fsh yüksek olanlar

fb haber varmı kızlar ya çook merak ediyyorum..​
Geldim geldim :) opuya girdim baya uyumusum ki hemsire iyi uyudun dedi bana sasirdim ben de serum baglamislar.Simdi iyiyim uyandim taksiyle eve geldim arkadasim kizilayda indi ben eve.Tuum kiyafetlerimi makinaya attim kendim de dus aldim karnimi doyuruyorum ya cok acikmisim.3 yumos toplanmis gulneva ordayken embriyologu arattim yumurtalar hakkinda bilgi icin o da ben haber veririm dedi ama aramadi unuttu mu acaba.Bugun merkez cok yogundu tiklim tiklimdi ilk kez gordum opu saatleri boyle mi oluyor acaba.Yarin ararim dedi doktorum embriyolar icin de.Bakalim simdilik bekliyorum en zor bekleyislerden biri de bu sanirim.Sekere de cooook sevindim yaa gun dogmadan neler doguyor iste umudu asla kesmemek lazim insallah bebisini alir sag salim gelir o da tutunur annesine. :)

Ne bileyim gulneva fsh düştü derken östrojen yükseldi yarin dr gideyim bakalım ne diyecek. .

bende fsh düşürmek için aslan pençesi kullanıyorum acaba fsh neden çokk düştü e 2 çokk yüksek sizce neden

fb haber varmı kızlar ya çook merak ediyyorum..
Geldim geldim :) opuya girdim baya uyumusum ki hemsire iyi uyudun dedi bana sasirdim ben de serum baglamislar.Simdi iyiyim uyandim taksiyle eve geldim arkadasim kizilayda indi ben eve.Tuum kiyafetlerimi makinaya attim kendim de dus aldim karnimi doyuruyorum ya cok acikmisim.3 yumos toplanmis gulneva ordayken embriyologu arattim yumurtalar hakkinda bilgi icin o da ben haber veririm dedi ama aramadi unuttu mu acaba.Bugun merkez cok yogundu tiklim tiklimdi ilk kez gordum opu saatleri boyle mi oluyor acaba.Yarin ararim dedi doktorum embriyolar icin de.Bakalim simdilik bekliyorum en zor bekleyislerden biri de bu sanirim.Sekere de cooook sevindim yaa gun dogmadan neler doguyor iste umudu asla kesmemek lazim insallah bebisini alir sag salim gelir o da tutunur annesine. :)
canımcığım geçmiş olsun bunuda atlatın inş şimdi dua edelim hepsi dölensin ne güzel 3 toplancak kadar büyümüş..şeker bize süprüz yaptı şimdi büyük bir ihtimale almıştır minişini sıcacık karnına..canım duş alamsaydın keşke ilk günü duş almayın demişti ordaki hemşire neyse almışın artık..bugün minişlerden haber bekleme canım onalr uygun zamanda arıycaklar seni izin ver minişlerine 24 saat anca dölenme tamamlanırmış..

Ya o bitkiler iste östrojenin baska formlarini iceriyor onlari icince de östrojen dogal olarak e2 artiyor vucutta, e2 de fsh baskilayan bir hormondur vucuda bitkilerle östrojen alinip e2 yukselince fsh da baskilaniyor normalden de dusuk cikiyor ama bu fsh dususu yumos kalitesinden degil de vucuda fazla e2 yuklemekten kaynaklaniyor iste.O yuzden doktorlar hem e2 hem fsh bakarlar ki ikisi de normal araliktaysa o zaman vucut dogal sekilde fshi dusurmus demek ki yumoslar kaliteli sonucu cikar ortaya.

Ne bileyim gulneva fsh düştü derken östrojen yükseldi yarin dr gideyim bakalım ne diyecek. .
canım büyük bir ihtimale kullandığın su dengeni bozdu bbence kullanam onu..heleki tedavin başlayınca hiçbişey kullanma..sadece çörek otu bal kullanabilirsin canım..

canımcığım geçmiş olsun bunuda atlatın inş şimdi dua edelim hepsi dölensin ne güzel 3 toplancak kadar büyümüş..şeker bize süprüz yaptı şimdi büyük bir ihtimale almıştır minişini sıcacık karnına..canım duş alamsaydın keşke ilk günü duş almayın demişti ordaki hemşire neyse almışın artık..bugün minişlerden haber bekleme canım onalr uygun zamanda arıycaklar seni izin ver minişlerine 24 saat anca dölenme tamamlanırmış..​
Yok canim ben icleri dolu mu diye merak etmistim de onun icin yoksa evet yarin belli olur embriyo isi.Hadi ya dus yasak mi kimse de demedi oyle bir sey ama ne bilim hastane ortami sonucta rahat edemedim aldim kiyafetlerimi falan da yikadim insallah bir sey olmaz.Antibiyotik verdiler tetradox.Iste hic umut kesmemek lazim masallah birden nasil degisti her sey dun umutsuz umutsuz beklerken bir haberle degisti sen de oyle dusun gulnevacim umudunu hiiic kesme bak gun dogmadan neler doguyor.

canımcığım geçmiş olsun bunuda atlatın inş şimdi dua edelim hepsi dölensin ne güzel 3 toplancak kadar büyümüş..şeker bize süprüz yaptı şimdi büyük bir ihtimale almıştır minişini sıcacık karnına..canım duş alamsaydın keşke ilk günü duş almayın demişti ordaki hemşire neyse almışın artık..bugün minişlerden haber bekleme canım onalr uygun zamanda arıycaklar seni izin ver minişlerine 24 saat anca dölenme tamamlanırmış..
Yok canim ben icleri dolu mu diye merak etmistim de onun icin yoksa evet yarin belli olur embriyo isi.Hadi ya dus yasak mi kimse de demedi oyle bir sey ama ne bilim hastane ortami sonucta rahat edemedim aldim kiyafetlerimi falan da yikadim insallah bir sey olmaz.Antibiyotik verdiler tetradox.Iste hic umut kesmemek lazim masallah birden nasil degisti her sey dun umutsuz umutsuz beklerken bir haberle degisti sen de oyle dusun gulnevacim umudunu hiiic kesme bak gun dogmadan neler doguyor.
öyle canımcığım bekliyorum bende mucizemi ALLAH büyük diyorum kullarının boynunu bükük koymaz inş..canım 3 tane dedilerse doğrudur ama..aslında kaç tane dolu çıktı bilgi vermeleri gerekti..

okulum canimm biraz önce çıktı fsh 4 e düşmüş sok oldum.ama e2 673 e yükselmiş galiba 17mm olan yumurta catlamadigi icin öyle çıktı . prolokatin 43 cikti yuksek maalesef. .tup bebek olur mu bilmiyorum yarin gidecem sabah tup bebege.
canımcığım sen nasılsın senin test tarihin ne zaman.. güzel haberler duymaya ihtiyacı var bu topiğin..hamişlerimiz çoğalsın inşşşşşşşşşşşşşş...
emeliimm E2 YÜKSEK dr güzel şeyler der inşALLAHH CANIM YARINI BEKLEYECEZZ..

GÜLNEVAMM BENİM 7 İLA 10 ARASI ADET TARRİHİMM AMA EN KENDİMİ KONTROL EDİYORUM hani hamile kalınca vucut ısısı artarmış bene öle bi dıurum yookkk..o yüzdenn olmadıı bu ayy da...ben bu ayy kayseriye gidecemm orda bi dr önerdiler onun yerini bile yaptımm olmadıı hayırlısı bakalım...

Niye olmadığını tam olarak keşke anlayabilsek... İki taraflı bir iş olunca daha da karmaşık hal alabiliyor. Deneme yanılma şeklinde gidiyor gibiyiz.
canım umudunu yitirme dur daha kırmıızlar gelmemiş..gelene kadar umut var..hem gebelik belirtilerinden biride adet sancısı..

emeliimm E2 YÜKSEK dr güzel şeyler der inşALLAHH CANIM YARINI BEKLEYECEZZ..

GÜLNEVAMM BENİM 7 İLA 10 ARASI ADET TARRİHİMM AMA EN KENDİMİ KONTROL EDİYORUM hani hamile kalınca vucut ısısı artarmış bene öle bi dıurum yookkk..o yüzdenn olmadıı bu ayy da...ben bu ayy kayseriye gidecemm orda bi dr önerdiler onun yerini bile yaptımm olmadıı hayırlısı bakalım...
son haftalarda ateş çıkar aslında ben bir ara çok araştımıştım seninde 1 haftan var kırmızılar gelene kadar umut vardır canım ben ateş olçme yöntemide denedim yumurta ne zaman çatlar belirleiyici genelde bence..

son haftalarda ateş çıkar aslında ben bir ara çok araştımıştım seninde 1 haftan var kırmızılar gelene kadar umut vardır canım ben ateş olçme yöntemide denedim yumurta ne zaman çatlar belirleiyici genelde bence..
tabii canım adet olmayana kadar umut vardır da haa ben olmadıya alıştırdım kendimii hayırlısı bakalım..

öyle canımcığım bekliyorum bende mucizemi ALLAH büyük diyorum kullarının boynunu bükük koymaz inş..canım 3 tane dedilerse doğrudur ama..aslında kaç tane dolu çıktı bilgi vermeleri gerekti..​
Ben doktorumu goremedim ya cok yogundu surekli birileri opuya giriyor ya da transfere giriyor gibiydi hep sakindi merkez ama bugun asiri kalabalik vardi herkes hareketliydi.Cikacak zaman bir hastaya aysun hanim odasina gecti buyrun dediler ben o ara izin isteyip girdim genel konustuk.Doktorum dedi 3 yumurta toplandi diye ama direk embriyologa verdikleri icin o da bilmeyebilir icini.Oncesinde de hemsireye dedim yumurtalar hakkinda bilgi almak istiyorum diye embriyologu baglattirdi bana o da ben arar haber veririm dedi ama aramadi kadin beni.Unuttu sanirim neyse onemli olan embriyo olmasi zaten dolu bile ciksa embriyo olmadiktan sonra yarim kaliyor.Insallah embriyo olurlar da eli bos donmem ya ama sonuc ne olursa olsun hic ara vermeyecem gelecek ay fsh dusuk olursa yine baslicam.Bekarken bir yil kaybettim her ay adet olunca uzulurdum bu ay da gitti yumurtalar diye simdi zaman kaybina hic tahammulum yok inan.Amin canim sonuna kadar savasacagiz napalim bizim de imtihanimiz buysa elimizden geleni yapacagiz.

canım umudunu yitirme dur daha kırmıızlar gelmemiş..gelene kadar umut var..hem gebelik belirtilerinden biride adet sancısı..
Gerçekten mi? Benim cumartesiden beri var. Sanki her an kanama başlayacak gibi... Ama göğüz hassasiyeti çok abartı bu ay. Arada midem de bulanıyor ya da başım dönebiliyor. Ama benim adetlerim çok sancılı geçtiği için olağan şeyler bunlar.

Herkese merhaba ben de sizinle kendi hikayemi paylaşmak istiyorum. 29 yasındayım ve 5 aylık evliyim. Bu Fsh ve amh kabusuyla 1 yıl önce tanıştım. adetlerim duzenliydi ancak yorgunluk hissetmem nedenıyle doktor olan arkadasıma gittim rutin tahlillerin içinde fshda baktı ve 11 geldi. bunun üzerine adetin 3 gununde tekrar 10,3 geldi. Hemen amh baktık ve 0,8 geldi. O zaman daha nişanlıydım ve nerden baktırdım bunlara diye 1 hafta agladım. Nişanlıma durumu anlattım ve önemli olmadıgını cocuk sahibi olmanın sart olmadıgını soyledi. HSG ve histereskopi normal çıktı. Bu ay fsh 10,5 . Bu ay gonadtropin ve ıuı deneyeceğiz. Sizce şansım ne kadar? Bu ay yapabileceğim bişey var mı gebeliik şansını arttırmak için? Kaç gün iğne yapacam acaba kendime? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese merhaba ben de sizinle kendi hikayemi paylaşmak istiyorum. 29 yasındayım ve 5 aylık evliyim. Bu Fsh ve amh kabusuyla 1 yıl önce tanıştım. adetlerim duzenliydi ancak yorgunluk hissetmem nedenıyle doktor olan arkadasıma gittim rutin tahlillerin içinde fshda baktı ve 11 geldi. bunun üzerine adetin 3 gununde tekrar 10,3 geldi. Hemen amh baktık ve 0,8 geldi. O zaman daha nişanlıydım ve nerden baktırdım bunlara diye 1 hafta agladım. Nişanlıma durumu anlattım ve önemli olmadıgını cocuk sahibi olmanın sart olmadıgını soyledi. HSG ve histereskopi normal çıktı. Bu ay fsh 10,5 . Bu ay gonadtropin ve ıuı deneyeceğiz. Sizce şansım ne kadar? Bu ay yapabileceğim bişey var mı gebeliik şansını arttırmak için? Kaç gün iğne yapacam acaba ?

Hosgeldin aramiza , tabi gonul isterdi ki gelme ama napalim iste kader.Bence nerden baktirdim bunlara diye aglamak yerine sevinmen lazimdi canim , ne guzel is isten gecmeden fark etmissin bir cok insan artik adetler kesilmeye baslayinca fark ediyor fsh epey yukselmis oluyor.Degerlerin cok kotu degil yani henuz baslangic asamasindasin hemem tedaviye baslamakla iyi etmissin , sansin yuksek dert etme yasin da genc cunku. Gonodotropin olarak ne verdi doktor , asilama icin mi tup bebek falan mi yoksa yumurta takibi + catlatma ignesiyle dogal mi deneyeceksiniz?Bence en azindan asilamaya baslasan olur ya da bir iki ay dogal denesen bile cok uzatma derim.Endise yapma , sanslisin bu isin basinda tanismissin fsh ile.Ailende erken menopoz oykusu var mi annem, teyzen , kizkardesin vs? Igneleri yaklasik 10 gun vurursun muhtemelen gerci bu tedavine de bagli.​

Bende bu alintilar niye boyle cikmaya basladi ya sizde de oyle mi mesaj yazma yerinde degisiklik var mi eskiden daha farkliydi sanki yukardakini alintilayamadim bile.

Herkese merhaba ben de sizinle kendi hikayemi paylaşmak istiyorum. 29 yasındayım ve 5 aylık evliyim. Bu Fsh ve amh kabusuyla 1 yıl önce tanıştım. adetlerim duzenliydi ancak yorgunluk hissetmem nedenıyle doktor olan arkadasıma gittim rutin tahlillerin içinde fshda baktı ve 11 geldi. bunun üzerine adetin 3 gununde tekrar 10,3 geldi. Hemen amh baktık ve 0,8 geldi. O zaman daha nişanlıydım ve nerden baktırdım bunlara diye 1 hafta agladım. Nişanlıma durumu anlattım ve önemli olmadıgını cocuk sahibi olmanın sart olmadıgını soyledi. HSG ve histereskopi normal çıktı. Bu ay fsh 10,5 . Bu ay gonadtropin ve ıuı deneyeceğiz. Sizce şansım ne kadar? Bu ay yapabileceğim bişey var mı gebeliik şansını arttırmak için? Kaç gün iğne yapacam acaba ?

Hosgeldin aramiza , tabi gonul isterdi ki gelme ama napalim iste kader.Bence nerden baktirdim bunlara diye aglamak yerine sevinmen lazimdi canim , ne guzel is isten gecmeden fark etmissin bir cok insan artik adetler kesilmeye baslayinca fark ediyor fsh epey yukselmis oluyor.Degerlerin cok kotu degil yani henuz baslangic asamasindasin hemem tedaviye baslamakla iyi etmissin , sansin yuksek dert etme yasin da genc cunku. Gonodotropin olarak ne verdi doktor , asilama icin mi tup bebek falan mi yoksa yumurta takibi + catlatma ignesiyle dogal mi deneyeceksiniz?Bence en azindan asilamaya baslasan olur ya da bir iki ay dogal denesen bile cok uzatma derim.Endise yapma , sanslisin bu isin basinda tanismissin fsh ile.Ailende erken menopoz oykusu var mi annem, teyzen , kizkardesin vs? Igneleri yaklasik 10 gun vurursun muhtemelen gerci bu tedavine de bagli.
Teşekkür ederim cevabın için. Gonadotropin ne olduğunu yarın verecek . Gonadotropin, çatlatma iğnesi,sonrada aşılama yapacaz Eğer olmazsa doktorumu değiştirip tup bebek yaptırmak istiyorum biran önce. Ailemde hiç yok hatta herkes çok kolay gebe kalıyor ben hariç. Hatta korunduğu halde gebe kalanlar bile var.Birtek halam erken menapoz 37 yaşında o da erken evlendiği için çocuğu vardı. Sen yaptırdın mı canım aşılama,vs? Fsh değerin kaç?

Back
X