey ,öyle olmasa zaten klomen vermezdi. Adetim bugün son günüydü canım ama ya klomenden ya da bu ara değişik streslerim var ondan bugün de geldi azıcık. Doktor üstten muayene etti ya acaba kisti yanlış anlamış mıdır diye düşündüm. Hayırlısı artık ilaca başladım zaten.Bugün 2. yi aldım.Perşembe de kontrolüm var .Bu arada hormon tahlillerimin sonucunu öğrenmedim daha gidince öğrenirim dedim öğrenip kendimi kasmayım yumurtalarım büyüsün akıllı akıllı , sakin sakin :)
Farrah'cım inşallah çok çok güzel haberler vereceksin veremesen de üzülmeyecek Allah'tan ümidini asla kesmeyeceksin anlaştık mı ? :)

Gulnevam boşaltmış içini opuda, 1,5 Cm civarında imiş,evet ameliyat hem yumurtalığa hem de tüplerde yapışıklık yapıyor,peki kullandığım hormon iğneleri mi yaptı bu kisti yoksa vardıda görülmedimi, görülmediyse bu kadar büyük nasıl farkedilmedi? Kafam da deli sorular, ilaç ile küçülür mü?illa doğum kontrol hapımı kullanılmalı? Bu kist düşüğe neden olabilirmiş bu da kafamı karıştırdı, daha önce kistik yapıya hiç rastlanmadı :KK43: soğan kürü yapabilirim bu ay ama çikolata kistine etki edermi?
canımcığım çok küçük seninde çikolata kiistin hek kim dedi sana hamile kalınca düşük yapar hiçte öyle bişey yok..çikolata kistiyle hamile kalan çook.. polip yada miyom olsa bunlar rahimde oluyor onalr düşük yapıyor tamam canım ..ama yumurtalıktaki kisiten bahsediyoruz bebek rahme tutunuyor yumurtalıkla alakası kalmıyor emriyonun canım mantıklı düşünürsek küçük kistlerde ameliyat önermiyorlar canım..şimdi kistini kafaya takma tedavilerine devam et tekrar opu aşamasına geldiğin zaman yine içini çekerler kistinin inş tekrar oluşmaz..bende önceden çok kafama takmıştım ama çook araştırdım küçük kistler sadece fazla yumurta oluşumunu etkilermiş başka zararı yook..

Canımcım çok sağol işte olmayınca olmuyorr demek ki,amin inşallah cümlemize nasip olsun bir evlat..
Sen herşeye tıka kulağını,ne yazıkki insanların ağzı torba değilki büzesin, resmen ağzı olan konuşuyor,ne konuştuğunuda bilmiyor...eşinle sırt sırta verdikten sonra her güçlüğü evel Allah yenersiniz ve her mücadeleden daha da güçlenerek çıkarsınız, sen iyi niyetinden merhametinden vicdanının sesinden asla ödün verm,o diğer insanlara benzememek için buna ihtiyacımız var.iyi insanlar her zaman kazanır..
Arkadaşım hikayeni çok bilmiyorum ama umudunu hiç kaybetme zira kaybetmediğini de görüyorum zaten. Hamile kalmakla bitmiyor inan.Ben 2. bebeğime mayısta hamile kalmıştım 8. haftasında kalbi durduğu için kürtaj oldum.İnanır mısın bebeği kaybettiğime üzülemedim bile çok feci bir 1,5 ay geçirdim.Hayata bakışımın hep farklı olduğunu söylerler ama resmen hayattan soğumuştum hamile olduğuma sevinemedim ilk hafta hariç diğer günler yatakta geçti kendimden haberim yoktu.çok uzatmayacağım sözün özü ya hamile kaldıktan sonra bu kist yüzünden bebeklerine bir şey olsaydı o zaman daha büyük yıkım olurdu. Hayırlısı bu canım, Rabbim sevdiği kullarını sınava tabi tutarmış.Ümidimizi kesmeyeceğiz Rabbimden.Her şey ondan.Hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hep duam şöyledir Rabbim isteyen herkese nasip et önce olmayanlara nasip et sonra bana diyorum.

canımcığım senin yaşın küçük o yumoşların hepsi dolu çıkıcak Allahında izniyle inş güzel haberler vericen bizlere sonrası en kaliteli dölenicek..

Kızlarr iyi geceler hepinize. Bu hafta giremeyebilirim acaip bir yoğunluğum var .Allah yolumuzu açık etsin inşallah. Güzel haberlerinizi okuyabilmek duasıyla Allah'a emanet olun,kendinize çok cici bakın ve lütfen 3.- 4. şahısları kapının dışında bırakın ,aldırmayın HOŞÇA kalın emi ;)

Gunaydin kizlar bugun erkenciyim niyeyse .nasilsiniz gulnevacim nasil gidiyo.elann arayi cok acma ama tatlimmm
günaydın canım bayağ erkencisin kızın uyutmadımı yoksa annesi..hafta sonu sıkıcı geçti inş bu hafta güzel ve umut dolu bir hafta diliyorum herkeze..bugün fb li dualarımız canım inş güzel haberlerle gelicek..

Arkadaşım hikayeni çok bilmiyorum ama umudunu hiç kaybetme zira kaybetmediğini de görüyorum zaten. Hamile kalmakla bitmiyor inan.Ben 2. bebeğime mayısta hamile kalmıştım 8. haftasında kalbi durduğu için kürtaj oldum.İnanır mısın bebeği kaybettiğime üzülemedim bile çok feci bir 1,5 ay geçirdim.Hayata bakışımın hep farklı olduğunu söylerler ama resmen hayattan soğumuştum hamile olduğuma sevinemedim ilk hafta hariç diğer günler yatakta geçti kendimden haberim yoktu.çok uzatmayacağım sözün özü ya hamile kaldıktan sonra bu kist yüzünden bebeklerine bir şey olsaydı o zaman daha büyük yıkım olurdu. Hayırlısı bu canım, Rabbim sevdiği kullarını sınava tabi tutarmış.Ümidimizi kesmeyeceğiz Rabbimden.Her şey ondan.Hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hep duam şöyledir Rabbim isteyen herkese nasip et önce olmayanlara nasip et sonra bana diyorum.
çok sağol Allah cümlenizden razı olsun, Rabbim büyük çok büyük hazineside çok geniş bunu bu sabah tekrar ama tekrar anladım...bu hafta fazla görüşemeyeceğiz anladım ama olsun,güzel dileklerin için teşekkür ederim,ben Allah kısmet ederse tek bebikimle dinleniyor olucam,ümidi kesmekte neymiş asla,düşebilirsin ama yakınımdakiler ve sizlerle her seferinde inanın biraz daha güçleniyorum bu benim imtihanımsa elden ne gelir,sabır ve tevekkül ile beklemekten başka...

Kızlarrrrr sabah aradılar,Rabbim sen ne büyüksün,benim yumoşlardan birisi canlanmış ve 4 hücreli embriyo olmuş çok şükür Allah ıma , 13:30 da transfere çağırdılar,ayyyy hala inanamıyorum,çok şaşkınım,duanıza muhtacım
canıım ne güzel bir haber bu hani dölenmemişti tedavini sonlandırmışlardı şok şokkk dölenmeyince beklemişlermi Allahın ne büyük mucize yada yanlışlıklımı yapmışlardı dölenmiştide görmemişlerdi..Hakında hayırlısı olsun canım ve bugün 4 hücreli olması süper hadi al gel meleğim..Rabim can kan versin minişine..

Back
X